Bir rivayete göre 1--3 günlük geç ödemeler kredi profil puanını olumsuz etkilemez,sadece geç ödeme faizi yansır. Bir rivayete göre ekstre sadece 1 gün de geç ödense eğer 1 takvim yılı içinde toplamda en az 3 ekstre geç ödenirsenyani 3 kere geç ödeme yapılırsa, bu kredi puanına olumsuz yansıyormuş. Artık bu konularda pek tecrübem yok,kredi kartı ekstresini geç ödeyeli belki12 yıl olmuştur. Onda da nadiren kullandığım bsşka banka kredi kartının şuanın parasıyla 700-800 tl borcunu ödedim sanıyordum,2 ay sonra haberim oldu. O zamanlar böyle uygulamasını kullanmıyordum,bildirim uyarısı yok,gelen SMS de diğer hattıma gitmiş,arada kaynamış. Kredi kartının ekstre borcunu zamanında ödersen kredi kartı kullanmak kazançlıdır felsefesiyle asla ödemeyi geciktşrmemeye çalışıyorum,banka hesabımdan otomatik talimatlı ödeme ayarladım. Ben kredi kartını aslında bonus veya puanlar için değil,üzerimde nakit taşımamak ve parata temas etmemek için kullanıyorum. İndirimleri,puan kazanımları vb avantajları zihin tembelleşmesin hesap yaparak dikkatini vererek dinamik olsun diye takip ediyorum. Bonus kazanmak için alışveriş yapma tuzağına düşmemeli,zaten o alışverişi yapacaksan ihtiyaç varsa planlama yapıp 50 tl 75 tl 100 tl bonus neyse alacak şekilde alışveriş yapmalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1183. sayfa)
-
-
-
"size özel" vermişler :)
bi de ben shell, total gibi marka bazlı kampanya kastetmiştim :)
-
Kredi kartınızın borcunun son ödeme tarihi geçtiği takdirde, ödemediğiniz her gün için gecikme ve akdi faiz ödersiniz. Söz konusu faiz günlük olarak hesaplandığından dolayı 1 günlük gecikmeler için de geçerlidir. Bu nedenle bir gün geç ödediğinizde, bir günlük gecikme ve akdi faiz ödemiş olursunuz.
Garanti Bonus böyle açıklıyor, yani kaç gün geç ödenir ise x katları şeklinde faiz işler. Diğer türlüsü zaten saçma olurdu, tabi burada gecikme dışında birde akdi faiz işliyor. Akdi faiz nedir diye Google de araştırabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat teşekkürler sen söylemesen +250 TL den yararlanamayacaktım. Sayende. +250 TL de masterpass kart silip tekrar ekleyince geldi.
Şoktan alışveriş yapanlar için masterpass kampanyasına win bakiye yüklemeyi sayıyor. bu ay denemedim ama önceki aylarda saymıştı. win yükleme bonus posu ve sektörü market
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 8 Ocak 2025; 13:25:5 > -
Rica ederim hocam alışverişi yaptıktan sonra mı kart sil ekle yaptınız ve geldi? :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alışverişten önce sildim ekledim sonra siparişi geçtim.
Bonus son günlerde biraz sorun yaşatıyor bonus ya da indirim konusunda:
- 2 adet fatura ödeme talimatına 150 TL bonus yatırmadı, başvuruma 2 farklı karttan verilmiş talimat diye cevap verdiler, tekrar başvurdum: koşullarda farklı kartla verilmesi durumunda bonus en yüksek olan karta yatırılır ibaresi vardı.
- Masterpass’e yeni kayıt edeceğiniz kartla 750’ye 250 TL indirim: ilk defa kayıt(gerçekten ilk defa kayıt edildi) 770 TL migros sanalmarketten masterpass ile alışveriş yapıldı ama indirim yansımadı.
- Yurtdışı internet sitelerinde 2500 TL alışverişe 250 TL Bonus. Bonusflaşta sayaç işlemişti ama yüklemediler hala.
Hepsi için de ayrı ayrı kayıt açtırdım, bakalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapılan işlemler de sıkıntı yok ise haklı müşteri hattı hakkınızı verecektir. Migros sanal market sipariş kısmın da en altta ödeme yazar orada masterpass yazıyor ise yatması gerekir. Ama migros cüzdan vs yazıyor ise gelmez oraya da bir bakın derim.
Haklı müşteri hattı konusunda yaklaşımları çok iyi haklarına asla girmek istemem. Benim bahsettiğim sistemlerin otomatik yükleme yapmaması şu günlerde. Mesela migrosta masterpass ödemesi yaptığım halde alt tarafta masterpass yazmıyor(money cüzdan aktif değil bende)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X