Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.697
Cevap
780
Favori
2.139.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • defacto ile birleştirin 300 defacto 300 bonus +210 gece bonusu ama 3500 ve üzeri harcama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • noogard kullanıcısına yanıt
    Fiziki POS cihazlarından harcamayı deneyebilirsiniz.

Migros, Carrefoursa, OPET, Total vs. gibi yerlerdeki Garanti POS'larından ödeyebilirsiniz.

Bir de yanılmıyorsam Migros'un Sanal Market bölümünde asıl kart bilgilerini girince çıkıyor puanlar diyorlardı. Ben genelde fiziki mağazada harcadığım için online konusuna çok hakim değilim.

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Defacto geçmedi ben de
    Hb de
    Bence sayacta sorun var. Defacto olur çünkü.hb de market geçse de itiraz ile gecebilir

• Trendyol, elektronik olarak geçer mi acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • discrepancy kullanıcısına yanıt

Market geçiyor ne alakaysa anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç, market gelmesi çok saçma olmus

• Garanti bankasının uygulamalarındaki Kampanya sekmesi kadar kullanışsız bir tasarım görmedim. Bir kez gördüğüm baner'ı bir kez daha bulamıyorum. Şu uygulamaya bir el atmaları gerek artık. En azından Yapıkredi kadar kolay bir menü tasarımı olmalı.

• Bende networkten alışveriş yaptım ama sayaç işlemedi sanırım sayaçta sorun var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bonus kartımı geçen haftalarda kapattırmıştım. Sonradan bir kampanyadan kazandığım 800 TL BONUS yüklendi ancak kartım kapalı olduğu için kullanamadım. Müşteri temsilcisini aradığımda kartınız kapalı kullanamazsınız dedi. birkaç gün önce bir müşteri temsilcisi aradı kartınızı açalım içine 600 lirada bonus biz yükleyelim 9 ay açık kalma sözüne istinaden dedi yok dedim. 800 lirayı kullanabileceğim bir yol var mıdır acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trakula kullanıcısına yanıt

Kartı açmaktan başka çözüm yok.

• mkaragul40 M kullanıcısına yanıt

Kartı açabilir miyiz diye ilk başta aradığımda kapatmışsınız açamayız dediler

Sonradan kendileri aradığında kartı açalım hatta size para tanımlayalım ama 9 ay açık kalması şartıyla diye şart koştular bende kabul etmedim.

• discrepancy kullanıcısına yanıt

Hiçbir kampanyaya dahil olamasınlar diye eticaret sitelerini özellikle Market olarak ayarlamadılarsa ben de bir şey bilmiyorum. Amazon da artık market olarak geçiyor bonusta.

Gerçi Amazon zaten kendi özel kampanyaları hariç bir şeye dahil olmuyordu ama bütün bu siteleri özellikle Market olarak göstermelerinin başka bir açıklamasını bulamıyorum.

Ben de kartimi kapattiktan sonra gelen ekstrede bir kampanyadan 150 tl bonus kazandigimi farkettim. Sonra sizinki gibi bir musteri temsilcisi aramisti ve 9 ay acik kalma sozune 500 tl tanimlayip karti acti. Hatta 150 de bonus varmis icinde onuda kullanabilirsiniz demisti. Kullanim suresi gecmedigi icin 150 yi de kullanmistim.

• Mayata38 M kullanıcısına yanıt

Kartı açtırıp 9 ay kullandınız mı hocam?

Temsilciden temsilciye değişiyor. Arayıp şansınızı bir kere daha deneyin hatta sizi aradıklarını böyle bir teklifte bulunduklarını söyleyin.

• mkaragul40 M kullanıcısına yanıt

9 ay açık kalması dışında aslında kartı açmak mantıklı geliyor ancak 9 ay açık kalması işi düşündürüyor. Ben borçlarımı bitirince bazı kartlarımı kapatıyorum çünkü.

Teklif uzerine karti actirdim ve su an 1 aydir kullaniyorum hocam. 8 ay sonra geri kapatacagim.

• Mayata38 M kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim.

• 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

Bu Ortadoğu ülkesinde yurtdışı alışveriş sınırının tek seferde 27 Euro olduğunu bilmiyor herhalde bu kampanyayı yapan kafalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 22 Aralık 2024; 20:13:54 >
  • Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aynı fikirdeyim. Bir de katılım yapınca detaya gidiyor, sonra geri dönüyorsun, eskiden geri döndüğünde başa dönüyordu, daha da berbattı,şimdi geri dönünce bazen yukarida kalabiliyor. Yapı kredi çok iyi bu konuda. Bir de farklı kartlar varsa daha fena. Bazı yerler sağa kaydirmayla benzer kampanyalara geçiyor ama dalıp tek kampanya olan yerde kaydirinca diğer karta geçiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11761177117811791180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.