Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.815
Cevap
786
Favori
2.151.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İşte öyle görünmedi dedim herhalde öyle gösteriyordur ama bonus + kalan para olarak çekecektir. Direkt bonussuz çekmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    cikip girip denemek lazım, kupon eklemis gibi en alt sepet hesabına ekleniyor normalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Neyse olan oldu. Bir dahakine dikkatli olurum artık 😁 Belki süresi yaklaşmıştır harcayayım bitsin dedim yemek söyledim 200 lira verecekken 275'lik olduk gece gece.

• Merhaba, Bonus Sanal Kart ile Migros Sanal Market'ten sipariş verdim. 2 saat sonra siparişte ürünlerin eksik olduğu söylenince siparişi iptal ettim Migros uygulamasından. Kontrol ettiğimde bekleyen provizyonda hem - hem de + harcama gözüküyor. Bu işlem ne kadar sürede dönem içine düşer ve kart limitim normale döner

• bay baykuş kullanıcısına yanıt

akşam 10-11 gibi düzelir

• cikaritooo C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bekleyeyim o halde.

DÜZENLEME: Evet, denildiği gibi akşam 22:00 civarı normale döndü kart. Sorun kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay baykuş -- 10 Şubat 2025; 8:22:35 >
  • 2024 sonunda çıkan 100.000 tl üstü limitlerden alınacak olan 750 tl işi tamamen iptal oldu mu? 2025’e ertelendi denmişti. ona göre limitlerimi düşüreceğim.

• Bu ay da masterpass kampanyası geldi migros sanalmarket harcamasını yine sayaç ilerlemedi saymadı. Bunlar da beceriksiz kampanya yapmaya başladı. Şimdi işin yok kayıt aç tabi nakit iade yerine bir de bonus veriyorlar. Geçen ay öyle oldu 250 TL ekstra iade edilecekken bonus olarak yüklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

Kart vermiyorlar hem de bu sms i bana da göndermişler.

Bana da 1500 TL harcamaya 1000 TL bonus diye SMS attılar.

Başvurdum harcama yaptım bonus yatmadı.

Şimdi kayıt oluşturdum bakalım ne yapacaklar.

• genç kart için böyle kampanya varmış ama cihazlar sekmesi neresi anlayamadık

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

• Aylık ortalama 30-35 bin harcama yapıyorum. Yarısı pos yarısı internet harcaması şeklinde.

Bonus kart için en iyi fiyat Performans kombinasyonu hangisidir? Eger bonus kısmında fazlasıyla kara geçeceksem Aidat vs ödemek problem degil. Hangi Tür bonus kart alayım??

• Garanti den kredi kartıyla faturalari ödesem( talimat vermeden) herhangi bir faiz felan aliyormu acaba

• arnold34 kullanıcısına yanıt
    Kurumun internet sitesinden kredi kartı ile ödeyin.

• 
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.