Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.803
Cevap
786
Favori
2.149.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran görüntüleri ile MH ne yazın sayaç işlemiyor diye olumlu geri dönüş yapacaklardır. Sonra indirim yüklenme tarihin de bakın indirim yüklenmez ise MH ne tekrar durumu anlatın. Otomatik yükleme olmasa bile manuel yükleme yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Migros olması yeterli mi hocam kampanya icin hemen veya sanalmarket fark ediyor mu

• chessmania kullanıcısına yanıt
    migros cüzdan değil de masterpass ödersen sorun olmaz bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada da geçerli midir şu kampanya?

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 3 Şubat 2025; 16:27:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Hayır

• curky C kullanıcısına yanıt
    Şu kampanyanın geçtiği bir yer var mı peki? Vodafone yanımdadan bonus posuyla yapılan alışverişi dahi saymamıştılar..

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

şok market win cüzdan a 500 lira yükleyebilirsiniz, sayıyor. (sigara, istanbul kart yükleme hariç şok markette parça parça harcayabilirsiniz)

yemeksepetinde harcayabilirsiniz.

• Migros ödemesini bonusla yapmak istiyorum ama ödeme kısmında bonus seçme kutusu göründüğü gibi kayboluyor ve bonus miktarı giremiyorum. Bu neden olabilir?

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Aynen cüzdan olursa saymıyor, birde bunların farklı Pos muhabbeti, online de taşınmış durumda. Mesela geçen ay n11 masterpass ile ödeme yapmış olmama rağmen sayaç işlemedi. Ödemeyi de paycell/n11 olarak görüyorum, yani tamamen n11 in şark kurnazlığı. Garanti haklı müşteri hattına yazmıştım, mail geldi bonus olarak yükleyeceğiz diye yazmışlar. Bugün de telefon ile arayarak durumu bu şekilde anlattılar, bonusunuz yüklendi bildirmek istedik dediler. Normal de 250 TL iade kampanyası ama n11 doğru Pos tan çekmedi diye bonus olarak aldık.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Tarayıcı üzerinden deneyin

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Yine aynı. N11 ödemesi denedim bonus kullanmak istiyorum kutusu görünüyor bu sefer. Migros ödemesinde anında kayboluyor.

Şimdi Carrefour'da baktım onda da çıkmıyor bonusla ödeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 3 Şubat 2025; 20:11:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aramızda deneyimleyen oldu mu sağlık harcaması 3 taksit oluyor ay boyunca yapacağımız bir yerdeki harcama mı sadece sayılıyor yoksa iki kere farklı günlerde harcama yapsak yine onu da taksit yapıyo mu

• Pozitif_mood kullanıcısına yanıt
    Kampanyaya katıldıktan sonra yaptığınız ilk sağlık sektörü işlemi taksitlendiriliyor.

• Luftschloss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öyleyse artık iki farklı kartla yapcaz mecburen 😊

• Migros ve Carrefour GarantiPay bonus ödemesi yapılabilir iş yeri değilmiş o yüzden bonusla ödeme yapamamışım.

• 3 fatura talimatı + shop and fly platinum veya gold alımına 2050 TL'lik mil kampanyası önermiş. Bu kartlardan birini alsam direkt kart ücreti keser mi veya keserse iade eder mi? Deneyimleyen oldu mu?

Büyük carrefourda kasiyer olan kasada puan kullanılıyor, hızlı kasada olmuyor. Ayrıca migrosta da kullanabilirsin. Ben genelde carrefour ve migrosta kullanıyorum. Geçenlerde Bimden alışveriş yaptım sonradan slipte farkettim ordada oluyormuş 5-10 tl puanı çekmişti. Carrefourda kasiyere kullanmak istediğin puan tutarını söyle postan ayarlıyor. Ayrıca şimdi hatırladım Metro gross markette de geçenlerde kullandım puan

Bonus flaşla uğraşma fiziki kartla oluyor ben öyle kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 5 Şubat 2025; 14:3:56 >
  • forester34 F kullanıcısına yanıt
    Migros uygulamasından alıyorum hocam oranın ödemesinde bonus görünmüyor. Mağaza biraz uzak olduğundan üşeniyorum gitmeye.

Mağazada fiziki kartla carrefour migros metro bimde puan kullanabilirsin bonus kart

migros uygulamasında kart bilgilerini elle doldurarak odeme yaparken bonus gorunmesi lazım

• 
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.