< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1142. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, 762tl kart ücreti yansıtmışlar iade ya da bonus para olarak geri alabilen var mı yöntemi var mıdır?
-
Müşteri hizmetlerini arayınca ben her seferinde iade alıyorum deneyin isterseniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, 1.99 ile nakit avans kullanan var mı dün 25800 toplam geri ödeme çıkarken bugün 26500 toplam geri ödeme çıkıyor elimde 25800 olduğuna dair kanıt yani ss var müşteri hizmetleri ile görüşsem yardımcı olurlar mı? Daha önce başına gelen var mıdır?
-
Ekstre kesim tarihi dün olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti posu dışında bonus kullanımı olmaz. tüm bankalarda buna dahil.
Ama bunu bende bilmiyordum.
Bugün deniyeceğim. Garanti posuna okutacam bakalım ekranda bana bir şey soracak mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam ekstre kesim tarihi dün fakat dün ile bugün arasında değişen bu fiyat farkı neden olabilir ki anlamlandıramadım?
-
Arkadaşlar ekstre kesim tarihi sadece vadeyi değiştirir. Faiz kullandığın gün kadar değişir. Krediyi 1 ay ötelerim dersen ona göre faiz alır.
Hocam 1.99dan taksitli nakit avans verdi bana 2 gün önce 25k ya geri ödeme 25800tl geri ödemesi vardı ss çektim, temmuz ayına yansımasın 1 gün bekliyim dedim ağustosta başlatıyım ilk taksidi dedim dün ekstrem kesildi bugün çekmeye çalışıyorum toplam tutar 26500 geri ödeme gösteriyor aslında ben bunu anlamadım 13 ağustosa kadar geçerlidir yazıyor bide altında arasam itiraz etme hakkım var mıdır? Henüz çekmedim sadece 700tl lik farkı neye göre çıkardılar anlamadım.
-
Dostum sen eğer dün çekseydin ve ekstren kesilseydi 10 gün sonra ilk taksidini ödeyecektin nakit avansın.
Ekstreyi bekleyip şu an kullandığın için 40 gün sonra ilk taksit ödeyeceksin. işte bu aradaki 30 gün farkta 700 TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projist -- 7 Ağustos 2024; 16:5:32 >
Tahmin ettiğim gibi cevabınız için teşekkür ederim hocam, mhz arasam da sizin gibi açıklama yapacak sanırım gerek yok. En iyisi çekiyim (:
-
-
Bizede zırnık koklatmıyor garanti..
Büyük ihtimal yine kasada puan kullancagımızı soyleyip karekod a puan olarak gonderiliyor, daha once bonus pos tan qr odedim ekranda puan secenegi cıkmadı guncelleme ile yakın zamanda degismişte olabilir
-
Arkadaşla Apple 120 tl iade kampanyası sizlerde mevcut mu bu ay ? Olmaması bana özel mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%5 bile değil çok kötü oran, Garantide doğru düzgün kampanya kalmadı artık
3 gün önce 15bin harcama yapmıştım
Bu ay bana da dijital platform kampanyalarının hiçbiri gelmedi.
-
Her ay yapıyorlar. Geleceği belli. Acelesi yoktuysa bekleseydiniz keşke. Normalde oran kötü ama sipariş iptali yapıp puanlara çökenler katılımcı sayısını artırıyor. O nedenle önümüzdeki ay belki de 500/20000 derler.quote:
Orijinalden alıntı: cokbaska
3 gün önce 15bin harcama yapmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X