< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjanklin -- 30 Ocak 2025; 18:32:1 > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1187. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aidatsız olan bonus flexi öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik için aradılar, 12.ayda 800tl kadar aidatı varmış, iade yapıyorlar mı puan olarak da olsa ?
Şubatta 750Tl harcarsanız 750Tl puan kazanacaksınız diyorlar. Açıkçası sırf tatil dönemi için maximum ya da garanti düşünüyorum bir tane. Normalde world plat var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Benjanklin
merhaba,
aktif olarak senelerdir enpara kredi kartini kullaniyorum. sonradan taksitlendirme olayini bitirdikten sonra pek bir cazibesi kalmadi ve farkli bir kredi karti çikartmayı düsünüyorum.
garanti bonus ve is bankasi maximum arasinda kalmistim ama taksit avantaji açisindan bonus daha on plana çikiyor saniyorum.
bonus kart, bonus gold kart ve bonus flexi kart arasindaki farklar nedir? artilari, eksileri nedir?
flexi saniyorum ki aidatsizmis ama bildigim kadariyla normal aidatli karta ucret yansidiktan sonra müsteri hizmetlerini arayip iptal ettirebiliyoruz. (en azindan eskiden öyleydi.)
misal bonusta olup flexide olmayan kampanyalar, avantajlar vs. oluyor mu?
eger bir farklari yoksa insanlar neden flexi yerine normal bonus kullaniyor? :)
bilgi sahibi olan kisiler aydinlatabilirse çok sevinirim.
tesekkürler.Hem flexi hem bonus trink kullanıyorum flexi de aidat yok trink vs .. gibi bonus kk ları aidatlı. Aidatlı kullanmak kullanmamak size kalmış, aidatlı şu sıralar pek dişe dokunur kampanya gelmese de gelenler zaten aidat ücretini çıkarıyor. İyi kampanyalar olduğu zaman da zaten extrası oluyor. Misal aidatlı kart kullanıyorsunuz diyelim, birde flexi kart almaktan zarar gelmez. Çünkü flexi ye özel kampanya tanımlanabiliyor extra oradan da yarar sağlarsınız. Ayrıca Troy karta Özel veya MasterCard için Özel kampanya da yapıldığı oluyor. Mesela bende hem MasterCard hem Troy hem de flexi kart var. Flexi zaten aidatsız diğer 2 kart için ise sadece tek bir aidat ödüyorum. Bu sayede MasterCard ayrıcalıklarından da faydalanıyorum. Nasıl yaptın dersen elimde trink MasterCard vardı buna cep telefonu faturası için otomatik ödeme talimatı vermiştim. Sonra Troy seferberliği ve bol Bonus dağıtılmaya başlayınca onu da talep ettim. Bazı arkadaşlar gibi Troy kart geldi diye bende MasterCard kapanmadı. Sanırım MasterCard kullanımı devam ettiği için, otomatik fatura ödemesi vs olduğu için olabilir. Baya uzun yazdım ama taksit için ing turuncu extrayı da tavsiye ederim. Size verilen turuncu extra karta destek hesap limiti tanımlanıyor. Extra programına katılarak, atıyorum fatura ödediniz, yeni mevduat getirdiniz vs işlem yaptınız. Topladığınız skora göre plus premim gibi 3 seviye de bir sonraki ay extra faiz extra faizsiz taksitli ödeme hakkı vs veriyor. Ücretsiz havale EFT gibi gibi, mesela faturanızı ödeyerek onu bile ücretsiz faizsiz taksitlendirme yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. peki şöyle bir soru sorayım. örneğin x mağazasında bonusa 6 taksit yapıyorlar. bu hem flexi hem de aidatlı normal bonus kart için geçerli mi? yani uygulamadaki karta özel kampanyalar haricinde basit bir eticaret sitesinde vs normal taksit olayından ikisi de yararlanabilir mi?
Normal alışverişte bonus flexi ve aidatlı bonus arasında fark yok. sanal ya da fiziki fark etmez, bir mağaza bonusa 6 taksit yapıyorum diyorsa iki karta da 6 taksit yapar.
aralarındaki fark sadece fiziki mağaza, gerçek pos işlemlerindeki kampanyalara katılırken var.
online alışveriş kampanyalarıda katılırken ikisi arasında fark yok. flexiye bağlı sanal kart açınca sanal bonus kart aidatlı bonuslar gibi bütün online harcama kampanyalarına ücretsiz katılıyor.
çok kampanya kovalamayacaksanız bonus filexi alın gitsin, aidat derdiniz olmaz.
-
Rica ederim arkadaş cevaplamış, arkadaşın dediği gibi bonusa taksit varsa flexiye de var. Tek fark aidatsız kart ile fiziki mağazalardan bonus puan kazanımlı kampanyalara katılım ücreti kesmesi. Tabi katılırsın katılmazsın size kalmış fayda yarar durumuna göre değerlendirilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 31 Ocak 2025; 9:45:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bendeki fleksi ile , bonus kartlara taksit olan yerlerde taksit isteği hep reddediliyor pos tarafından. limit desen var. taksit desen var. ama taksit yapmıyor. yapıyor diyenler nasıl yapıyor, bilmiyorum. banakyı da aramıyorum, sinirlerim sakin kalsın hesabı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bonus Flexi de sadece troy özellikli mi kart var yoksa mastercard,visa seçenekleri de mevcut mu?
