Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.697
Cevap
780
Favori
2.139.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz peşin fiyata taksit yapan yerleri kovalayın bence yada pos cihazından taksit geçen yerleri. Aman diyim sonradan sen taksit yapabiliyorsun diyenleri kaale alma. Yapabilirsin fakat vade farkı işliyor, o yüzden işi kolaylaştıralım derken taklaya gelmeyesin :)

• VADev V kullanıcısına yanıt
    Allah bildiği gibi yapsın bunları. Millet aç. 22 bin yaptılar asgari ücreti. Taksitsiz nasıl alacak bu insanlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Maalesef üzücü hocam. Önce banka beyaz eşya ve mobilya kampanyalarına bakın. Üstelik alışveriş yapacağınız sitede ne taksit imkanı var ona göre hareket edin. Ha belirlediğiniz beyaz eşya net ise başka sitelerden veya bayilerde almaya bakın. Direkt taksit imkanları oluyor. E ticaret siteleri dahi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • “Toplamda 1000 TL ve üzeri harcamanıza 500 TL bonus” yazıyor kampanyada tek seferde mi birden fazla işlem toplamı bin tl olmalı mı sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler garanti kart çıkartmak istiyorum en cazip şekilde hangi kod ile kayıt olmam gerekir? Veyahut Mh mi aramalıyım?

• Bazarov17 B kullanıcısına yanıt

parçalı olur

• Bazarov17 B kullanıcısına yanıt
    farketmez toplamda demiş zaten detayları okuyun parça parça da olur tek seferde

• Garanti flexi kart çıkartmak gibi bir düşüncem var. Tecrübeli arkadaşlar önerirmisiniz ?

• İçimden bi ses o amazon 30 bin lira ödüllerinin gideceği kişiler bile çoktan belirlenmiştir diyor. Boşu boşuna hergün tıkladım hissediyorum.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Pusuda bekliyoruz

• Davet et kampanyasından kazanılan bonusların son kullanım tarihi sizce nedir? Kasımda yüklendi valideye onun araması gerek mh ama yapamıyor

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)www.garantibbva.com.tr
    Yakınını Davet Et Kampanyası | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/yakinini-davet-et-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazarov17 -- 30 Aralık 2024; 20:32:15 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bende de sayaç sadece banka kartında çıkıyor. Mastercard logolu kredi kartımda var ama ne kredi kartımda ne de sanal kredi kartımda sayaç çıkmıyor ilginç.

• Garanti mobile girişte şöyle bir bildirim geldi,hemen katıl dedim ancak hiçbir yerde gözükmüyor kampanya..şimdi katılsak acaba öder mi Garanti
    🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiden tarafıma böyle bir mesaj geldi ancak mobil uygulamadan girdiğimde faiz oranı 5 yazıyor. 2.49 olarak kullanan var mı nasıl kullanabilirim

Sayin …, 15.000 TL ve uzeri Avans Hesap tanimlamaniz durumunda size ozel %5 yerine %2.49'dan baslayan faiz oranlari ile 100.000 TL'ye kadar 12 ay Taksitli Avans Hesap kullanabilirsiniz. Kampanyamizdan aylik %2.49 faiz oraniyla 100.000 TL tutarinda 12 ay Taksitli Avans Hesap kullanildiginda, toplam geri odenecek tutar 122.266,40 TL ve yillik maliyet orani %46,5631'dir. SMS almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 3342'ye ucretsiz olarak gonderebilirsiniz. Mersis:0879001756600379. B016

• qwerr02 Q kullanıcısına yanıt

avans hesabınız var m=?

• Broon kullanıcısına yanıt
    Hocam yok onun için başvuru yaparken oran 5 olarak gözüküyor.

hocam önce onu açacaksın sonra ondan çekeceksin. Ha çakallık yapıp düşük limitle açarlar ona bir şey diyemem ama bana gelse çekerdim.

• Broon kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi başvuru yaptım limit onaylandı. Ancak girdiğimde yine yüzde 5 faizle aşağıdaki gibi bir onay vermem gerekiyor. Onay vermem durumunda yüzde 5 faizle borç altına girmem değil mi? İlerlemem mi lazım burdan.

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

Daha tanımlayacaksınız hocam o standart bilgi mesajıdır. Kullanmadıktan sonra faiz işlemez. Tanımladıktan sonra taksitli olarak seçin ilerleyin o adımda kesinlikle %2.49 yazıyor olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 31 Aralık 2024; 13:7:50 >
  • Bonus bu ay bomboş görünüyor, geçmiş olsun... Harcama tutarları neredeyse iki kat artmış ama verilen puanlar aynı ya da artması gerekirken azalmış.

• 
Sayfa: önceki 11781179118011811182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.