Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hankmoody1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.652
Cevap
776
Favori
2.132.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aidat ödemeye değecek hiç bir kampanya yok. Dalga geçer gibi %3 oranlarda kampanya çıkıyorlar. Her işlemde amele gibi garanti pos ara, yok 30 gün sonra yükler onu da 20 gün içinde siler saçma sapan işler. Kartı kapatmama çok az kaldı…
  • Mustafa-63 M kullanıcısına yanıt
    Ben daha yeni 3 kartın iadesini aldım hocam. aidat iadesi sağlamıyorsa hemen iptal etmeyin farklı günlerde arayın. benim ikinci deneme başarılı olmuştu.
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarıyla ertesi gün başka biri arıyordu iptal biriminden
    Bakalım artık
  • Hiç kart iptal mevzusu olmadan kart aidat iadesine karşılık 600 puan verildi.
  • Kampanyalar neden bu kadar kötü valla uğraşmaya değmiyor. Başka kart kullanan var mı memnun olduğu
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Henüz dönüş olmadı bana 450 bin limit var
  • akaryakıt kampanyası bile çıkmadı bu ay vallahi pes 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

• islamzeki kullanıcısına yanıt
    Maximiles blackın avantajları baya düştü ayrıca yıllık 2000 tl kart ücreti var , siz ne gibi avantajlarını gördünüz
  • Daha önce Kmh hesabı olmayanlar için 2,49 oran tanımlamışlar 15k üzeri max 120 k
    Daha fazla detay göremedim, kullanan ya da deyatlara hakim olan yeşillendirebilir

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarkr -- 7 Ocak 2025; 13:11:54 >
  • son ödeme tarihi 07 ocak olan ekstre borcunu 08 ocak 00:30'da ödedik bir sorun olur mu? puan düşmesi veya borç vs çıkar mı?
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

olur.

• curky C kullanıcısına yanıt

hadi ya  

Büyütecek bir durum yok.Biz de çok defa unutup sonraki gün ödedik
  • brkbr06 B kullanıcısına yanıt
    50 tl puan için 2500 tl harcanmaz nakit alışveriş yapılır daha iyi bazen limit tutsun diye gereksiz harcama yapılıyor zaten
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam kredi kartı kullanımında yeniyim o sebeple kaçırmışız bugün zaten yeni olduğumuz için puanımız düşük iyice düşmesin

garanti de maşallah hiç uyarı sms falan filan göndermiyor

hatta baktım ekstre'yi bile maile göndermemiş onu açtım ayarlardan

eğer kredi kartı son ödeme gününde bir sms mail atsa falan iyi olurmuş neyse bir sonraki ödeme tarihinde uyarı mail bildirim vs kendim ekledim şimdiden gönderdim kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 8 Ocak 2025; 1:0:36 >
    Garanti bbva uygulaması bildirim gönderiyor

Kredi puanı etkilenir bir sonraki ekstre de gecikme faizi yaslayacaklar. Bende unutmuşum gece yarısı geçince ödedim haşırt diye geçirecekler. Faiz pek birşey değil de kredi puanı etkilemesi sıkıntı. Ne kadar etkiler bilmiyorum umarım fazla bir etkisi olmaz.

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Bir gün sonra ödemesi ile bir ay sonraki ekstrede ödenmesi arasında fark var midir hocam?Sadece 1 gün bile geç ödesek gecikme faizi diye bir aylık cezayı geçiriyorlar sanki.Böyle olunca da faizde kalsin da zararım azalsim desek nasıl olur?

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    1 gün gecikmeniz yani 10günün gecikmesiyle beraberinde yansıtılır. Dikkat edin. 10gün x faiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VADev

1 gün gecikmeniz yani 10günün gecikmesiyle beraberinde yansıtılır. Dikkat edin. 10gün x faiz

Hocam ocak 5 te son ödeme olsun ve ben unutmuş olayım.6 ocakta ödemem ile bir sonraki ekstre son ödeme günü olan 5 şubatta ödemem arasında bir fark var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 11791180118111821183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.