Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.406
Cevap
758
Favori
2.100.263
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

troy banka kartı ile

• boa17 kullanıcısına yanıt
    Ben de "sanal kartlar kampanyaya dahildir" ibaresini görünce sanal kart ile işlem yaptım. Durum aynı. Total akaryakıt kampanyası dahilinde yaptığım işlem de işlenmemiş gözüküyor. Bize yazın kısmından kayıt oluşturdum. Saçma sapan bir kampanya sistemleri varmış onu anlamış oldum
  • mbmb M kullanıcısına yanıt

kampanya şartlarında bonustan kaydedilmeli diyor zaten.

benim de kampanya ödülüne yattılar, ekran kaydı almayı unuttum saf gibi. bunların bu tür kampanyasına katılıyorsan, tüm ekran kayıtlarını alman lazım

bende amnazondan alışveriş yaptım tek seferde 1000 tl üstü ama sizin gibi sayılmadı. acaba fiziki pos şartımı var göremedim de onu açıklamalarda. Çözdünüz mü durumu?

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

Sonuç olarak hb üzerinden alışveriş yaptım , orda sanal fiziki den yapılacaktır diye açıklamada bilgi yok

puan yükleme gününü bekler en fazla kayıt açtırır alırım bonusu acelem yok şuan için

yarına kadar saymazsa ben bir arayayim durum için bilgi geçerim buraya da. fiziki alışveriş cart curt diyebilirler.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

Bende öyle düşünüyorum. Yatırmadığı bonusu geri ister bu banka

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Kayda bugün dönüş yapıldı size mesaj gelmediğinden sunulmadığından bonus yüklemesi yapılamamıştır diye son verdiğini 4 talimatı iptal etmeyi düşünüyorum.
  • Gerçek mi?

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)
  • Arkadaşlar selam.

Bu garanti bankası’nın ticari kartlarının kullanıcıya ne tarz faydası var?

Bakıyorum bonuslar miller çok düşük, aidatlar da yüksek. Bireysel limiti yetmeyen şahıs firması sahiplerine çıkması haricinde bireysel bir kredi kartına göre nasıl avantajları var?

Ben kazanç anlamında bir şey göremiyorum. Oranlar çok düşük.

Acaba bilmediğim bir şey mi var? Teşekkürler.
  • xweser X kullanıcısına yanıt

hocam detay kısmını komple atabilir misiniz

• ardack kullanıcısına yanıt
    🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)
  • 1 milyon limiti 600 e düşürttüm.Troy kartı da kapattirdim.

Kapatma esnasında 6 ay açık kalma sözüne 175 TL gibi komik bir rakam teklif etti kabul etmedim tabi ki!

Geçen ay 105 bin TL ödemeyi 1 gün geciktirdim diye toplam 2133 tl faiz yansıtmış.

Zaten Troy a kampanya yaptıkları filan da yok bi TEB kadar olamıyor.

Limiti kaydırabilirsem TEB e kaydıracagim yine 3 ay öteleme gelirse orada işime yarar limit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 21 Kasım 2024; 9:20:46 >
  • emre1690 E kullanıcısına yanıt

taksit yapılmayan yerlerde taksit yapılmasına yarıyor. başka da bir avantajı yok.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Gerçek. Kullanılmayan kartlara geliyor genelde. Garanti kafasına göre dağıtıyor.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Süpermiş. :)
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Hocam kredi kartı borcunu geç ödediğinizde son ödeme gününden itibaren kaç gün geç ödediğinize göre değil, ekstrenin kesiminden itibaren kaç gün sonra ödediğinize bakıyorlar. Yani 1 gün bile geç öderseniz 10+1 günlük gecikme faizi ödersiniz, sanırım tüm bankalarda böyle

• Kredi kartı limiti,aylık gelirin 4 katı olmak zorunda mıydı? peki sistemde kayıtlı aylık gelir nerde yazar,yada kkbm raporunda yazar mı?
  • 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

Bu kampanyaya nasıl katılırım bilgisi olan var mı? İnternet alışverişlerinde Garanti BBVA Pos'u kullanan e-ticaret sitesi veya market var mıdır?

• PureHD kullanıcısına yanıt
    N11 üye işyeri. Masterpass ödeme var
  • 
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.