Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ege1903 , isikdeniz , incepted Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.652
Cevap
776
Favori
2.132.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11721173117411751176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çekiliş 10.02.2025 tarihinde saat 10.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler yanlış hatırlamıyorsam 500/150 masterpass indirimleri 3-4 aralıkta yatacaktı. N11'den alışveriş yapanların iadeleri yattı mı?

Geçen ay kullanmadım bu ay yine vermiş.Ona göre bu ay harcama yapayım.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Banka karttı yattı

• merhaba,

garanti bonus üye iş yerleri market statüsünde carrefoursa görünmüyor.

dikkat eden oldu mu?

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

• Kişiye özel mobil ödemeye 750 TL'ye 75 TL bonus gelmiş.

Aşağıya kampanya görselini ve linkini bırakıyorum.

15 TL bonus da mobil ödemeyle gelir ve 90 TL bonus kazanılır.

https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&parameterId=I000070174

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 6 Aralık 2024; 17:9:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 750/250 Masterpass yatmış yalnız bonus olarak değil +bakiye olarak ekstreden düşmüş, daha da iyi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün masterpass kart ekleme adıyla 250 TL kredi kartına indirim yüklenmiş ama bende geçen ay böyle bir kampanya yoktu kartı Masterpass ekledim ama 750/150 için eklemiştim ayriyetten 250 de gelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Aralık 2024; 12:12:53 >
  • Şu kampanyadan 100 TL bonus kazanmak için Playstation’a 100 TL gönderdiğim halde sayaç işlemedi. İlk defa üyelik ile kasıt geçmişte hiçbir şekilde bonustan göndermemiş olmak mı? Netflix’te de aynı şart vardı geçmişte ama her ay 100 TL bonus geliyordu o yüzden soruyorum aslında.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bonus kartımı yeni aldım,bonus flash uygulaması çok karışık geldi. Kişiye veya karta özel teklif kampanyaları nasıl görüyoruz,veya popüler kampanyalar. bütün kampanyalar arasında arayıp bulmak zor. acaba kişiye özel kampanyalarda bildirim veya sms mi geliyor.bir de,geçtiğim ay sıfır faizle 3taksit nakit avans tanımlıydı,aralıkta kullanırım diye kullanmadım ama bu ay %5 faizli .acaba ay ay yeniden tanımlanabilir mi,yoksa tren kaçtı mı?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Biz de hem 250 hem de 150 gelsin diye kartı Masterpass altyapısına ekleyip harcadık ama İyzico üzerinden sipariş geçildiği için iade gelmedi. Şikayet kaydı açtım, bakalım nasıl sonuçlanacak?

• Diricelig D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Bonus Flash uygulamasına giriş yaptıktan sonra en alt bölümden "Bana Özel" kısmına tıklayınız. Sonrasında da "Ayrıcalıklı Teklifler" kısmına tıklayınız. Bu bölümde, size özel olarak sunulmuş teklifleri görebilirsiniz. Alışverişlerdeb önce kampanyalara mutlaka "Hemen Katıl" kısmına tıklayarak katılmanız gerekiyor.

Popüler kampanyalar, uygulamaya giriş yaptıktan sonra çogunlukla en üstte yana kaydırmalı olarak çıkıyor.

Nakit avans hakkında ise bir bilgim yok.

• kasım ayında masterpass kampanyası icin lcwden masterpassla ödemiştim fakat saymamış yansıyan olmadı..

aralık ayı için yine gelmiş n11 den yapsam olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 8 Aralık 2024; 11:33:16 >
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt

Bu masterpass kampanyası sıkıntılı galiba ya benimde yatmadı başka bi dönemdede yatmamıştı kayıt açtırarak almıştım yine açıcam kayıt

• Kasım ayındaki 1000/1500 bonusları yatan varmı

• boa17 kullanıcısına yanıt

Evet benim gece yattı

• arnold34 kullanıcısına yanıt

Blöf değil direkt uygulamadan flexi kart kapatma talebi gönderdim. 7 gün içinde kapatılacak diye yazı çıktı ekranda.

Aynı gün arayıp 9 ay açık kalma sözüne 600 lira bonus teklif ettiler. Kabul ettim.

Platin ve Amex kartım da var.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Hocam bende lcw den harcama yapmıştım yatmadı benimki de, kayıt açtırdım 3 gün oldu yatmadı hala,

Böyle yapacaklarsa kampanya yapmasınlar, ayıp!!

• Bu ayki ödüllerden saçma. 2500'e 100 puan falan. Nerde 1000'e 150-200 bonuslar. Hey gidi.

• fortuneteller kullanıcısına yanıt

verdiği ödül normal mi 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)  . teb 1000/200 veriyor, ziraat 1000/100 veriyorken, kendileri kullanasın o kampanyaları

• 
Sayfa: önceki 11721173117411751176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.