Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.656
Cevap
776
Favori
2.132.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hediye kart taksit olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Maestro26 kullanıcısına yanıt

şu saçma soruyu sormaktan bıkmadınız mı hala?

• Arkadaşları masterpass 750 TL ve üzeri alışverişe 150 TL kampanyası takibi sadece banka kartında çıkıyor kredi kartında çıkmıyor ama şartlarda Kredi kartı da dahil kredi kartından harcama yaptım kayıtmı açtırmak gerekir kredi kartı kampanyaları takip kısmında çıkmıyor bu kampanya banka kartı kampanyaları takip kısmında çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Kasım 2024; 9:34:52 >

• 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

Kaç aydır kullanmıyorsunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletteki paracard bonus da bizdeki ne? Şunlardan bir tane de bize gelse ne olur...

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    valla hatırlamıyorum olmuştur 3 ay

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Garantiden ikramiye çıkmış 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartının mastercard logolu olma şartı var. Troy veya visa logo olmaz. Kampanyanın ana pencere resminde bu açıklama yazıyor olması lazım.

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Mastercard logolu zaten kredi kartı kısmında çıkmıyor takip ekranı banka kartı kısmında çıkıyor ama ben Kredi kartından işlem yaptığım için takip edemiyorum kayıt açtım garanti döndü 3 Aralık da yüklenmezse o tarihe erteledik kaydınızı manuel yükleme yapacağız dedi

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam aynı kampanya bendede var yalnız benim kk troy. Ondan gözükmüyor diye düşünmüştüm

• Paracard kampanyalarının detayında "Bu kartlara bağlı sanal kartlar dahildir" şeklinde bir ibare oluyor. Fakat kart başvurusu menüsünden sanal kart başvurusu yaparken kredi kartı dışında sadece vadesiz mevduat hesabı seçilebiliyor. Vadesiz mevduat hesabına bağlı olarak çıkarılan sanal kart aynı zamanda paracard'a bağlı mı oluyor acaba?

• serkanki26 S kullanıcısına yanıt
    Vadesiz hesaba bağlı çıkarılan sanal kartlar ön ödemeli kart olarak geçtiği için %99.9 paracard kampanyasına sayılmaz, bonusflaşta gözükmez. "Bu" dediği kredi kartı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Evet, Bonusflaş'ta paracard'a bağlı sanal kart oluşturmak istediğimde "Kartınıza bağlı sanal kart oluşturulamamaktadır. Diğer kartlarınızla isleminize devam edebilirsiniz" uyarısı veriyor.

Fakat MH aradığımda Garanti Mobilden vadesiz hesaba bağlı sanal kart oluşturma yolunu tarif ediyor. Sanal kart da paracard da aynı vadesiz hesaba bağlı olduğundan kampanya katılımında sorun olmayacağını belirtiyor.

• 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

Hele hele
    Masterpass 750/250
    Garanti pay 750/75
    Bereket versin

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Banka kartını uzun süredir hiç kullanmıyor muydunuz hocam?

• arkadaşlar banka anlaşması da yok. aidat da ödemek istemiyorum ama hangi kart en avantajlıdır şu anda? hangisine başvurmalıyım?

aidatsız olan kartla katılım ücretiyle kampanyalara katılmak mantıklı mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 13 Kasım 2024; 14:18:50 >
  • shooter13 S kullanıcısına yanıt
    Kendi deneyimlerime gore soyleyeyim, standart aidat verilecek kartlari kullanmaya ihtiyac yok. Neredeyse aidatlar 1000 tl olacak. Son yillarda taksit siniri gibi kampanyalar da cok azaldi.

Bence buyuk bankalarin kartlari donusumlu kullanilmali boylece alisverise tesvik icin kampanyalar geliyor.

• peki aidatsız bonus flexi kart alıp bağlı american express kart alsam kampanyalardan ücretsiz yararlanabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 11651166116711681169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.