Benden kötüleride varmış 3500 e 60 verince baya kızmıştım. Ama adamlar ince işçilik yapıyor 23000 değil, 23200 ve 200 tl yazık. |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1154. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
En yoğun kullandığım kart garanti
en az kullandığom kart akbank
hatta akbankı harcama yapmadığım için puan veriyorlar onun için tutuyorum
her ay nerdeyse akbank tanımlıyor
150 harca 150 puan verelim diyor
yüklenen puanla da hemen ekstre ödüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Bu ay da başımız kel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsiburadada migros dijital kodlar 500/75 bonus kampanyasına sayılıyor mu?Daha önce deneyen var mı?
-
TEB Troy bu ay daha iyi.
-
bonus flexi var bir de buna bağlı sanal kart açtık puanlar asıl karta yüklenmiş, bu puanları sanal karta aktarabiliyor muyuz
aslı kartta puan görünmesine rağmen sanal kartta puan 0 görünüyor alışverişlerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 1 Ekim 2024; 23:57:1 >
Sanal kartlarda puan aktarım seçeneği çıkmıyor. Ekstre kesildiğinde sanal kartın bağlı olduğunu ana karta puanları otomatik aktarıyor.
-
geçen ay paracard bonusa market vermemişti,bu ay gelmiş ama resmen çöp...1500/40+25 yuh be.
DH'ci migrosta 1000 lira harcar zaten...
-
Size ozel 3000 TL bonus firsati devam ediyor! Bonus kartiniza ozel Ekim ayinda yapacaginiz 500 TL harcamaya 500 TL bonus kazanmak icin son gun 31 Ekim
Arkadaşlar böyle bir mesaj geldi detayını uygulamada veya bonus flaşta bulamadım, müşteri temsilciside detayları göremedi ve kayıt açıldı varmı bu kampanyanın detayını bilen benim kart flexi mesela geçerlimi acaba
Aynı sms bana da geldi detayı yok bonusflaş'a da baktım orada da bir şey yok.
-
canlı destekten yazdım ben kayıt açıldı detayları ile ilgili bakalım dönüş olacakmı
-
Bir kaç bankadan aidatsız kk nız olsun arada bonusu nadasa bırakın bende yoğun kullanıyorum diye bonuslar iyice azaldı. Qnb fix vardı pek kullanmadığım onu kullanmaya başladım alışveriş yapınca garibim sevindi hemen 150 puan yükledi. O puanlar da bir tek LCW de geçiyor bir t-shirt aldık qnb den hediye Neyse Bonus düzgün kampanya yapana kadar Qnb kullanacağız yol göründü.
Fatura 1000TL ne zaman yatacakti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6 Ekim olması lazım
masterpass indirim kampanyasından, hepsiburada alışverişlerinde yararlanamıyoruz arkadaşlar değil mi?
hepsiburada'daki kayıtlı kartlar hepsipay altyapısıyla saklanıyor sanırım?
-
7 ekim son tarihti galiba
n11, migros, şok, yemeksepetinde var masterpass
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X