Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Real_Spawn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23.651
Cevap
776
Favori
2.132.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullandım hocam çok teşekkür ederim
  • Bu ay da berbat.
  • zero fear kullanıcısına yanıt

yaptıkları eticaret 500/40 mı neydi, şuan 3500/75 . aynı oranda artsaydı 3500/280 falan olması lazımdı. kampanya işi bitik artık. bir tek işe yarar teb troy yapıyordu. bu ay o da gelmezse, kampanya olayı bitmiş demektir.

2022 den beri aidat kaç kat arttı acaba .d

• Market 2000/50 olmuş...    Bonusta artık kampanya filan kalmadı

• Bonusun pek bir esprisi kalmadı artık. Var mı tavsiye arkadaşlar kampanyaları iyi olan kredi kartı
  • Bonus bayağı kötüleşti gerçekten, kağıt üzerinde kampanya çok gibi gözükse de oranlar çok düşük
  • Beyler kredi kartı alacağım da bu kartı önerir misiniz? Kartı e ticaret taksit vs için kullanacağım.
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

Esnafa laf ediyorduk bunlar onlardan da beter çıktı. Daha 8 - 9 ay önce 750/100 verdikleri olmuştu. Şu anki default kampanyalar kampanya falan değil, kişiye özel düzgün barem gelmediği sürece dümdüz kullanacağım kartları.

6 bin liralık yakıt al 240 lira vereyim. Sadaka sanki.

• RiorraW1 R kullanıcısına yanıt

Maximum kartı öneririm ben

• Yapi kredi world ve akbank axess kartları daha da çöp. Garanti Bonus bunlardan yine daha iyi.

Daha da iyisi aslında Teb Bonus un Troy özellikli kartı, her ay Troy a özel kampanyalar var, tabi her ay bu kampanyalar olacak mı bilemiyoruz. Ama olduğu sürece çok iyi.

İkinci olarak is bankasi maximum troy u öneririm.
  • koray5006 kullanıcısına yanıt

En ideali maximiles black fakat 300bin minimum limit şartı mevcut ve işbankası bu konuda en disiplinli banka.

• islamzeki kullanıcısına yanıt

işbankası tam komedi. 7.000 tl limiti olan kartı 2 senedir 8.000 bile yapmadı

tüm banka limitleriniz dolmuş diyorlardı, bunu derken garanti 700.000'e çıkardı limiti. devlet bankası gibi davranıyorlar.

• Geldik aidat zamanına. Bu ayki ekstreye yapıştırırlar. İade için işlem yapan oldu mu hiç garantide? Nasıl yaklaşıyolar acaba?

Şikayetvarda herkes yazmış ama kimse ne yazdığını bilmiyor. Aynı metni alıp yapıştırmışlar. Daha ilk cümlede patlıyolar aslında.

kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır.

Diye başlıyor kanun yasa her ne ise ama garantinin zaten aidatsız kartı var. O zaman onu kullan demezler mi?
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Kartı iptal ettireceğim diye talepte bulunulunca; ''iptal etmeyin, 6 ay açık kalsın sözüne 600 tl bonus'' veriyorlar. Ben yıllardır bu şekilde yapıyorum.

Şikayetvarda herkes copy paste bi metin paylaşıyor. Bilmem ne yasasına göre ücretsiz bi kart sunması lazım diye başlıyor. Garantide zaten ücretsiz aidatsız olanı var. Bu maddeyi koyarak iade istemeleri çok komik geldi de bi sorayım dedim.

Zaten iade alamazsam kapatırım. ETS için tutuyordum o da maximuma geçince bi esprisi kalmadı.

• Bir devrin daha sonuna mı geldik acaba bonus flash uygulamasında akaryakıt kampanyası göremiyorum ? Bakan varmı uygulamaya bu ay akaryakıt kampanyası var mı ?

• 1122one2211 1 kullanıcısına yanıt

Bu ay hakikaten kampanya yönünden tarihte olmadığı kadar kötü durumda.

• ege1903 E kullanıcısına yanıt

İşbankası için şubeyi ziyaret etmeden pek bir ilerleme kaydedemiyosunuz. Diğerleri yasal sınırın çok üzerinde bol bol dağıtıyorlar. Vatandaşda şubeye gitmekle uğraşmıyor haliyle.

Bana da 675 TL yansitmislar
    175 TL verelim dedi temsilci
    Kapatın dedim o zaman
    Bakalım ne olacak
    Her sene alirdim
  • Mustafa-63 M kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz kart kullanın
  • 
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.