Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.771
Cevap
783
Favori
2.146.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11551156115711581159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 ay kapatmama sözüne kart ücretini iade etmişlerdi bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Tam olarak böyle olmalıydı.

Garanti eline yüzüne bulaştırdı bu sefer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerbb İ kullanıcısına yanıt

Para çokomel  

• Size ozel 3000 TL bonus firsati devam ediyor! Bonus kartiniza ozel Ekim ayinda yapacaginiz 500 TL harcamaya 500 TL bonus kazanmak icin son gun 31 Ekim
    Arkadaşlar 2 hafta önce böyle bir mesaj geldi ancak kampanyanın detayları hiç bir yerde yazmıyor, ayın 2 sinde kayıt açıldı hâlâ sonuclanmadı bu kampanyanın detaylarını bilen var mı?

• Beyler bonusu nerede kullanıyorsunuz? (Online olarak) Veya nakite nasıl çeviririz?

Garanti Bankası kredi kartı kapatmama karşilığında kart aidatının tamamını TL Puan olarak yüklemiyor. Kart aidatı 700 TL ise en fazla 500 TL puan veriyor. Benim yıllardır tecrübem bu şekilde. Blöfü şöyle yapmayı öneriyorum. Kartı kapattırmaya 2 ay kala başka bonus kredi kartı alın. Mesela nen Money Bonus alıyorum,Platinum Bonusü iptal ettirme başvurusu yapıyorum. Bonus yüklemeyip kartı kapatırlarsa Money Bonus'den devam. Geçen ki blöfümde 9 ay kapatmama karşılığında Platinum'a sanırım 500 tl bonus yüklemişlerdi,hatta 400 tl puan teklif etti çok az dedim kartı kapatalım dedim,500 tl olsun son teklifimiz dedi. Ok yükleyin kalsın dedim.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 4 tane kartım var garanti de 2 bonus platinum 2 flexy troy ve mc olarak bu yıl temmuzda yaptığım görüşmede bonus platinum mc kartıma Ağustos da yansıyacak kart aidatına karşılık 9 ay kapatmama sözüne kart aidatının tamamını iptal ettiler yani puan vs değil kart aidatını iptal ettiler direk. Diğer bonus platinum troy içinde aidat yansımayacak 2 adet aynı segmentte platinum kart olduğu için dediler 9 ay kapatmama sözüne bu karta da 400 bonus yüklediler bu yılı böyle atlattık seneye nasıl olacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Ekim 2024; 20:53:17 >
    garanti her defa kart ücretini iade etti %100 bi şart olarak 6 ay açık kalsın dedi hep en iyi banka bu suan kart konusunda

• Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt

Kampanyanın detaylarını canlı destekten ilettiler, ben mayıs ayında bonus karta başvurmuştum mayıstan itibaren geçerli olmak üzere her ay 500 TL harcamaya 500 TL bonus firsatı varmış toplam 3000 TL bonus tabi bunun mesajını son ay attılar haberim yoktu böyle bir kampanyadan bonus flaş uygulamasında da yoktu.

• Echoés kullanıcısına yanıt
    Bonus çoğu yerde geçiyor a101 bim şok migros hepsiburada n11 vs ayriyeten paramdan nakite çevrilebilir %4 küsür komisyon kesiyor ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Ekim 2024; 16:51:25 >
  • arnold34 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Müşteriye göre değişir o. 762.50 tl tamamını iade aldım. Bonus platinum

• Çıkan söylentiler üzerine Vakıfbank ve Enpara kredi kartlarimin limitlerini Cumartesi günü 100 k altına düşürdüm. Taksitli alışverişi tamamen kısıtlamaları sebebiyle zaten bahane arıyordum. Düşürülen limitler sisteme hemen yansıyor mu? Cumartesi günü limit düşürdüğüm için farklı banka kartlarına ne zaman başvuru yapmam mantıklı olur?
    Taksitli alışveriş, kampanya ve kart aidatı iadesi konularinda İş Bankası mı yoksa Garanti kredi kartı mı tavsiye edersiniz?

• serkanki26 S kullanıcısına yanıt

Bir hafta bekle başvur.

Taksit ve kampanya konusunda her iki bankada iyidir.

Kampanya kazanım oranı bakımından İşbank, kampanya çeşitliliği bakımından Garanti bir adım önde.

teşekkürler.

paramı denemek için indirdim üye oldum, bulamadım. bakiye yüklerken bonus kullanma seçeneği göremedim.

• Echoés kullanıcısına yanıt
    Boşa uğraşma pişman olursun, çünkü o parayı harcamak için hesap onayı isteyecek, parama hesap onayı yapmak içinde önce sinirleri aldırmalısın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

teşekkürler  online alışverişte kulanırım artık

• Fatura talimato kampanyasından 1000 puanı alan var mı

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hatta diğer bonus flash kampanyası ile birleşti 1250 aldım

hangi kampanyalar o ? fatura talimatı 500 bonus yazıyor, başka var mıydı ?

• 
Sayfa: önceki 11551156115711581159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.