< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 17 Kasım 2024; 17:16:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1169. sayfa)
-
-
50 30
Nerde o şans ustam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnsan bildirimi görünce ve millete gelen kampanyayı da bilince heyecanlanıyor Engin kardeş..Ne yapalım..Umut dünyası işte
-
100/30 geldi 😊
quote:
Orijinalden alıntı: mbmbYaa sormayın hocam,
Bende masterpass üyesi lcw den alışveriş yaptım, hersey sartlara uygundu, saymadı benim harcamayada. Müşteri hizmetlerine kayıt açtırdım. Gelen cevap şu şekilde : 'bonus kartı masterpass e masterpass in sitesi üzerinden kayıt ettirmişsiniz, bonusun uygulamasından kayıt ettirmeniz gerekiyordu'
Orijinal sitesinden kayıt ettirdim daha napayim.
Bunlar para vermemek için kırk takla atıyorlar, saygısızlar..
Alakası yok masterpass için en garantisi n11 direk sayaç işliyor. Diğer bir çok masterpass olan ödeme platformu sıkıntılı gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son geldiğimiz noktada bence değmez hocam düz bonusa geçtim bende
Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında ayda iki kere 50/30 gelmişti, yapmıştım. Ekim'de hiç gelmedi. Kasımda şimdi baktım yine 50/30 gelmiş. Yapmayacağım bakalım ne kadar gidecek.
Ayın birinde Aralık'ta bu hesap maaş hesabı olacak. Daha geleceği varsa da gelmez gibi maaş yattığı dakika boşaltıcam hesabı
Maaş müşterisine eft ücretsiz oluyor.Anne-babanın maaşlar yatınca 08.30'da saniyesinde hesaptan çekiyorum..
-
limit düşürme mi yaptın yoksa kart kapama mı hocam ?
-
Bonus son birkaç aydır musluğu iyice kıstı.
-
Birçok kez kayıt açtıemama rağmen, fatura talimat kampanyasından 1000 puan yatması gereken ödül eksik yattı ve kalan 750 puanı banka yatırmadı.
6 7 kere aradım, çözüm bulamadılar.
Kısmadı kapattı...
Hocam geçen ay mesaj gelmediği halde yatmıştı demi sms le kayıt olmuştunuz bu ayda mesaj gelmedi sms le kayıt oldunuz değil mi?
Bana geçen ay sms gelmişti geçen ay 1000 yatırmışlardı kayıt açınca bu ay mesaj gelmedi sms le katıldım bu ay yatırmadılar banada 1000 TL yi kayıtta açtım dönüş yok 1 hafta yı geçti yatırmayacaklar herhalde
Her faturadan faiz alıyorlar yatırmazlarsa son verdiğim 4 faturayı iptal edicem 6 ay faizli ödemek mantıksız 250 yi alsınlar gerekirse önemli değil şimdi karıştırıp önceki ay verdikleri faturaları iptal ettim zannedip onun 1250 bonusunuda almazlar umarım ondan da tırsıyorum bir yandan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 18 Kasım 2024; 23:39:43 >
Ben de flexi kartıma iptal talebinde bulundum. 7 gün içerisinde de iki kez aradılar. Aramayı cevaplayamadığım için kart iptal oldu. Üzerinden 3 hafta geçtikten sonra tekrar aradılar. 9 ay açık kalma sözüne 500 TL verdiler. Kartı imha etmediğim içinde aynı kartı tekrar açtılar.
-
1000/1500 tl bonus harcama yapmaya rağmen işlemedi görünüyor bu halde olan varmı
-
Paracard kampanyasına sanal kart ile mi harcama yaptınız?
troy banka kartı ile
-
Ben de "sanal kartlar kampanyaya dahildir" ibaresini görünce sanal kart ile işlem yaptım. Durum aynı. Total akaryakıt kampanyası dahilinde yaptığım işlem de işlenmemiş gözüküyor. Bize yazın kısmından kayıt oluşturdum. Saçma sapan bir kampanya sistemleri varmış onu anlamış oldum
kampanya şartlarında bonustan kaydedilmeli diyor zaten.
benim de kampanya ödülüne yattılar, ekran kaydı almayı unuttum saf gibi. bunların bu tür kampanyasına katılıyorsan, tüm ekran kayıtlarını alman lazım
-
bende amnazondan alışveriş yaptım tek seferde 1000 tl üstü ama sizin gibi sayılmadı. acaba fiziki pos şartımı var göremedim de onu açıklamalarda. Çözdünüz mü durumu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X