Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.839
Cevap
787
Favori
2.153.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam varsa diger bankalardaki kredi kartlarinizin limitini ve musteri limitinizi dusurup birkac gun bekledikten sonra yine basvurun. Muhtemelen duzelecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Knight of Rose kullanıcısına yanıt

evet var ykb 1000.000 tanımlamış onu 100.000 e düşürdüm enparada da 250.000 var, bir kaç gün sonra tekrar deniyeyim o zaman teşekkürler

• guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu başka bir bankada yaşıyorum limit düşürdükten sonra garanti limitinizi yükseltir ise alıntılayıp bilgi verebilir misiniz acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Bende başvurdum , onaylandı, 2bin limit vermiş, ahahahah , geliri 95 bin beyan etmiştim oysa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crossingover35 kullanıcısına yanıt
    diğer kart limitleri yüksekse ondan olabilir. artar belki

• Amazon 30 bin tl cekilis sonuclari ne oldu bilen var mı ?

• DarkGathering kullanıcısına yanıt

1 Aralık - 15 Ocak çekiliş sonuçları bugün Türkiye gazetesinde yayımlanacak diye yazıyordu kampanya şartlarında. İnternette bulamadım, belki kimkazandi gibi sitelere eklenir bugün.

• 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

quote:

Asil talihlilerin 01.03.2025, yedek talihlilerin ise 16.03.2025 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Şubat 2025; 10:54:29 >

Ben 500.000tl beyan ettim geliri bana 3000 tl vermiş 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) kredi skorumda 85 ler de

• guguk kullanıcısına yanıt

hocam findeks kredi notu 0-1900 arası puanlanıyor, benimki 1870 puan. Vakıfbank kredi kartı 600.000tl limitim vardı, garanti sıkıntı çıkarabilir diye 100k düşürüp öyle başvurdum. 3bin limitli kredi kartı vermişler 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Bu tarz çekilişler de adı çıkan kazanan çok şanslı olmalı. Daha en ufak ödül ciklet olsa binlerce kazanacak olsa yine benim adım çıkmaz. Bir insan da şans yoksa ciklet bile çıkmıyor 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

• Atacaktım ama çoktan paylaşılmış.

Yok hocam ya, bu şans talih olamaz. Gene yolunu buldukları yöntemlerle tanıdıklara verdiler parayı. Hile olmayan tek çekiliş olduğuna inanmıyorum yıllardır ve kesinlikle haklıyım.

• C4H1T kullanıcısına yanıt

bana shiftdelete net de az aboneleri varken çekilişten kupa çıkmıştı :d bir tane forumda da yılbaşı çekilişine herkes 1 sayı aldı, benim aldığım numaraya da çıkmıştı. ordan da kupa kazanmıştım :D . az kişinin katıldığı çekilişlerde şans olur ama bu tarz çekilişlerde imkansıza yakın çıkması. şahsen katılmıyorum bile.

düşürdüğün 100k sisteme hemen yansımaz ama

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Milletvekiline çıkmış, iyi en azından ihtiyacı olan birine gitti 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

• Proscd P kullanıcısına yanıt

Eylem Ertuğ Ertuğrul, iyi yakalamışsın üstad. Ne de olsa milletin vekili, bizim adımıza, bizi temsilen almıştır ödülü. Hep birlikte sevinebiliriz 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 14 Şubat 2025; 17:43:17 >
  • vekil ihtiyacı olmadığı hâlde 30.000 lira çıkar diye her gün bonusflaş uygulamasına mı girdi naptı acaba

• Proscd P kullanıcısına yanıt

Araştırmacı arkadaşı alnından öpüyorum 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)  Gelde bu çekiliş işlerine inan, milletin vekiline çıkmayacak da bana mı sana mı çıkacak.

• 
Sayfa: önceki 11881189119011911192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.