Herhangi bir bildirim gelmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1172. sayfa)
-
-
o zaman işlemin sayılıp/sayılmadığını anlama şansımız yok,değil mi? indirimi vermezlerse boşa alışveriş yapmış olacaz.
-
Öyle gözüküyor, ben şartlara uygun olarak alışverişi yaptım belirttikleri tarihte puan gelmezse iletişime geçeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür,arkadaşlar n11 daha garantili yazdı diye ben de oradan alışveriş yapacam
-
Ben de oradan yapmıştım alışverişi
-
Getirde masterpass altyapısını kullanıyor değil mi arkadaşlar. İşlemi ordan yapsak sayar mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Masterpass kampanyasında sayaç var ama işlemedi işleyen var mı varsa nereden harcama yaptı acaba
N11 ve Migros Sanal alışverişlerde masterpass olumlu fakat 1 gün sonra sayaç işliyor.
-
Bu ayki kampanyalar hoşuma gitti. her ay bana bu şekilde kampanya çıkıyor . sizlere de geliyor mu ?
-
192 binlik online ne aldın hocam allah aşkına
192binlik online değil genel harcama . 50bin olan online . sanal postan çekince kabul etti .
-
İşlem yaptım sayaç işlemedi. Provizyondan çıkınca mı işliyor
masterpass n11 alışverişi yaptım 750/250,
ancak kampanya dahili işleminiz yok diyor halen,
ilk işlem şartı falan da yok bu kampanyada kıllandım şimdi ya gelmezse 250?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yurtdışı sanal tek seferde 2000/250 bonusu kullanabilen var mı 30 euro 2000 i gecmiyor ki
Fiziksel değil de dijital teslim bir şey alabilirsiniz. Steam Key, Yazılım lisans anahtarı, İngilizce kursu vb.
-
Hocam masterpass n11 geçerli. Benimki banka kartı olduğu için sayaç işledi. Takip edilebiliyordu. Muhtemelen kk kampanyasının takibi sıkıntılı. İlgili tarihte yatmazsa açın kaydı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bonus yapmazdı böyle antin kuntin stresli şeyler inşallah gelir de ağzımızın tadı kaçmaz
Psn bakiye yükleme sayar mı acaba. Bildiğim kadarıyla playstation yurtdışı görünüyor
Bende getirden banka kartıyla yaptım işlem görünmüyor maalesef
o zaman özel değil genel bir sorun bu durumda 250 Tl gelir belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X