Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.656
Cevap
776
Favori
2.132.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi ara yani 5-6 ay olmuştur belki her gün harca 5-10 lira bonus kampanyası vardı. Paykek alıp yiyordum.
    Sonra paykek yemelerimi yememeye başladı.
    o günden beri bir yanımız noksandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaya bakın 😯

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    bize gelmiyor yaw kullanıyorum da hic

• shop and fly mı miles and smiles mı almak lazım şimdi? yeni kart başvurusu yapacaktım. formu doldurdum ama yarım bıraktım. Flexi alacaktım ama bunlara da baktım. her harcamaya puan veriyorsa avantajlı olanı alabilirim.

banka da arayıp duruyor.

yardımınız olur mu?

• shooter13 S kullanıcısına yanıt

düzenli olarak THY ile uçuş yapmıyorsanız miles&smiles'la işiniz olmaz derim. shop&fly'ın eskiye göre avantajları oransal olarak çok zayıfladı ama hala miles&smiles'tan kat kat iyidir.

kazandığınız milleri migros,petrol ofisi,elektronik alışverişi gibi yerlerde kullanabiliyorsunuz

• İş Bankası maximum kk başvurusu yapıyorum önceden onaylanmadı yazardı. SMS gelirdi xxx TL kadar kk limiti açabilir ve size kk verebilirdik ancak diğer kk limitlerinizin yasal sınırlarda olduğu için size kk veremiyoruz. Diğer kk limitlerinizi düşürüp tekrar başvurun diye, bu sefer aylık gelire 100 bin yazdım direkt iptal edilmiş. Nasıl alacağız başka bankadan kk arkadaş, limit düşürsem eminim yine vermeyecek. Tam da fatura talimatına iş bankasın da 750 puan veriyordu kk şartı da yok. Ama puanı sadece kk na yüklüyormuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl geldi hocam yeni müşteri misiniz eski mi kartı hiç mi kullanmıyorsunuz.

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    7-8 aylık müşteriyim
    8-10 defa harcama yaptım
    Onlarda küçük miktarlar
    50-500 tl arası

Sadece bakıp iç geçirmekte yetiniyoruz.Bize hiç gelmiyor,3 kart var. 2si 2 yıldır emekli maaş müşterisi,ama tık yok....

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Bana da 3,4 aydır garip garip kampanyalar geldi, şans işte 🙂

• Az önce bildirim geldi,size özel paracard bonus kampanyamız başladı diye. Acep dedim 1000/1500 bize de mi verdiler.

Baktım 150/30 lütfetmişler.

Gel de küfretme....

Banada 50/30 gelmiş 🤷🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone herşey yanımda masterpass üyesi bonus pos olduğu halde, kampanya iadesini yatırmıyorlar öyle rezil banka

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Kardeşim senin oran yine iyi,bize % 20...ama cidden bir an mesajı görünce dedim acaba 1000/1500...İnşallah önümüzdeki ay ikimize de birer tane gelir.

• 50 ye 30 geldi bana da hiç harcamam daha iyi

İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Yaa sormayın hocam,

Bende masterpass üyesi lcw den alışveriş yaptım, hersey sartlara uygundu, saymadı benim harcamayada. Müşteri hizmetlerine kayıt açtırdım. Gelen cevap şu şekilde : 'bonus kartı masterpass e masterpass in sitesi üzerinden kayıt ettirmişsiniz, bonusun uygulamasından kayıt ettirmeniz gerekiyordu'

Orijinal sitesinden kayıt ettirdim daha napayim.

Bunlar para vermemek için kırk takla atıyorlar, saygısızlar..

• mbmb M kullanıcısına yanıt
    Beş para etmezler hocam.. 100 lira iadeyi vermemek için her türlü taklayı atıyorlar..

• mbmb M kullanıcısına yanıt

yurtdışı alışverişine şu kadar bonus kampanyasına katılan birine siz yurtdışına gidip fiziksel pos kullanmışsınız o yüzden bonus yükleyemiyoruz demişler benim için zirve budur

• adeleks kullanıcısına yanıt

Valla gülmekten sandalyeden düşecektim. Fantezi bahane arasan bu kadarı olmaz...Adamlarda ne fanteziler var..🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) 

• 
Sayfa: önceki 11661167116811691170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.