-
@C4H1T
yorumlarınız için teşekkür ederim.
anladığım kadarıyla flexi benim için daha mantıklı. en azından aidatı iade edecekler mi etmeyecekler mi derdi olmaz.
bu uygulamaya özel kampanyalara flexide o kampanya için tek seferlik ücret ödeyerek katılabiliyorum yani doğru mudur?
eğer öyleyse sabit aidat ödemek yerine kampanya başına ufak miktar öderim daha mantıklı olur.
sizi de etiketlemeye çalışmıştım, becerememişim hocam. :)
Çözüm sanal kart üzerinden taksitli alışverişleri geçmek..
-
Garanti yeni müşterilere faizsiz kredi alan var mı ?
Sigortasız vermiyorlar diyorlar, net bir bilgi bulamadım, 2000tl sigorta saçma olur zaten 25bin kredide.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiziki seviyorum. uzaktan tadı olmuyor..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
flexi her kampanaya dahil olmayabiliyor.
bonus trink platinum ve bonus platinum diji alabilirsiniz tek aidat alır ama aidat alındıktan sonra 2 kart için de teklif çıkabilir. garanti de kartı aktif kullanınca aidat kadar puan veya en az aidatın yarısı kadar puan verir. bonus trink e bağlı bonus amex de alabilirsiniz, bunun da aidatı 171tl yine aidat ya da aidatın büyük kısmını iade ederler. bonus da bu 3lü kartı kullanıyorum. bonus da aidat 12.ay alınıyor, beğenmezseniz aidat alınmadan kapatabilirsinmiz
-
aktif kullanacağım ama öyle çok hacim olmaz. aylık maksimum 4-5k kullanırım. yine de bu bahsettiğiniz platinumlarda aidat kadar bonus sağlanır mı sizce?
ilk defa bonus kartını bjk bonus alanlar garanti poslarından 1000tl üzeri alışveriş sonrası 1000tl bonus kampanyası var hocam. 1-31 ocak arası diyor. şubatta alacaksanız kampanyanın yenilenmesini bekleyin.
kafam karışmaz dersen sana şöyle taktik vereyim. bjk bonusu al, 1000tl bonus için garanti posundan 1000tl alışverişi yap. bonusu alınca kartı kapatırsın.
sonra bonus trink platinum a başvur. onaylanınca bonus trink dijiye de başvurur. ilk kartın hesap kesimini 1.hafta , diğerini 3.hafta yaparsan ekstreyi daha geç ödeyeceğin için oradan karlı olursun. bu 2 kart için tek aidat alınıyor, o da 12.ayda alınıyor. istersen 11.ayda kartları kapat aidat ödemezsin. aidat alınmadan önce ekstrede haber veriyor. bonus trink e bağlı bonus amex de öneririm.
avantajlarını da yazayım.
bonus platinum a her ay bonus iş yeri şartı ile 3000/100 eticaret kampanyası oluyor sektör şartı yok. pazarama 3000/300 ile birleşip 3000/400 oluyor mesela. platinum un tek avantajı bu bana göre, düz kartlara göre yani.
bonus amex in olayı da , bonus trink e bağlı alınca aidatı 171tl civarı şuan, aidat alınınca da büyük kısmını iade ederler. eticaret harcamalarına %1 bonus ayda 20, market harcamalarına %1 bonus ayda max 30 bonus veriyor. bunun olayı da bu. diğer kampanyalarla birleşince indirim oranı artmış olur.
şuanda hiçbir bankanın kampanyasını beğenmiyorum. geçen yıl teb troy logolu kartlara çok iyi kampanyalar yaptı, bu ay yapmadılar, yapsalardı direk teb troy logolu kk derdim.
ziraat troy logolu kk da alabilrsin hocam, süper şubeli olunca aidat yok, arada işe yarar kampanya yapıyorlar.
www.bonus.com.tr
İlk bonus kartın BJK Bonus Olsun 1.000 TL bonus kazan!https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/bjk-bonus-basvuru-kampanyasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 31 Ocak 2025; 17:59:34 >
-
çok teşekkür ederim hocam ama o kadar dallanıp budaklanmak istemiyorum. enpara haricinde tek bir bonus kart işimi çözecektir. tek bir kart olacak olsanız flexi alayım kafam rahat olsun mu dersiniz yoksa normal bonus alayım artık aidatı iade ederlerse ederler mi diyeyim? :)
bjk bonus kamanyası önümüzdeki ay yenilenirse, onu al hocam, migrostan moneypay 1000tl yüklet. 1000bonusu cebe at. sonradan kapatırsın bunu, tahminimce bunun aidatı da 12.ay alınır
bonus trink ve bonus flexi al yeşil olanı aidatsız. 11.ay bonus trink i kapatırsın
-
Beyler 500/150 masterpass var da.Sanalmarkette iadesi sıkıntı oluyor mu?N11 garanti denmişti ana sanaldan da iadesi sorunsuz gelenler var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X