< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1192. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
evet var ykb 1000.000 tanımlamış onu 100.000 e düşürdüm enparada da 250.000 var, bir kaç gün sonra tekrar deniyeyim o zaman teşekkürler
-
Hocam aynı sorunu başka bir bankada yaşıyorum limit düşürdükten sonra garanti limitinizi yükseltir ise alıntılayıp bilgi verebilir misiniz acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende başvurdum , onaylandı, 2bin limit vermiş, ahahahah , geliri 95 bin beyan etmiştim oysa :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diğer kart limitleri yüksekse ondan olabilir. artar belki
Amazon 30 bin tl cekilis sonuclari ne oldu bilen var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 Aralık - 15 Ocak çekiliş sonuçları bugün Türkiye gazetesinde yayımlanacak diye yazıyordu kampanya şartlarında. İnternette bulamadım, belki kimkazandi gibi sitelere eklenir bugün.
-
quote:
Asil talihlilerin 01.03.2025, yedek talihlilerin ise 16.03.2025 tarihine kadar kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 14 Şubat 2025; 10:54:29 >
Ben 500.000tl beyan ettim geliri bana 3000 tl vermiş
kredi skorumda 85 ler de
-
hocam findeks kredi notu 0-1900 arası puanlanıyor, benimki 1870 puan. Vakıfbank kredi kartı 600.000tl limitim vardı, garanti sıkıntı çıkarabilir diye 100k düşürüp öyle başvurdum. 3bin limitli kredi kartı vermişler
-
Bu tarz çekilişler de adı çıkan kazanan çok şanslı olmalı. Daha en ufak ödül ciklet olsa binlerce kazanacak olsa yine benim adım çıkmaz. Bir insan da şans yoksa ciklet bile çıkmıyor
Atacaktım ama çoktan paylaşılmış.
Yok hocam ya, bu şans talih olamaz. Gene yolunu buldukları yöntemlerle tanıdıklara verdiler parayı. Hile olmayan tek çekiliş olduğuna inanmıyorum yıllardır ve kesinlikle haklıyım.
bana shiftdelete net de az aboneleri varken çekilişten kupa çıkmıştı :d bir tane forumda da yılbaşı çekilişine herkes 1 sayı aldı, benim aldığım numaraya da çıkmıştı. ordan da kupa kazanmıştım :D . az kişinin katıldığı çekilişlerde şans olur ama bu tarz çekilişlerde imkansıza yakın çıkması. şahsen katılmıyorum bile.
-
düşürdüğün 100k sisteme hemen yansımaz ama
Milletvekiline çıkmış, iyi en azından ihtiyacı olan birine gitti
-
Eylem Ertuğ Ertuğrul, iyi yakalamışsın üstad. Ne de olsa milletin vekili, bizim adımıza, bizi temsilen almıştır ödülü. Hep birlikte sevinebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 14 Şubat 2025; 17:43:17 > -
vekil ihtiyacı olmadığı hâlde 30.000 lira çıkar diye her gün bonusflaş uygulamasına mı girdi naptı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araştırmacı arkadaşı alnından öpüyorum
Gelde bu çekiliş işlerine inan, milletin vekiline çıkmayacak da bana mı sana mı çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X