< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1161. sayfa)
-
-
aynı sorunu bende yaşadım. farklı bir akaryakıt istasyonunda işlem yaptım -aslında başka bir akaryakıt istasyonunda yaptığım işlemi saymıştı- ve kampanyaya dahil olmadığını gördüm. ancak provizyon da göründüğü için bekledim, fakat harcama hareketlerine yansıdığında yine sayılmadı. bu yüzden bende m.h. aradım, durumu aktardım. üye iş yeri numarası kampanya kapsamında değilmiş. talep açalım dedim, sonuç alamazsınız dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
garanti bana 100 TL primli 250 bin teminatlı ferdi kaza sigoratsı hediye etmiş
teminat sadece ölüm,
kredi kartım bile yok kendilerinde durup dururken neden böyle bir şey yapmış olabilirler,
kazara öldüm, gitti 250 bin banka niye böyle bir risk alıyor çözemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada'dan epin towerdan migros dijital kod alınca ödeme seçeneklerinde garantipay çıkmıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 27 Ekim 2024; 8:18:20 > -
Çıkmaz hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı mesaj bana da gelmişti. ya yanlışlık var ya da ücretsiz diyip başka bir şey için para isteyecek. hiç bulaşmadım. garanti hiç birşeyi bedava vermez.
Hocam çok saçmaymış ya, hani bazı istasyonlar kurumsal olmuyor, kampanya geçmiyor anlıyorum ama bu istasyona nerede kısmından özellikle bakıp gittim gene olmadı. Kapatacağım galiba bonus kartı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana maille poliçe geldi, yani haber vermeden kendi kendilerine yapmışlar, SMS'de de size ferdi sigorta hediye ettik güle güle kullanın yazmışlar.
fiziki kart gelmeden dijital kart kullanımı yok galiba garantide,
bonusflaşta kart görünüyor kampanyalar görünüyor katılım yapılamıyor sanal kart da oluşmuyor,
sözleşmeleri dijital onaylatsa iyi olurdu
evet, fazlasıyla saçma. hâlbuki bende merkezde bulunan bir akaryakıt istasyonundan almıştım ama hayret demekten başka bir şey diyemiyorum
Şu durum son zamanlarda akaryakıt kampanyalarına bakış açımı değiştirtti artık. Akbank'ın bazen kişiye özel verdiği "akaryakıt harcamasına şu kadar indirim" tarzı istasyon, POS vs sormayan kampanyaların dışındakileri pas geçiyorum artık.
Geçen sene TOTAL akaryakıt kampanyası varken Ankara'daydım, bir TOTAL istasyonu buldum. Garanti POS cihazı da vardı. Fakat harcamayı saymadı. Neymiş, istasyon kampanyaya dahil değilmiş. Yahu senin POS cihazından geçmişim işte ne uzatıyorsun ama yook anlamıyorlar.
Bahsettiğiniz "merkezde bulunma" olayı ise maalesef alakası olmayan bir şey. Çünkü bir istasyon biliyorum, o kadar merkezi bir yerdeki: Çevreyoluna yakın, metroya yakın, taksici-dolmuşçular uğruyor. 20 pompa dolum yeri var ve kuyruk oluyor. Fakat sadece tek bir banka POS cihazı kullanıyor Öğrenince şok olmuştum. Benim yakıt aldığım diğer istasyonlarda ise 6-7 banka POS cihazı var.
Şehirlerarası yolda giderken eğer kampanyalara katılacaksam, yakıt almadan önce market önüne yanaşıp kasa görevlisine soruyorum kampanya ya da POS cihazını. Ona göre göre alıyorum yakıt.
Nelerle uğraştırıyorlar...
-
Ankara /Bağlıca da eskiden Opet ; şimdi ise PO olan istasyon var . Yıllardır Garanti Pos kullanmıyor.Opet'e kaç kere yazdım, kurumsallığınıza zarar veriyor diye ama nafile. Opet iken ağzım yandığı için, evimin dibinde olmasına rağmeny PO kampanyalarında aklıma bile gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozcaliskan -- 28 Ekim 2024; 18:8:17 >
Hepsipay kart çıktıktan sonra akaryakıt kampanyası kovalamak gerçekten boş. Her bankadan kredi kartı olan biri için Hepsipay karta yüklerken en az %10 kazanım sağlayan bir kart kampanyası her ay mutlaka denk geliyor. Hepsipay ile öderken de en az %3 Hepsipara kazanımı oluyor. Bu durumda neden özel şartları olan akaryakıt kampanyası peşinde koşuyorsunuz?
-
Şahsen bilmiyordum hocam yeni öğrendim :d
Hocam bizim burdada böyle petrol ofisi var garantı üyesi deyil kaç kere söyledim ama bana söylediği yuksek komisyon alıyormuş garanti bankası
malesef sadece garanti bankası kredi kartım var.
kart daha basılmamış görünüyor fekat bugün kart aktif oldu sanal kart oluşturup alışveriş yapabildim,
kampanyalara da katılınılabiliniyor, paltinum ve ilave amex verdiler 114 TL farkla,
900 küsür de platinum aidatı varmış 1 seneye kim öle kim kala,
benim uzun zaman önce bonus kartım vardı,
belki ondan ötürü sözleşme vs imzalamadan kart hemen kullanıma açıldı bilemiyorum.
adamlar 100 liralık poliçe hediye edip gelgel yaptılar beni kazandılar bunlar bebevea
bana hep böyle bedeva ile gel bebevea
AGA tüketici finansmanını destek derneği bildirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 30 Ekim 2024; 0:46:1 >
Kampanya döneminde kartı kaybederseniz kazandığınız kampanyalar puf oluyormuş . Geçtiğimiz aylarda böyle bir şey yaşadım ve bonuslarım yüklenmedi .
Kardeş,dalgayı bilmiyorsun sanırım.
Opet Koç Holding'in. Yapı Kredi Koç Holding'in. Koç, Garanti'nin çoğunluk hissesini almaya çalıştı alamadı. Birbirini hiç sevmezler. Kendi bankası dururken rakip bankayı güçlendirir mi. Garanti ile başka yerlerden de kavgaları var.
Koç, Garanti Bankasını hiç sevmez,hatta nefret ederler.
Hukuki sıkıntılar yaşamamak için detaya girmiyorum çöktükleri başka bankalar da var. Hatta çok bilinen büyük bir bankaya çökmelerine hala şuan iktidarda olanlar izin vermediği için müthiş birbirine girdiler.
Y.K.B. yetmiyo heriflere,bütün büyük bankaların sahibi olmak istiyorlar. Y.K.B. da nasıl ele geçirdikleri ayrı bir çöküş hikayesi.
Yakında Amerikada ölen birinin desteğiyle.
Ee o zaman hiç bir opette garanti posunun olmaması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X