Hocam moneypay e yükle öde yaparsa saymıyor dikkat edin. Moneypay yüklemeden de nasıl direk masterpass ile ödenir bulursan bizimle de paylaşır mısın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1163. sayfa)
-
-
Bu ay gpay 750/75 dışında güzel kampanya göremedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
numara moneypaye kayıtlı ise masterpassi seçsek de moneypay/migrosone olarak mı geçiyor?
Bu şekilde geçse bonus da mı saymıyor,geçen ay paraf moneypay/migrosone'ı market harcaması olarak saymamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 1 Kasım 2024; 12:32:31 > -
Hocam Eylül ayı da masterpass 50 TL iade kampanyası vardı. Zaten alışveriş yapıyorum madem masterpass ile ödeyeyim 50 TL de iade gelsin dedim. Ben masterpass ile ödeme yaptım, ama sanalmarket nasıl ayar çekmişse önce cüzdana parayı alıp ödemeyi de cüzdandan yapmış. Haliyle 50 TL indirim kk na yansımadı, yazıyor zaten moneypay cüzdan diye.
Evet kk ekstre de param/moneypay cüzdan market olarak geçiyor ve saymıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 1 Kasım 2024; 13:39:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ayki kampanyalar daha da saçma sapan.
İki tane kullanılması gereken kampanya var.
1>Google ödemeleri için 120 tlye kadar bonus, bunu Google play uygulamalarının aylık abonelik ödemesinde kullanabilirsiniz. Satın alma değil dikkat edin. Aylık abonelik başlatın uygulamasında. Mesela lidio. Play aboneliği üstünden çekmeli parayı.
2>Migros yemek 400 harca 80 bonus al, yemeksepeti kampanyasının aynısı gibi. Anında 80 gelir büyük ihtimal.
Başkada hiç bir halt yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
“Degerli musterimiz, Bankamizda kayitli kredi kart(lar)inizla birden fazla kuyum sektorunde gerceklesen harcamalar oldugu tespit edilmis olup, yasal mevzuatlar geregi, benzer nitelikli islemlerin cok sayida tekrar etmesi durumunda ilgili kartinizi kullanima kapatmak zorunda kalacagimizi uzulerek bildiririz. B016”
Şu saçmalığa bakın ya. Birden fazla dediği işlemde altustoreden puanları çevirip hesaba havale etmem, yoksa kuyumcudan bir tane işlemim yok. İllegal bir şey yaptık sanki zorunuza gittiyse kredi kartlarını kuyumcularda yasaklatın olsun bitsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gecen ay 2 tane dijital platform odeme kampanyasi vardi, biri size ozeldi sanirim. Kullanmayi unuttum, birlesiyor muydu o kampanyalar. Yararlanan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yibo90 -- 1 Kasım 2024; 16:49:58 >
ffleksi kart vermemek için işi zorlaştırmışlar,
mobilden felxi de alayım bulunsun dedim platium basıldı postaya verildi,
ben daha kart gelmeden sanal kart ile alışveriş yapmaya başladım,
ancak ne hikmetse fleksi için arayan kızcağız ahret soruları sormaya başladı ana adı baba adı doğum yeri geliriniz işyeriniz vs vs
kızcaağıza sordum yahu benim zaten kredi kartım var bu fleksi de aynı limiti kullanan aidatsız kart neden beni yoruyorsunuz dedim hesap kesim tarihleri farklı vs demeye başladı,
platinumu verirken hiç birşey sormadılar, fleksi verirken telefonda esir aldı beni 10 dakka, diğer kartla bilgilerim tıpa tıp aynı aynı bilgileri kullanın deyip kapattım bunlar sevimsiz şeyler müşteri rahatsız olur bunlardan vereceksin o fleksiyi seve seve hadi bakalım.
Bendede zorluk çıkardılar, 444'ten zorla aynı limitle onaylattım, troy istemeyin mastercard temassız isteyin, sanalkart problemi olmasın.
