Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.657
Cevap
776
Favori
2.133.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.)

Merhaba herkese, konu ana gönderisini çok yakında Sık Sorulan Sorular bölümü ve diğer detaylar ile düzenleyeceğim.

Konuyu Bonus'un Ana Konu'su haline getiriyorum, başlık düzenlemesi yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 9 Kasım 2024; 22:36:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Merhaba herkese, konu ana gönderisini çok yakında Sık Sorulan Sorular bölümü ve diğer detaylar ile düzenleyeceğim.

Konuyu Bonus'un Ana Konu'su haline getiriyorum, başlık düzenlemesi yapıldı.
    Böyle daha güzel olmuş 👏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adeleks kullanıcısına yanıt
    Bu ay 2000 e 200 bonus kampanyası var amazon için, bunda da bu durum olmaz herhalde ?

• Merhaba, 750 tl ye 150 tl indirim masterpass kampanyasina lcw.com dan yaptığım harcama ile katıldım. Uygulama ya girdiğimde kampanyaya dahil işleminiz bulunmamaktadır yazıyor. Harcama hala provizyon da göründüğü için olabilirmi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbmb M kullanıcısına yanıt

Benim de n11 alışverişim vardı aynı şekilde kampanya dahil işleminiz yok yazıyordu müşteri hizmetlerini arayın kontrol etsinler kayıt açıyorlar ertesi gün katılım sağlandı olarak gözüktü

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Bana bu kampanya gelmedi ama başvuru smsini atınca kampanyaya katılım talebiniz alındı yazdı. Acaba kampanyaya katılmış oldum mu?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hocam işin esprisi kullanmamakmış. Ben de her ay garantiyi kullanıyorum ama hiç kampanya vermiyor. Axess ise kullanmadığım için mutlaka bir kampanya yolluyor. Belki garanti de öyledir, benim taksitim var diye nadasa bırakamıyorum ama siz isterseniz başka kartınız da varsa 1 2 ay garantiyi kullanmayın, bir deneyin belki kampanya gelir size özel.

• zafermahmut86 kullanıcısına yanıt
    Sayacın bir tanesinde 150 işledi bi aksilik olmazsa 250 nin gelmesi gerekir onda sayaç yok zaten.

Diğer 150 Shop&fly için galiba

• Amazondan 2000 TL hediye çeki alsak 200 bonus yatar mı?
    Deneyen var mı dostlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ay ki extreme yansıyan 678,50₺ yıllık kart ücreti bedelini Müşteri tesmsilcisi ile görüşerek ( kredi kartımı kapatmak istiyorum diyerek ) temsilcide 9 ay açık kalması koşulu ile iptal etti ...

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Edit: Kesin olarak geçerli, az önce denendi.

Merhaba, evet bu şekilde Amazon Türkiye kampanyalarına katılım sağlayabilirsiniz.

Amazon Türkiye'de hediye kartları ayrı bir panelden yüklenmediği, direkt sepetinize atarak normal bir alışveriş olarak göründüğü için kampanya kazanımında bir sorun yaşamayacaksınız.

Shop&Fly ve American Express kampanyalarında denendi ve kampanyalarda bir sorun yaşanmadı. Bonus'ta da yaşanmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 10 Kasım 2024; 17:59:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum Garanti kabul etsin. Fatura faizi odediginiz ile kalirsiniz ama denemek sizin riskiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

bana gecen ay gelıp sms katıldım fatura odendı olmasına ragmen yatmadı

hakkın olanı yatırmayan bankadan buyuk beklentı olmus sızın kı

• 3500 tl alışverişe 100 bonuspuan veriyor, o da garantipay kullanırsan...

Gerçekten iki aydır rezalet kampanyalar. Milletin dediği doğru, en az 4 farklı banka kartı ile döndüre döndüre kampanyalara katılmak lazım. Garanti müşteri diye sapıtıyorlar.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Bonus iyice pintileşti böyle devam ederse aidatlı kartın da bir esprisi kalmıyor. Market kampanyaları bile 1500-2000 harcamalar havada uçuyor verdiği de 50-75 bonus komedi gibi tenezzül bile edilmez. Ben 2 banka kk otomatik limit artırımını kapattım, iş Bankası kk almak istiyorum ama limit açmadığı için alamıyorum

• İşin komik yanı aidat istiyor. Nadasa çekmek en mantıklı iş olacak

• C4H1T kullanıcısına yanıt

Aidatsız Flexi kart başvurularını zorlaştırıp , flexi için bu b'ktan kampanya katılım ücretini 40tlye çekmişler.

Seneye aidat 1500/2000 seviyelerine çekeceklerini düşünürsek birşekilde limiti flexiye çevirip, bonusu nadasa çekmek lazıö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 11 Kasım 2024; 13:2:23 >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

2000 tl hediye kartına taksit olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 11641165116611671168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.