< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1185. sayfa)
-
-
Evet meğerse 3500 min tutar imiş benimki 3260₺ küsür harcamaydı. Neyse artık 😂 aklımda 3000₺ olarak kalmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam eksik hesap olmuş sağlık olsun düşük miktar zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazın başı mini PC ve kedi maması almıştım pazaramadan her iki harcama da elektronik olarak geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
762TL kart aidatı çakmışlar yine.
Sırf ETS için açık tutuyodum zaten. İade vs yanaşmazlarsa vedalaşırım mecburen. Maximumu koydum yerine zaten. Bi arayım bakalım ne diyecekler. Uzun zamandır adam gibi kampanyada yok zaten. Vedalaşıcaz gibi.
-
Bu ay akaryakıt kampanyası yok sanırım. Bende gözükmüyor.
-
Kampanyalardaki kıtlığı kart kullanımının yaygınlaşmasına bağlıyorum ben. Ne de olsa pazar yerine oturdu herkesin bir kredi kartı var, bankalar 10 olmazsa 9 olur diye rekabetçi kampanyalara girişmiyor. Sektör doydu...
ekonomik batış, ne olduğu, ne amaçla uygulandığı tam olarak bilenemeyen garip para politikaları, düşen alım gücü vs vs. dünya kadar sebep var. bankaların doyması gibi basit ve sığ bir düşünceyle açıklanamaz. zaten hiç bir banka doymaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doymaktan kastım kampanyaya aktarılan kaynakların eskisi gibi geri dönüş yapmaması. Çünkü müşteri dolaşımı azaldı, sıfırdan katılımlar bitme noktasına geldi. Agresif kart kampanyalarıyla yeni müşteri kazanmak yerine bu bütçeyi kullanmayarak aynı finansal bilançoya ulaşılabiliyor.
Alıntı
metni:Sözleşme değişikliği niteliğindedir; 11.02.2025 itibarıyla Bonus Classic kredi kartınızın yıllık üyelik ücreti asıl kart için 841,5 TL, ek kart için 419,0 TL olacaktır. Bonus Classic kredi kartınıza bağlı bir Bonus American Express kredi kartınız var ise bu kartın yıllık üyelik ücreti asıl kart için 246,0 TL, ek kart için 119,0 TL olacaktır. Sözleşme değişikliğidir: Kayıp/çalıntı nedeni ile kartlarınızın 1 takvim yılı içinde 2 kez değişmesi durumunda ücret alınmayacak, 3. değişim ile birlikte her bir kart yenilemesinde American Express Metal The Platinum için 2.550 TL, Bonus Platinum Biyometrik için 1.285 TL, diğer kartlar için 110 TL ücret yansıtılacaktır. Ek kartlar da uygulamaya dahildir. -
Kart aidatları çok yüksek. Aidatsız Bonus Flexi kart tavsiye ediyorum. Hemen hemen bütün kampanyalara katılım var, bazı kampanyalara katılım için az da olsa ücret istiyor. Kişiye özel kampanyalar geliyor. Sanal kart çıkartılabiliyor. Sanal karta, aidatlı bonus kart kaç taksit yapıyorsa aynısını yapıyor. Aidat ödemek istemeyenlere tavsiye edilir.
-
Merhaba, provizyondan çıkınca kampanyaya dahil oldu mu?
Hocam bende de gözükmüyordu puansız akaryakıt almak prensiplerime aykırı olduğundan aşağıdaki gibi bir yöntem uyguladım.
hepsiburadadan önce toplam 3500 tllik aytemiz çeki aldım 100tl geldi.
kartınız platinium ise böyle bir kampanya daha var 100 tl de buradan geldi.
bu kişiye özel olabilir internet alışverişim bulunduğundan dolmuş oldu ama 500tl lik bir aytemiz çeki daha alınabilirdi. Yani 4000 tllik alışverişe 300 tl puan aldık. aytemizin kod ile yapılan alımlarda akaryakıtı %3 indirimli satmasını da düşünürsek %8 gibi bir kazanç sağladık hemen her benzin kampanyası gibi. Ayrıca internet alışverişi kampanyası geçen sene 1500tl'ye 100tl idi başka kampanyalarla kombolanarak %20 %25 gibi bonusları gördüğüm olmuştu bu sene böyle ne yazık ki.
-
Hocam ben Aytemiz kullanmıyorum. Ondan dolayı bana pek uymuyor. Kişiye özel bonus da bayadır gelmiyor nedense.
Bu ay worldcard ile katıldım kampanyaya. Bonus nedense pas geçti bu ay.
-
Hayır dahil olmadı o yüzden form üzerinden şikayet kaydı açtım. Bakalım ne cevap gelecek.
Bonus nerwlerde elektronik harcama olarak geçiyor acaba su 3000/125 bonusdan yararlanmak icin soruyorum
Hocam ben de n11 de değerlendirmeyi düşünüyordum.Geçmemesi kötü olmuş
Masterpass kayıt yapıp (750/250 )migrosdan sipariş geçtim, bankayı aradım varmı sorun diye inceledi katılımınız görünmüyor dedi kayıt açtırdım olmazsa iptal artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Ocak 2025; 23:21:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bonus online harcama olarak geçen kolay malum yer var mı acaba ?
-
Katıl butonu yokki zaten,olmayan şeyi görememesi normal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X