market görünüyordu en son. kayıtla vermişlerdi bana |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1159. sayfa)
-
-
Fatura tahsilatı için kredi kartına tanımlayınca fatura tutarı üzerinden komisyon, faiz vs alıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 15 Ekim 2024; 12:44:40 > -
Mesaj gelmedi fatura250 yazip 3340 a attim kampanyaya katildiniz cevabı geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam bu ayda 3-4 fatura çıkıyor boşa onları vereyim geçen ay mesaj gelmişti sana özel diye yaptım ödül yüklendi bu ay mesaj gelmedi ama size de mesaj gelmemiş geçen ay olmuş bende sms atıp bu ayda katılacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalara ek olarak faiz veya ödeme bedeli gibi bir şey alıyor mu? Yoksa ekstreye sadece fatura tutarı kadar mı yansıyor?
-
yolunacak kaz arıyorlar desene. 5bin lira bonus verse yine de girmem bu işe.
-
Fatura ödeme tarihinden ekstre kesim tarihine kadar %4 gibi bir faiz alınıyor.
Kredi kartından verilen talimatlarda peşinen ödendiği tarihte faizini yansıtıyor garanti.
Vakıfbank, Qnb ve Enpara kredi kartından otomatik fatura ödemede faiz almıyor sanırım.
Ama ben düşük tutarlı faturaları verdim faiz çok çıkmaz ayrıca kampanya şartlarında talimatların 6 ay durma şartı var ancak 6 kez ödenmesi şartı yok 3 kere tahsilat görmesi yeter diyor keseceği faiz miktarını da bu şekilde yarıya indiririm otomatik ödenmeden farklı yerden öderim örnek nays iade ediyor %5'ini ayrıca bu ay nays toplam 1200 TL fatura ödemeye 100 TL iade veriyor diğer %5 toplamda 50 TL ile birleşiyor garantiden talimatları verip geçen ay 1250 bonus aldığım halde daha İlk otomatik ödemeleri yapılmadan bu ay naysdan ödedim hepsini 2 kere daha talimatlı faturaları başka yerden ödeme hakkım var benim için avantajlı her türlü hatta bu ay 3-4 fatura daha vereceğim bu kampanya için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Ekim 2024; 17:13:51 >
Hocam, benim faturalar 20 yıldır QNB Finansbank'da kredi kartından otomatik ödemede. 20 yıl önce QNB değildi,sadece Finansbank idi tabi. QNB Finansbank talimatlı fatura ödemelerinden ek ücret,komisyon yada faiz almıyor. Zaten sadece bunun için kullanıyorum Finansbank'ı.
Aslında nakit para işlemlerim alacaklarım ve ödemelerim çoğunlukla Garanti hesabım üzerinden dönüyor ve genellikle Garanti Kredi kartı kullanıyorum. Kredi Kartı ile otomatik fatura ödemelerinden ek masraf çıkardığı için tepki ve boykot olsun diye faturaları Garanti Bankasına vermiyorum.
QNB Finans gibi Kredi kartı ile talimatlı fatura ödenmesine masraf çıkarmayan başka banka var mı ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vakıfbank ve teb.
tebde kampanyada var.
her fatura başına 250₺’ye kadar 50₺
toplamda ayda 5 fatura ödenirse 250₺ iade yılda 3000₺ nakit iade.
İadeler her ayın 1’inde kredi kartına yansıtılır.
Ekstra bir faiz/komisyon yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaypatronu -- 16 Ekim 2024; 0:38:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobil uygulama üzerinden yeni müşteri başvuru yapacağım. Bonus kartlar arasinda ciddi bir fark var mı? Bonus trink, Gold trink, platinium trink veya bunların troy olanları da mevcut.
Hocam fark olarak üyelik ücretleri fark eder düz bonus 500 küsür TL idi sanırım platinum trink 762,50 TL kampanyalar çok fark etmiyor hepsi dahil diye biliyorum.
Düz bonustan devam edeyim o halde. Teşekkür ederim
mantıklı bence ben de bu ay 4 tane daha vermeyi düşünüyorum düşük olanlardan 1250 tl veriyor sonuçta,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Enpara almıyor, fakat Finansbank Trendyol kart almıştım onda elektrik faturasında faiz aldı. Karta göre değişiklik gösteriyor olabilir.
-
halk bankası paraf değerlimiz 200 liraya 7 lira ücret aldı,40 lira iade verdi..
-
Hocam bilgi edindinizmi banada geldi aynı mesaj toplam 500 mü yoksa tek alışverişte mi merak ediyorum
Valla çok güzel kampanyaymış. Dediğiniz gibi faiz de yoksa. Naysla %5 peşinde koşuyoruz boşuna. Teşekkürler hocam paylaştığınız için.
-
Kampanyanın detaylarını canlı destekten ilettiler, ben mayıs ayında bonus karta başvurmuştum mayıstan itibaren geçerli olmak üzere her ay 500 TL harcamaya 500 TL bonus firsatı varmış toplam 3000 TL bonus tabi bunun mesajını son ay attılar haberim yoktu böyle bir kampanyadan bonus flaş uygulamasında da yoktu.
Siz yinede canlı destekten sorun bence detayları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold34 -- 16 Ekim 2024; 15:1:48 >
Tek seferde 500 TL için geçerli bana gelen kampanya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X