-
prensip olarak aidat ödemiyorum hem aidatsız hem aidatlı kartını aynı anda alıyorum,
aidat aldıklarında geri vermezlerse aidatsızdan devam ediyorum, ykb öyle yaptı sadece eko kullanıyorum,
merak ediyorum herkes aidatsız kart alsa ne olacak acaba? vazgeçmediler şu aidat olayından işi yokuşa sürüp duruyorlar asıl kart gelsin de tekrar fleksi almaya çalışayım
kişiye özel mi bu?
Kaç yıldır Çalışmadığım banka kalmadı ben bunlar kadar kurnazını hiç görmedim :) Eylül ayında mobilden bildirim geldi kredi kartı aldım. Kampanya şartlarına göre 1 ekimde 0 faiz nakit avans otomatik tanımlanacak yazmakta, şart olarak sadece kartın açık olması ve şifre belirlenmeli yazmışlar. 1 Ekim geldi tanımlama olmadı. 2 sefer şikayet kaldı bıraktık yetmedi BDDK ya yazdık 25 gün tek bir dönüş yapılmadı. Ne zaman ki kredi kartı Extresi kesildi ödemeyi yaptım tam o an tanımladılar. Müşleri hizmetleride açık açık yalan söylüyor. Ya kardeşim madem böyle bir uygulaman var yazsana adam gibi oraya. Belki harcama yapmacağım ?
Kampanyalara gelirsek 3 kuruş için 40 takla istiyorlar. Garanti pos arıyoruz etrafta, başka pos cihazından geçtiniz an ocak dışısınız :) zar zor pos bulursun 1 ay sonra yüklenecek onu bekle, o sürede unuttun geçmiş olsun bonus 1 ay içince geri alınır. Bonus harcayacaksın yine garanti pos ara :) Özdilek ve market kampanyasına katılmıştım biri 300 diğeri 40 lira bonus veriyor. Bırak birleşmeyi gidip 40 olanı yatırıp diğerini yok saymışlar. Tam komedi :)
Akbank’tan şikayet ediyorduk fakat bunların yanında melek kalıyor. Pos şartı yok, chip paralar anında yüklenir, kampanyaların hepsi birleşir ve en önümlisi kazandığın silinmez normal harcama yapıp siliyorum. Şu şartlarda garanti sınıfta kaldı 👎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sanmıyorum kişiye özel ibaresi yok , herkeste vardır.Kişiye özel kampanya bende uzun zamandır çalmıyor
Garantide ATM'den sms gelen kayıtlı cep noyu değiştirebiliyor muyuz?İletişim no'dan bahsetmiyorum ya da yeni no eklemeden.
-
Arkadaşlar bende bonus flexi mastercard var, troy kart harici (amex,mastercard,visa logolu ve amex türü) kartlarda başvururken doğrudan teslim adresi soruyor ama troy kart için çalışma şekli, ev iş adresi falan soruyor. Zaten troyun sorunlu bir şey olduğu buradan anlaşılıyor. Temassız mobil ödemeye de kaydedilemiyor. Yurt içinde kullanılan kartlarla aynı seviyede olmadan niye dayatıyorlar anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 2 Kasım 2024; 13:54:52 >
İletişim bilgileri günceller ise adres gibi e posta telefon vs SMS te yeni numaraya gelmeli. Kart nasıl güncel adrese geliyor ise dekont vs nasıl güncel e-posta ya geliyor ise gibidir diye düşünüyorum. ATM den güncelleme yapılıyor sanırım belki uygulama da bile yapılıyor olabilir.
Akbankta uygulamadan olmuyor,şube şart diyor.Yarın bi bankamatikten deneyim bakalım
-
Garanti Bankası için atm den nasıl telefon güncellenir YouTube videoları bile var bir bakın o şekilde daha pratik olur.
-
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama kullanacağınız kartın kampanya takip bölümünden kampanyalara kaydedildiğini kontrol edin derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X