2 yıldır gelmiyor |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1175. sayfa)
-
-
Masterpass için en garantisi n11 den işlem yapmak geçen ay masterpass n11 işlemi olumlu 150+ geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizde de sayaç banka kartında mı gözüküyor sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır kredi kartın da sayaç ilerledi, zaten kampanya detaylarına dikkatli bakmak gerekir. Hangi kartlar için geçerli hangi koşullarda iade veriliyor detaylar da yazıyor. Mesela bana bu ay 2 tane masterpass kampanyası gelmiş. Biri 250+ TL iade ama ilk kez masterpassa eklenen kart için diyor. Bende masterpass a eklenmemiş kart kalmadı onu nasıl alırım bilmiyorum. Diğeri de 150+150 300 TL iade şekilde bu kampanya da ilk kez eklenen kart durumu yok belirlenen tutar da alışveriş yeterli.
800 liralık bir harcama yaptım ürün tedarik bahanesi ile iptal edildi bekleyen iade de görünüyordu şimdi baktığımda yok olmuş ne yapmam lazım başına gelen var mı
Gün sonu işlemleri yapılıyor diye görünmüyor olabilir. Daha önceden de görünüyorsa, sabah tekrar kontrol ettiğinizde gelecektir. Diğer bankalarda da hep böyle oluyor.
Kampanya döneminde masterpass den silip kartı tekrar ekleyince yeni eklemiş gibi oluyor diye biliyorum.
Arkadaşkar garanti uygulaması üzerinden trafik sigortası yaptıracağım. 4878 TL. Sadece kredi kartı ile işlem yaptırıyor sigorta devam ettiği için. Benim adıma işlem yapabilecek arkadaş olursa parayı Fast ile yollayabilirim. Whatsapp üzerinden yapabiliriz.
şimdi baktım yok hocam ne gelen iade var ne bekleyen provizyon
Yardımcı olabilirim, özel mesaj atabilirsiniz.
-
Banka kartındaki puanı; puan kullanma ekranı gelmediği için kullanamayan var mı?
POS cihazı garantinin aynı işletmede daha önceden sayısız defa garanti kredi kartındaki puanlarımı kullanabildim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerli bonus ailesi garanti uygulamasından hesap açtım (mağaradan yeni çıktım tamam kabul ediyorum :))
Kredi kartına başvuracağım hangisini önerirsiniz?
Flexi alsam kampanyalardan faydalanamaz mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaydarBasak -- 11 Aralık 2024; 23:58:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karekodla ödemeyi deneyin. garanti bankasının karekodunu bonusflaş tan okutun. kartlardan içinde puan olan kartı seçin. altta kullanılacak puan kısmı çıkıyor. oraya kullanacağınız puanı kendiniz girip ödemeyi onaylıyorsunuz. karşı taraf pos cihazında yeşil tuşa basıp onaylıyor. (şokta böyle çalışıyor)
-
Cevap için teşekkür ederim. Daha önceden hiç PIN yüklenmemiş belirttiğim karta sorunun nedeni oymuş. Puan ile alışveriş yapmıştım aynı kartla fakat demekki her POS cihazı aynı çalışmıyor daha önceden temassızda puan kullanan pos cihazı kafamı karıştırdı. Yeni POS lar çip takılmadab bile temassızda puan kullanabiliyor.
Aynı sorunu yaşayan olursa atm den şifre yükleme işlemi gerçekleştirirse düzeliyor.
Bilgi için teşekkürler, acaba diğer bankalarda da böyle mi biliyor musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti aidat konusunda çok katı değil.
Money Bonus'un aidatı da çok yüksek değil.
-
Deneyelim teşekkürler 👍
Hocam merhabalar temassız puan kullanma nasıl oluyor temassız okuyunca direk çat diye çekmiyor mu anladığım bir yer mi var?
Hocam banka kartı olduğu için puan kullanımı pos cihazından yapılmak zorunda kalıyo. O da şöyle iki farklı pos var; birisi temassız kartı okutuyo satış değilde puan kullanma arayüzünü seçiyor ordan çekiyor, diğeride çipli kartı posa takıyor daha sonrasında puan kullanma ekranına basıyor oradan çekim yapıyor. Karta şifre yüklemediğimden çipli taktığında sorun yaşadım. Sorun ondan kaynaklandı.
Diğer bankalarda karekodla ödeme yaparken puan kullanımı ben görmedim. Garantide de puan kullanmak için okutacağınız karekod pos cihazında garanti bankasının karekodu olması lazım.
Mesela iş yerinin pos cihazında garanti olmasına rağmen anlaşması yüzünden garantinin karekodunu çıkartamıyorlar. Mesela ikea da ziraat bankası karekodu çıkıyor sadece, mc donaldsta iş bankası karekodu çıkıyor, migrosta yapıkredi karekodu çıkıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X