Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.449
Cevap
761
Favori
2.107.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler,bonusun 150 ve 250 masterpass indirimlerinde anında bildirim/mesaj geliyor mu?bugün n11'de kullanayım diyorum.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Herhangi bir bildirim gelmiyor.

• Proscd P kullanıcısına yanıt

o zaman işlemin sayılıp/sayılmadığını anlama şansımız yok,değil mi? indirimi vermezlerse boşa alışveriş yapmış olacaz.

Öyle gözüküyor, ben şartlara uygun olarak alışverişi yaptım belirttikleri tarihte puan gelmezse iletişime geçeceğim.

• Proscd P kullanıcısına yanıt

teşekkür,arkadaşlar n11 daha garantili yazdı diye ben de oradan alışveriş yapacam

Ben de oradan yapmıştım alışverişi

• Getirde masterpass altyapısını kullanıyor değil mi arkadaşlar. İşlemi ordan yapsak sayar mı acaba
  • Masterpass kampanyasında sayaç var ama işlemedi işleyen var mı varsa nereden harcama yaptı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliayse45

Masterpass kampanyasında sayaç var ama işlemedi işleyen var mı varsa nereden harcama yaptı acaba

N11 ve Migros Sanal alışverişlerde masterpass olumlu fakat 1 gün sonra sayaç işliyor.

• Bu ayki kampanyalar hoşuma gitti. her ay bana bu şekilde kampanya çıkıyor . sizlere de geliyor mu ?

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

• hobacuce H kullanıcısına yanıt

192 binlik online ne aldın hocam allah aşkına

• 192binlik online değil genel harcama . 50bin olan online . sanal postan çekince kabul etti .

• C4H1T kullanıcısına yanıt

İşlem yaptım sayaç işlemedi. Provizyondan çıkınca mı işliyor

• masterpass n11 alışverişi yaptım 750/250,
    ancak kampanya dahili işleminiz yok diyor halen,
    ilk işlem şartı falan da yok bu kampanyada kıllandım şimdi ya gelmezse 250?
  • Bu yurtdışı sanal tek seferde 2000/250 bonusu kullanabilen var mı 30 euro 2000 i gecmiyor ki
  • mtyg kullanıcısına yanıt

Fiziksel değil de dijital teslim bir şey alabilirsiniz. Steam Key, Yazılım lisans anahtarı, İngilizce kursu vb.

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam masterpass n11 geçerli. Benimki banka kartı olduğu için sayaç işledi. Takip edilebiliyordu. Muhtemelen kk kampanyasının takibi sıkıntılı. İlgili tarihte yatmazsa açın kaydı
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Bonus yapmazdı böyle antin kuntin stresli şeyler inşallah gelir de ağzımızın tadı kaçmaz
  • PureHD kullanıcısına yanıt

Psn bakiye yükleme sayar mı acaba. Bildiğim kadarıyla playstation yurtdışı görünüyor

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Bende getirden banka kartıyla yaptım işlem görünmüyor maalesef
  • 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.