Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ramazoz , yozcaliskan , berkmr Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23.807
Cevap
785
Favori
2.150.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Migros moneypay hesabınız varsa masterpass önce moneypay e yüklüyor ödemeyi oradan çekiyor ve sayaç işlemiyor bilginize. Moneypay yüklemeden direk masterpass ile ödeme ben bulamadım varsa bilen açıklarsa öğrenmiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay e-ticaret harcamam 3500 TL`den fazla değil, az önce Bonus Flas`dan bildirim geldi " Online Bonus kampanyasından kazandığınız 100 TL bonus kartınıza yüklenmiştir" diye.
    Kampanya detaylarına baktığımda bana 4500 TL online alışveriş hedefine ulaşırsan 100 TL bonus demiş.
    Marketlerdeki mobil temassız ödemeyi online bonus kampanyasına dahil mi ediyor acaba.
    Amazon, Migros ve Hepsiburada'dan bu ay toplam harcamam 3500 TL'yi geçmiyor. Kartı iptal ettirmek için bilgi almıştım,o yüzden mi 100 tl bonus salladılar ki.
    Kart Platinum Bonus Trink

Neden iptal ettirmeyi düşünüyorsunuz dediler. Bonus kazanımları çok komik seviyede az,dedim
    38 Bin TL ekstre ödedim, 4000 tl'den sonra 2 kat bonus olarak verdiği 30 TL bile değil. Platinum Trink iptal ettirip Money Platinum ile takılacağım 11 ay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Ekim 2024; 13:5:42 >
  • Enflasyon bu bankaları da vurmuş belli. Alışveriş limitleri yükselmiş bonus azalmış

• mtyg kullanıcısına yanıt

2 fatura talimatı vermiştim 125 bonus yatmış   

• Garagulli35 kullanıcısına yanıt
    4 taneyee 250 yatmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aliayse45 A kullanıcısına yanıt

demek ki kişiye özel olanı görmedi ya da daha o yatmadı. Gönderdiğimiz sms de duruyor yazarız yüklerler

• Arkadaşlar bana özel mesaj gelmişti fatura başına 250 toplam 1000 Bonus için fatura250 yazıp sms de attım fakat 4 fatura için sadece 250 TL yüklemişler diğer kampanya ile karıştırdılar sanırım bonus flas da gözüken 4 faturaya 250 veriyor o ama onda sms de fatura yazıp atılıyor bana özel gelende fatura250 yazıp atılıyor beceriksizler 2 kampanyayı karıştırdı yada bilerek eksik yatırdılar kayıt açtım bakalım.

Edit : belki bana özel olan yatmamıştır ikisinide göreceklerdir bonus flas da gözüken yatmıştır belki diye açtığım kaydı iptal ettim çünkü arada 1 gün fark var sanırım bonus yatma günlerinde geçen ayki bonus flasda gözüken kampanyanın ödül yatma tarihini bilen varmı 5 ekim tarihli odur belki çünkü bana özel gelen 6 yada 7 Ekim di diye hatırlıyorum 2.si içinde ayrı ayrı alırsak 1250 tl bonus olur yatmazsa duruma göre kayıt açarız şimdilik açtığım kaydı iptal ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Ekim 2024; 14:26:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yatırdılar mı hocam kayıta dönüş oldu mu?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    7 ekimdi 1000 bonus için tarih

• EZEREY E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam bekleyelim o halde 1-2 gün daha netleşince kayıt açarım teşekkürler

• Bonus flexi Troy kartım var ayrıca sanal kart açtım sanal kartla alışveriş yaparak 500 bonus birikti ama sanal karta gelmemiş asıl karta gelmiş

Markette asıl kartı takıyorum bonus görünmüyor bonus flaşla alış yaparken bonus görünüyor kullan hepsini diyorum hata veriyor

Sebebi ne olabilir bilen var mı asıl kartla hiç alışveriş yapmadım fiziki bir yerde onunla alakalı olabilir mi

İlla bir tane bonussuz fiziki alışveriş mi yapmak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Sanal karta Bonus aktar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projist -- 8 Ekim 2024; 8:50:0 >
  • Flexi kartın hiç bir avantajı kalmadı
    2 kampanyaya katıl
    Örneğin
    E ticaret
    Market
    Her birine 45 tl toplam 90 tl ödersin
    Her ay 100 tl ortalama yılda 1200 tl yapar
    Bu kartın yıllık aidatı nedir zaten? “583 tl imiş”
    Flexi kullanmak saçmalık artık
    Eskiden kampanyalara katılım 5 tldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 8 Ekim 2024; 10:8:7 >
  • projist kullanıcısına yanıt
    Bu bilginin kaynağı nedir? Daha önce yaptınız mı, hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

9 ay kapatmama sözüne 650 bonus yatırdılar, her 9 ayda bir alırım. Aidatlı kartta bunun yerine aidat iadesi sağlanıyor, flexi yetiyor bana, bonus asıl'ın zaten avantajları çöp oldu, flexi'ye özel bir durum yok gibi? 45 ödememek için sanalkarttan katılım sağlıyorum faydalanılacaksa internet alışverişlerinde artık..

katılım ücretinin bile 45tl olması ocakta bonus'un aidatlı kart ücretlerini roketleyeceği anlamına geliyor, bunlar hangi dünya'da yaşıyorlar anlamıyorum kampanya kazanımı kuş kadar, aidattır, katılım ücretidir enflasyon gibi zam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 8 Ekim 2024; 12:20:22 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Banada 2 faturaya 1000 TL gelmişti bende 2 talimat verdim. 125 yaptırmışlar. Şikayet oluşturduk bekliyoruz :)

• mbeg44 M kullanıcısına yanıt
    Bende şikayet kaydı açtım bekliyorum

• curky C kullanıcısına yanıt
    Vay be
    Size 650 mi verdiler
    Bana 600 teklif ettiler 9 ay için
    Ben de kabul ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teklifler için nereden ulaşım sağlıyoruz canlı destek gibi bişey varmı acaba

• curky C kullanıcısına yanıt

Canlı destekten mi alıyorsunuz bu teklifi

• 
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.