< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1171. sayfa)
-
-
Teşekkürler kıymetli hocalarım migrostan denedik bakalım pek ümidim yok bir şey yatacağına dair ama Geçen ay da buna benzer bir şey gelmişti gelen giden olmadı. İndirim aralıkta yüklenecek diyor. İndirim ne demek bonus mu veriyor sepette mi düşüyor ekstreden mi düşüyor anlamadım. Verecekleri 250 TL 40 takla atıyorlar
-
Amazon un bonusa 9 taksit kampanyası telefonda, tablette geçerli değildir heralde sormaya gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros tan ödeme yöntemine bakın siparişin en altında yazar. Masterpass ise tamam ama money cüzdan yazıyor ise işlemez. Siz masterpass ödersiniz migros cüzdana çeker sizde masterpass ödedim niye indirim gelmedi dersiniz. Masterpass ödeme de en temizi n11 dir.
1000/1500 tl bonus kamnpanyası olanlar amazondan alışveriş yaparsa işlemler kısmında kampanyayı saymıyor sebebi amazonun iyzico ödeme yöntemiyle ödeme almasıymış müşteri hizmetleri böyle diyor. Kullanacakların bilgisi olsun.
-
-
Aynen bende de saymadı.
millete 1000/1500 yağdırıyorlar,geçen hafta 100/30 vermişti,kullanmadım bile.Bu hafta yine 2 karta da 100/30 vermiş..
-
garanti bankasına gecmeyi dusunuyorum mil konusunda akbanktan altta kalır yanı varmı? bir de kredi kartı olarak hangisini tercih etmeli
-
Hocam selamlar, bu kampanya babada gelmiş. Yalnız benim 3 kartım var MasterCard logolu ve 3 ü de masterpass kayıtlı. Kampanya ya katıl dedim, kampanya takipten baktığımda sadece 1 tanesinde gözüküyor diğerlerinde gözükmüyor. Fakat şartlarda bonusflastan kaydet diyor. Bu durumda ben harcama yapsam indirim olur mu,olmaz mı?
sizin durumuzda ne olur bilemiyorum. başka aynı durumu yaşayıp bilen biri vardır belki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam, enteresan kampanyalar yapıyor bu aralar garanti bankası. Neyse artık belki son güne doğru birşeyler alır denerim artık.
Aşağıdaki harcama, Masterpass kampanyalarına dahil olur mu? Bonus POS'undan geçti. Çünkü harcamaya Bonus puan verdi. İyzico olması, Masterpass kampanyasına dahil olmasını engeller mi?
-
Bonus flaşda Trendyol 6 bin tl üzeri 6 taksit yazıyor ama elektronik ürünlerde 3 taksit çıkyor.
Sonradan ek taksit mi yapılıyor bilginiz var mı?
-
sigorta, vergi, eğitim gibi belli sektörler dışında sonradan ek taksitler, ödeme ertelemeler gibi kampanyaları bddk yasakladı. satın alırken taksit ekranında ne görüyorsanız o. mobilya alırken 6 taksit çıkıyor mesela.
-
beyler garanti mobil üzerinden zorunlu trafik sigortası yaptıran var mı?en uygun fiyatı oradan aldım.
-
geçen sene ordan yaptım hocam bir problem olmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabah kartın birine her 750 harcamaya 100 bonus gelmişti. Şimdi baktım garanti kampanyayı kaldırmış.100 bonusa kıyamadı adamlar...
-
-
beyler,bonusun 150 ve 250 masterpass indirimlerinde anında bildirim/mesaj geliyor mu?bugün n11'de kullanayım diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X