Paraf değerlimiz %3 komisyon alıyor anında % 20 iade veriyor... |
🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1160. sayfa)
-
-
İade sınırı var mı. Faturalarım mobil ve internet faturaları hariç yazın 2000 TL civarı,kışın 5000 bini geçer. İade sınırı varsa zarar ettirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık limit 250 lira...o zaman sizi kurtarmaz sanırım..
-
Hocam enparanin şu %0 faizsiz kredisini almayı düşünüyorum yanında da kredi kartına basvurucam , aidat almayan kart hangisi ve o karta otomatik fatura ödeme talimatı verebiliyozmu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enpara'da aidat yok, faturada ek ücrette yok.
-
Garantipay ile elektronik alışverişleri 2500 / 120 kampanyası;
şartlarda sms ücretleri vs. yazıyor. Flexi için katılım 44,99TL. 3-5 - 9 derken bakalım nereye gidecek.
-
Kampanya kişiye özel galiba bende görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanal kart ile katılın ve alışverişinizi yapın. Katılım ücreti ödemezsiniz. Ayrıca duruma göre Flexi'de çıkana göre sanal kartı ücretli kart gibi değerlendirdiği için daha fazla taksit yapma ihtimali var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 23 Ekim 2024; 23:27:38 > -
Merhaba arkadaşlar garantiden bonus kart almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Kazandığımız bonusları bankkarttaki gibi uygulama üzerinden harcamalardan düşebiliyor muyuz?
Bonus puanları harcamada kullanamıyorsun
alışveriş yaparken kullanabiliryosunuz sadece
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Verdiği bonus ve taksit imkanlarını düşününce tavsiye eder misiniz bonus kartı?
Bonus flexi aidatsız kullanıyorum, aidatsız olanı tavsiye ederim.
-
Selamlar, bonus platinium kartımla nerede kısmında yer alan bir istasyondan 1000tl benzin aldım, qr ile ödedim ama işlemi saymadı nedendir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondfinsdernis -- 25 Ekim 2024; 0:3:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Garanti POS cihazından QR kodu okuttunuz mu???...Muhtemelen başka banka POS cihazı....
Bonus pos zorunluluğu yokki şartlarda ben Mobil temassız ödeme yaptım herhangi bir yerde saydı.
O zaman Provizyondan çıktıktan sonra sayar
-
Ben işimi sağlama aldım Garanti POS cihazından QR okuttum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X