Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23.657
Cevap
776
Favori
2.133.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maşallah :) hiçbir kampanyayı kaçırmadınız sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Çoğunluğu online market alışveriş hocam. Migros'tan alıyorum hep. Kampanyaları hep takip ediyorum.

• elif6634 E kullanıcısına yanıt
    Kampanya kart bazındadır demiş bir de, getir vs geçer mi oralar masterpass kuallnıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CengizGurkan kullanıcısına yanıt
    Bugün gitmiş kampanya benden

• Pazarama 3500 e75 veriyor mu sarı alım için garanti bankası kampanyası kapsaminda

• Arkadaş kartı kapatma talebinde bulundum 2 gün önce ekstre yarın kesilecek kartı kapattığım için aidat yansımaz değil mi 7 gün sonra kapatıyorlar ya ekstre de yarın kesilecek sorun olur mu sizce?

• Tebrikler arkadaşlar, "en" birinci sizsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • binlira fatura ne zaman yüklenecekti ekran görüntüsü olan var mı

• Bu ay maaş bankası değişti. TEB'den Garanti'ye geçtiler.

Zaten gelmeyen kişiye özel teklifler artık hiç gelmez diye tahmin ediyorum.🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) Aidatsız normal bonus kart dışında garantiden maaş müşterisi olmanın bir avantajı var mı?

• mtyg kullanıcısına yanıt

benim 250 yüklenmiş 1000 yüklenmesi gerekirken aradım müşteri hizmetlerini 1 fatura ödenmemiş henüz dedi 11 de ödenecek kalan 750 sonra yüklenecek dendi bekliyoruz bakalım

• selamlar garanti paracard bonus kartım var eylül ayında kişiye özel 500/75 bonus kampanyası gelmişti Trendyol ve Hepsiburada da geçerli ancak Hepsiburadadan yaptığım her alışveriş Pos bilgisi kısmında HEPSİPAY-HEPSİBURADA olarak gözüküyor bu sebeple kampanya geçersiz kılınmış itirazım reddedilmiş arkadaşımın kartından denedim onda da HEPSİPAY olarak gözüküyor ben mi yanlış yapıyorum yoksa yardımcı olursanız sevinirim

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    1,5 senedir maaş müşterisiyim, ben görmedim bir avantaj :)

• criminalet kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada ödeme sayfasında otomatik olarak en üstte bakiyeni kullan hepsipayle öde seçeneği oluyor oradan devam edersen kartından parayı hepsipaye atıp ödeme yapar bu da hepsipay yükleme olarak görünür, bir altta seçenek kartla öde var ona tıklayıp kart bilgilerini girip ödeme yapmanız lazım.

• vaypcnet kullanıcısına yanıt
    kartla öde dediğim halde HEPSIPAY-HEPSIBURADA olarak gözüküyor deneme de yaptım daha sonrasında iptal ettim onlarda da aynı

Hepsipay üzerinden, yada doğrudan karttan ödeme, ysvda cüzdan yükleme bir süredir aynı açıklama yazıyor bende de... Ve fakat, bazı kampanyalarda cüzdan yükleme sayılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harcama kampanyası gelenler için yazayım amazon tr üzerinden alışveriş yaparsanız garanti bu harcamaları iyzico hediye kartı yüklemesi olarak sayıyormuş arkadaşımın bonusu da bu yüzden yalan olmuş şikayetvar'da da buna benzer şikayetler var. kısacası alışveriş yapsan bile beni bağlamıyor hacı ekstrende iyzico yazıyor bonus alamazsın demişler

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 7 Kasım 2024; 12:2:59 >

• Otomatik fatura 125 tl bonus yatmış. 2 fatura eklemiştim.

Garanti pay ile öderseniz Hepsiburada yazıyor sadece

• "tanımlı nakit avans taksit seçeneği bulunamamıştır "garanti de böyle bir hata alıyorum neden olur

Bu güne kadar hiç böyle bir şey yoktu.

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

hocam alıveriş yaptınız mı ? kampanyalar birleşti mi?

• 
Sayfa: önceki 11631164116511661167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.