Bonus flaş'tan kampanyaya katılabilirsiniz, bugün 12:00-23:59 arasında geçerli. Baharın gelişine özel ikinci 200 tl üzeri harcamaya 20 tl bonus var. 200+200 harcamaya toplam 41 tl bonus olur. Fırsat kombosu fikir ve dayanışmasını buradan yapalım, en kötü boyner vb. yerden hediye çeki alınarak değerlendirilebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 21 Mart 2022; 15:23:21 > |
Bonus Ekinoks'a Özel - Üye İşyerleri 200 TL Üzeri Giyim Harcamasına 21 TL Bonus
-
-
Çok iyi öğlen LCW çark çevirip yeni üyelik bonusuyla 75+100 kazanmıştım. Alışverişten 20 TL baharın gelişi bonucu gelmişti. Buna tıklar tıklamaz alışverişi önce yapmış olsam da 21 TL yi tanımladı. Sağolasın. -
Valla ekinoks bi tarafımıza girdi.
Artık giyim harcaması 4. planda.
öncelikle hayatta kalmalıyız.
-
Sektör zor. -
Hopishoptan alsak giyim geçer mi
Boyner diye mi ödeme alıyor -
Hocam bonus üye işyerlerinden elektronik sektörü olarak geçen e-ticaret siteleri hangisidir bilginiz var mi acaba -
ty cuzdan oluyomu -
Cüzdanlar dahil değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Oktaymese
ty cuzdan oluyomuolmaz mı normalde 21 veriyorsa, elektronik olan yere 42 verir
-
Ag de işe yaramadı. Giyim aksesuar olarak geçiyor ama saymadı. -
Bu işlemden zarar ettiniz birde AG güzel para kazanıyor bu puan işlerinden..
-
Boyner olur sanırım değil mi? -
AG'den çok işlem yapan biriyim. Altın Rozetli üyeyim, aldığım dakika altını bozdursam %2,5 civarı zarar ediyorum. Bunun iççinde banka komisyonu da var. AG'nin kazancının %1 veya 1,5 civarı olduğu kanısındayım. Bu oranla iyi para kazanmış olurlar mı?
-
Hopi pay ile almak mi daha karlı, yoksa ekinoks Bonus ile mo -
forumda yazılarına bakıyorum, herkesle dalga geçer gibi konusuyosun, problemlerinmi var senin.
-
sektörü elektronik olan yeri yazmak dalga geçmek olmuyor o zaman
-
hopi pay%10 mu,yoksa bonus ekinoks mı daha avantajlı
-
quote:
Orijinalden alıntı: dnt2541hopi pay%10 mu,yoksa bonus ekinoks mı daha avantajlı
%10 olduğu için mantıken hopi daha avantajlı ama. gelen paracıklar ya bisu ya istanbulkart ya da tekrar harcama ile kullanılabilir. diğerinde de 2 kere 200 yani 400e 21 veriyor. bu da %5 e denk ve tek seferde olmuyor 2 harcama gerekiyor
-
Giyim/aks
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Valla ekinoks bi tarafımıza girdi. Artık giyim harcaması 4. planda. öncelikle hayatta kalmalıyız. |
200 lirayı harcamayarak daha çok kar ettiğimi düşünüyorum bu kampanyalar bizi gerekli gereksiz bir çok şey almaya yöneltiyor cepten para çıkmadan sürekli kampanya var bonus var adı altında bir çok şey alıyoruz ay sonu şoka giriyoruz herkese bol şans
|
forumda yazılarına bakıyorum, herkesle dalga geçer gibi konusuyosun, problemlerinmi var senin. |
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- deli2go ne demek
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- afyon eko sucuk yorumları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X