Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.803
Cevap
786
Favori
2.149.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu Bonus Platinum Biyometrik kartı kullanan var mı? Bildirim geldi bir kaç kampanya ile ilgili biraz inceledim kartın yanında parmak izi kiti de göndereceklermiş öyle tanımayacakmışız. İlginç geldi biraz detay verebilecek var mı aranızda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benjanklin B kullanıcısına yanıt
    Ben Flexi MasterCard kullanıyorum, ama geçen sene almıştım. Geçen sene vardı

• forester34 F kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerine bağlanarak başvurdum hocam. uygulamada gözükmüyordu maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Gerçi şimdi hatırladım. Geçen sene de böyle bonus kullanmak istemiş kullanmamıştım. O zaman da biri demişti kart bilgilerini girerek görebilirsin diye. Teşekkürler 🙋

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    rica ederim. ek bilgi: sanalda en fazla sepetin %80i kadar puan kullanılır kuponla vs ayni anda da izin vermez. 400 puan varsa 500 liralık sepet yapmak lazim tamamını kullanabilmek için

• Youtube premium kampanyası vardi 120tl ye kadar verecekti 3 unde verme tarihiydi 1 gun daha gecsin dedim 4 unde sordum yatmadi diye. Gelen cevap -odemeniz google youtube olarak gorundugunden yatmamis oldu. O zaman karti kapatin aninda suanda dedim buradan yapamiyoruz dendi . yani youtube premium için karti kayit ediyorum banka baska yerden aldiysa banane benlik durum yok ben sonucunda youtube premium ucreti odedim. Aradim kartin iptali için durumu anlattim. Zaten mtv ni oradan odeyince 3 taksite boluyordu 3 taksit sms i de geldi aksama ekstra kesildigi için taksite bolemiyoruz diye mesaj geldi sacma sapan isler. Ve m.h. de 9 ay acik kalma sartina 600tl verelim dedi ok dedim. Zaten yalan yok bu niyetle aramistim kart babamin karti.

Pesine benim adima olan maksimum karti aradim o da kosulsuz sartsiz direk 480tl verdi. Bonusu Kullanip kapatsam bile olur:

Tebi aradim o da 1000tl harcamaya 500tl verdi (zaten akbanktan baska karta yukleme yapiyordum daha iyi teklif için ugrasmadim onun yerine tebten bakiyeyi yuklerim diye ve ok dedim

Ama asil diyecegim youtube premium diye kayit edip baska yerden cekip google youtube diye buyuzden yatirmama cakalligindan dolayi daha bu tarzda kullanmayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amazonun 350 tllik kampanyasına katıldım fakat sormak istediğim iki şey var.

1. ürünün bedeni uymazsa ve iade edersem yüklenen bonus silinir mi?

2. sanal kart ile satın aldığım için sanal kartın ekranında kampanyaya katıldığım yazıyor. ama normal fiziki kartta katılmadın yazıyor. fiziki karttan da alışveriş yapsam tekrar 350 tl bonus gelir mi? yoksa bir kişi bir kez mi katılabilir?

teşekkürler.

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

• Benjanklin B kullanıcısına yanıt
    Merhaba ilk sorunuz işleminizin referans numarasına göre iade gerçekleşceği için bonusun tamamını geri alırlar.

İkinci olarak kampanya koşullarında kampanya müşteri bazındadır 1 defa faydalanabilirsiniz yazdığı için uygun kartlarla ikinci işlemi de yapsanız iade alamazsınız.

• icecoffee İ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam.

• hesap kesim tarihini değiştirdiğimizde aynı ekstre içerisinde iki taksit ödemem gerekir mi acaba. Örnek vermem gerekirse 9 taksitli bir işlemim var bu ay 4. taksitini ödeyeceğim ama hesap kesim tarihini değiştirdim ödeme tarihim 20 gün sonrasına attı. Bu arada benim kartıma aynı işyerinin 5. taksiti yansır mı?

