1.000 tl harcamaya 1.000 tl bonus gelmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet macit -- 19 Ağustos 2024; 13:59:13 > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1145. sayfa)
-
-
bize de ancak 50/30 gelsin.
-
şu orandan bi kampanya da bana gelsin,kendimi kesecem...
-
Uzun süredir kullanmadığım para card için 75/750 kampanyası geldi. Üç günlük kampanya idi.
En azından arada sırada kartını kullanan kişilere bu oradan bir kampanya gelmesi sanırım imkansız.
-
Hocam kartınız visamı mastercardmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
troy
-
vitaminler.com, supplementler.com giyim olarak geçiyormuş, haberiniz olsun :)
-
Bonus üye iş yeri mi?
Giyim kampanyasına sayıyor ise aklımızda olsun.
-
sayıyor, o yüzden yazdım
-
-
1000 e 1500 darphane bunların elinde herhalde bas bas dağıt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paracardı ben hiç kullanmıyorum hiç böyle bişiy görmedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Troy kullanıyorum belki ondandir
okul alışverişi kampanyası başlamış. market-giyim-kırtasiye sektörlerinde geçerli.
hepsiburada'nın market olarak geçmesi işi noldu, devam ediyor mu?
-
Market kampanyasına parakartları dahil etmemişler ilginç bir şekilde.Sadece kredi kartları dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 23 Ağustos 2024; 16:34:20 >
Sizin mesajınızı gördükten sonra katılmayı denedim, ücret alınmadan katılım sağladım ben de.
Edit: Bu arada benim kartım da Flexi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 23 Ağustos 2024; 20:19:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Market kampanyası değil. Okula dönüş kampanyası. Sürekli Flo boyner Hepsiburada gibi yerleri sipariş iptali ile bıktırdılar. Bankadan ne çalarsak yanımıza kar kalıp diyen ve birbirine hayırlı cumalar diye mesaj atan tipler. Bu adamlar yüzünden gerçek harcama yapanlar mağdur oluyor. Mesela geçen Flo'da Garanti pay devre dışı idi bu puan kazanmak için sipariş iptali yapanlar yüzünden. E böyle paracardı gerçekten kullananlar mağdur olur böyle olunca ama sistemlerini düzeltmek yerine kampanya suistimali yapanlara böyle bir çözüm üretmeye çalışıyorlar demek ki.quote:
Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN
Market kampanyasına parakartları dahil etmemişler ilginç bir şekilde.Sadece kredi kartları dahil
Garanti bonus platinium karta başvuru yaptım. 3 gündür başvurunuz değerlendirmede diye ne olumlu ne de olumsuz dönüş olmadı. Normal mi bu durum yoksa müşteri hizmetleri ile görüşsem süreç hızlanır mı?
2 gün daha bekle. Bende var, Migros çok kullanıyorsanız Money Bonus öneririm. Bende Platinum Bonus var,bi farkı üstünlüğü yok. 4000 TL harcamadan sonra 2 kat bonus olayına atlamayın,benim Platinum ile her ay ekstrem en az 23 bin. Bubay 29 bin ödeyeceğim mesela 4000 tl den sonra 25 bin daha harcama yaomışım, 2 jat bonusten verdiği bonus 40 TL civarı Bonus Flasdaki aylık bonus kampantaları dahil değil çünkü. Mesela A101'den 1500 TL'lik alışveriş yaptın,klasik bonus 2 TL bile gelmiyor
Her 1000 TL alışverişe 100 TL Bonus gibi kampanya dahil değil 2 kat bonus özelliğine.
Ben her ay en az 23 bin ekstre ödüyorum gelen nornal bonus 20 TL-30 TL en fazla. Üstelik 2 kat bonus özelliğiyle.
Bu aralar Troy özellikli kartlara kişiye özel daha iyi teklifler var. Bunu da dikkate al.
Bana 20bin 3 taksit faizsiz nakit avans verdi. Başvururken de uygulama içinde kredi kartı yanında 2 talimat ile 700 tl de teklif etti. Otomatik ödeme 1 kez ödenmesi yeterli. Onun dışında bi beklentim yok. Zaten ben troy kartları kullanıyorum. Kart elime ulaşsın, hemen troy da isteyeceğim. Nakit avans bitince de geleni kapatır, troy ile devam eder kampanyalarda kullanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X