Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.715
Cevap
782
Favori
2.141.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11821183118411851186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Masterpass ile ödeme yapılan sitelerde olur ayrıca öyle bir kampanya gözüküyor ise bonus flashda o zaman olur kampanya gözüküyor mu sizde?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

evet yaklaşık 3 aydır her ay cıkıyor ama ben hiç oralı olmamıştır. kart silinme özelligini bilsem katılırdım simdiye kadar

• Kişiye özel elektronik 3000/125 gelmiş , ne büyük kampanya
    Bonus bitmiş.. Gerçi ülkede bitmeyen hiç bir şey kalmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • condemned890 kullanıcısına yanıt

Masterpass ı soruyorsunuz sanırım? Masterpass ise Bonus flashtan kart ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti'nin bu kadar düşük bonus vererek ne yapmaya çalıştığını hiç anlamıyorum.

• Kalma sözüne verilen bonus kart kapattırılınca ekstreye yansımış. Diğer bankalarda yıllık kart ücreti iadesi bonus olarak değil de işlem iptali olarak yansıyor ya bunun bonus puanların tl olarak yansıtılamayacağından dolayı olduğunu düşündüm. Böyle bir şey var mı? Puan olarak yansıtıldığı için bu ücreti iade alabilir miyiz?

• Pazarama kampanyası gelmiş 3000 e 300

• Dijital platformlarda harcadığının yarısı kadar 300/150 bonus kişiye özel App storedan 300 tl lik uygulama aldım ama sayaç işlemedi

• kosesoysahin K kullanıcısına yanıt
    Bende de işlememişti geçen ay kayıt oluşturduktan sonra yatırdılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Masterpass 750 150 kampanyası gelmiş. Migros'ta kartla ödeme ekranında kullanacağım bakalım verecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 19 Ocak 2025; 8:10:59 >
  • Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Verir. Zaten ödeme ekranında numara ile eşleşen kartlar var diye uyarı veriyor. Oradan izin verince masterpass kayıtlı kartınızla ödeme yapabilirsiniz.

• Tearz kullanıcısına yanıt
    Üstte sıkıntılar yaşayan olduğunu gördüğümden şüphe ettim. Umarım dediğiniz gibi olur

• Engin8479 E kullanıcısına yanıt

Şüphe edecek bir durum yok. Her kampanya geldiğinde aylardır kullanıyorum. Hiç problem yaşamadım. Belki yanlış şekilde alışveriş gerçekleştirmişlerdir. Ondan kaynaklı olabilir.

• Selam arkadaşlar MasterCard ıma masterpass ile 750 TL üzeri alışverişlerde 250 TL iade kampanyası tanımlanmış. Detaylar da yeni tanımlanacak kart ibaresi vs yok mevcut ekli kart ile yapılacak alışverişlerde diyor. Az önce n11 den masterpass ile kampanyanın tanımlı olduğu kart ile alışveriş yaptım. İşlem provizyon da ancak hala sayaç işlemiş değil, ödeme kısmın da paycell/n11com yazıyor. N11 siparişlerim de masterpass ile ödeme yazıyor, acaba bir sıkıntı olur mu? Paycell ne alaka anlamadım

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Benzer bi işlemde, bonus posu değil diye 100 tl puanın üstüne yatmıştı Garanti..ama ne yaptıkları da pek belli değil

• righteous@ kullanıcısına yanıt

0,85 bonus vermiş bonus posu olmasa bonus da vermezdi diye düşünüyorum. Neyse satıcı ürünü kargolamış jet hızıynan 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)  artık olmadı eldeki ekran görüntüleri ile garanti bbva dan söke söke alacağız indirimi. Tabi uğraşmak can sıkıyor, kampanya yapıyorsun düzgün yap derler bbvaya.

Edit: İşlem provizyondan çıktı harcama kısmına geçti yine de sayaç ilerlemedi. Eldeki ekran görüntüleri ile garanti babaya kayıt açtık bakalım ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 22 Ocak 2025; 15:49:54 >
  • C4H1T kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz geç yansıyor olmalı. Yarın bir kontrol edin. N11 geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 20 Ocak 2025; 16:27:24 >
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Henüz bir değişiklik yok provizyon dan ekstreye düşünce yansır belki. Bakalım hocam ne olacak bilgi amaçlı olumlu veya olumsuz buraya tekrar yazarım. N11 biliyorum geçerli de paycell yazması tuhaf geldi.

• Pazarama harcaması hep market olarak mı görünüyor? 3000/300 saydı ama diğer e ticaret kampanyası varken saymadı 🤔

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bonus axess hepsi bitmiş hepsini iptal ettim

• 
Sayfa: önceki 11821183118411851186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.