Net örnek vermem gerekirse 11'inde taksit yansıyor hesap kesim tarihimde ayın 25'i olsun ben hesap kesim tarihimi ayın 17'sine alınca iki taksiti birden ödemem gerekir mi yoksa tek taksit mi yansıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: miko01

hesap kesim tarihini değiştirdiğimizde aynı ekstre içerisinde iki taksit ödemem gerekir mi acaba. Örnek vermem gerekirse 9 taksitli bir işlemim var bu ay 4. taksitini ödeyeceğim ama hesap kesim tarihini değiştirdim ödeme tarihim 20 gün sonrasına attı. Bu arada benim kartıma aynı işyerinin 5. taksiti yansır mı?

Net örnek vermem gerekirse 11'inde taksit yansıyor hesap kesim tarihimde ayın 25'i olsun ben hesap kesim tarihimi ayın 17'sine alınca iki taksiti birden ödemem gerekir mi yoksa tek taksit mi yansıyor.

Şimdi siz bu ay 25 i hesap kesildi diyelim 11 i ne ait bir taksiti ödediniz. Sonra da hesap kesim tarihini 17 si yaptınız sizin taksit 11 i olduğu için 17 si kesilen ekstra ya yine 1 taksit yansır. Tabi 25 i kesilen ekstra nın son ödeme tarihi 3-4-5 i olacak iken 17 si kesilen ekstranın son ödeme tarihi geri çekilecektir. Tahmini 25-28 i arasına..

• miko01 kullanıcısına yanıt

Yansiyor hocam

ben ayın 5inde ürün aldım 4.5. Taksitler mart ekstresine kaydı

ödeme günü değiştirmediğim halde ayların 30-31 ve 28 çekme durumundan kaynaklı bile tek ekstre içerisinde 2 taksit olabiliyor

nisan ayında ödeyeceğim bir taksiti erken ödemiş oluyorum

• merhabalar,

amazonun 350 tllik kampanyasına katıldım, sormak istediğim bir şey var. prime üyeliğim var, kendi bonus kartımdan sipariş verdim ve 350 tl bonus kazandınız diye bildirim geldi. bir de annemin bonus kartı ile alışveriş yaptım ancak onun kredi kartından yapmış olmama rağmen sayılmadı. her müşteri 1 kez yararlanabilir derken, her amazon müşterisi (hesabı) mi bir kez yararlanabiliyor? çok saçma değil mi ?

teşekkürler.

• pdem P kullanıcısına yanıt
    annenizin uygulamasından kampanyaya katıl dediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

evet katıl dedik, şubat kampanyasından 80 tl kazandı, ama amaozon kampanya takipe girdiğimizde işleminiz bulunmamaktadır yazıyor :(

sanal kart ile mi alışveriş yapıldı? ana karta yansıyınca görünebilir belki.
    ayrıca herkes 1 kere yararlanabilir derken, bonus kart sahibini kast etmiş olmalılar. zira amazon başka firma, garanti başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 7 Şubat 2025; 16:58:39 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

bilemiyorum aynı amazon hesabından iki farklı bonus kartından verince diğerini saymadı.. sanal kart değildi.

tahmin yürütüyorum (doğruluk payı da yüksek bence), siz alışveriş yapınca, banka sadece sizin kartınızın kullanıldığını , miktarı ve nereden alışveriş yapıldığını görebilir. sizin amazon hesabınızı görüyorsa, ortada zaten suç vardır. kişisel veriniz oraya buraya paylaşılıyor demektir.

bir de sanal kartların dahil olduğu kampanyalarda, fiziki kart numarası ile alışveriş yapmayın güzel kardeşim. tehlikeli.

• Migros yemek ödemesinde kart bilgisini elle girip bonusla ödeme seçtim ama bonus kullanmayıp direkt karttan çekmiş. Başka nasıl bonusla ödeniyor ki?

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    burda devam et dedikten sonra en alttaki tutardan bonusun düştüğünü teyit etmek lazım. bazen hata veriyor olabilir

• 
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.