Şimdi Ara

book lar hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben uzun zamandan beri hero onlineyi burdan takip ediyorum ama oyuna yeni başladım yani dun. sizlere bir sorum olcaktı yardımcı olursanız sevinirim

1.benim bu buyulerim acılmıyor kitap aldım ama yani bişiler ters gidiyor sanırım resim burda bi yardımcı olurmusunuz nasıl buyuleri acabilirim kırmızı icine aldığım yerleri nasıl acıcam bazıları skill point bas dedi ama o nasıl olucak acaba resim:http://img218.imageshack.us/my.php?image=yard305m1vs3.jpg

şimdiden teşekkur ederim !

• http://img98.imageshack.us/my.php?image=cevaper7.jpg

aşağıda 6 skill point in olduğu görünüyo
    yukardada axe skillerini açtığın görünüyo ama farkettiysen orda "?" var .. ordaki +ya basmazsan skillerin açılmaz.. senin kırmızıyla belirttiğin yer ise skill bar.. istediğin skill i oraya sen taşırsın... umarım yardımcı olabilmişimdir ii eğlenceler..
  • yardımın için sağol cok işime yaradı
  • benim bi daha var ayrı topic acmayım dedim suraya yazayım bilen bi arkadaş cevaplarsa süper olacak

oyunda bazen bişey cıkıyo bunun ne anlam geldiğini ve ne faydası oldunu solermısınız resmini cektim buyrun

resim:http://img438.imageshack.us/my.php?image=buneme7.jpg

bugun cok soru sordum yaw
  • Lotto dan bahsediyorsun...
    http://img460.imageshack.us/my.php?image=061203175347wn0.jpg kutu içindeki sayı 50 ve katlarına geldiğinde lotto kazanırsın .. lotto ne işe yarar ? lottodan exp. pot. gb(g.old bar) silver bar fln kazanırsın.. sayı yükseldikçe düşen item lar ve üşme sayıları güzelleşir =) .. mesela 200 de 60 tane minor healing tea düşmüşse 1000 de 120 tane large healing tea düşebilir... 2000 de gb düşebilir.. tahmini hatta atmasyon rakamlar 4000 hit i olduğu halde gb düşüremeyen biri söylüyo =)) (yani ben)

Bugün çok soru sormadın aynı soruyu aynı gün 3 farklı kişiye cevaplıyoruz en azından farklı bişeyler soruyosun ve üslubun gayet ii.. aga lvl kas demediğin sürece sanmıyorum pek sorun çıkmaz.. =) ii eğlenceler

eklemeyi unuttum resimdeki char kullanılmamakta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 3 Aralık 2006; 18:29:56 >

• AsYouWish tesekkür ederim ilgilendiğin için sağol umarım oyunda karşılarsırız . insan kendi lvl atlayınca daha zevkli oluyo zati
  • bende öyle düşünüyorumda beleşçiler çok =)) ii eğlenceler oyunda soru sormak istersen hero messenger a ekleyebilirsin nick fln yazıyo imzada
  • benim bi sorum daha var artık sorularımı ben buraya yazayım bosuna yer kaplamasın şimdi benim bu sorumu gene AsYouWhish dostum cevaplar o yuzden şimdiden kendisine teşekkür ederim sorum şu

1-bu skill pointlerini verirken dikkat etmem gereken bişi varmı

2- şu ilk kitapdaki skill point suanda 4-5 olmuyor ve 2. kitapda 3 - 4 olmuyo benim lvl le bi alakası varmı acaba yada bişi mi yapmam lazım

3- warior mesleğini seçtim kotu bir seçim yapmışmıyımdır acaba gerci her mesleğin kendine ayıt ozelliği var ama bi sormak istedim

resim:http://img122.imageshack.us/my.php?image=asdwry7.jpg
  • Uyarı : Araştırmacı ol...

1. Skill Pointlere dikkat edeceksin tabiki SADECE kullanacağın silah türünün skillerini açacaksın ve daha fazla vermeyeceksin o kitaba diyelimki senin lvl 10 kitabında 3 adet skill var ve bunlarda 5. seviyede açılıor hepsi eh sende 5. seviyeye kadar getiriceksin ve dahada fazla vermeyeceksin gerekli olanlara bas yeter ama pasif ve class skilline mutlaka bas...

2.Her lvlde belirli bir skill pointt alırsın. yani sp farm yok burada öle uçuk sp kasamassın. ayrıca o kitapları uplayamazsın çünkü SP yok :) sp kas kitabın üstünde ne istediği yazar oraya dikkat et

3.Bende warriorum :) warriora laf ettirmem :) kötüymüş peehhh... HP passive + bide Prayer of Warriors yeter bee :)

bana göre oyunda silahına göre meslek seçmen lazım ağır silahlara warrior iyi gidiyor örn. blade ve axeye hafif silahlarda ise asassin ve hunter iyi gider.

Blade - Warrior
    Axe - Warrior
    Gaunlet - Assasin
    Sword - Assasin veya Hunter
    Spear - Assasin
    Rod - Assasin yada Psychian
    Bow - Warrior - Hunter (hunter ilk tercih olur) yada Psychian
    Throwing Weapon (Shredder) - Assasin yada ne bilem seçin bişiler :)

bunlar tamamen benim düşüncelerim ama oyunda bi yere bi kişinin dediğine takılıp kalmayın tarzınızı kendiniz yaratın oyun zaten sınırsız özgürlük tanıor herhangi bir stat skill sınırlaması yok istediğinizi yapın

• teşekkür ederim bukadar soru sormamın sebebi oyunda bi hata yapmamak oyuzden kusura bakmayın bündan sonra soruları daha cok araştırırım veya kendim cozmeye calısırım yardımın için tekrardan teşekkür ederim

iyi oyunlar
  • Power araştırmacı ol derken forumda ara demek istedi sanırım (yani ben öyle anladım) çünkü bunların hepsi forumda yazıyor.. biraz geçmişe bakman lazm o kadr.. ii eğlenceler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsYouWish

Lotto dan bahsediyorsun...
    http://img460.imageshack.us/my.php?image=061203175347wn0.jpg kutu içindeki sayı 50 ve katlarına geldiğinde lotto kazanırsın .. lotto ne işe yarar ? lottodan exp. pot. gb(g.old bar) silver bar fln kazanırsın.. sayı yükseldikçe düşen item lar ve üşme sayıları güzelleşir =) .. mesela 200 de 60 tane minor healing tea düşmüşse 1000 de 120 tane large healing tea düşebilir... 2000 de gb düşebilir.. tahmini hatta atmasyon rakamlar 4000 hit i olduğu halde gb düşüremeyen biri söylüyo =)) (yani ben)

Bu puan neye göre artıyor. Kestiğin yaratık lvline goremi yada başka bişemi?

• bu sayı kestiğin mob sayısıdır.. ama lvl 50 de gidip lvl 20 mob kesince sayılmıyo bununda bi sınırı var mesela 10 lvl farka kadar (emin deilim) lvl 45 de 34 mob kesersen sayılmaz gibi.. hayvanlarınızın kesttiklerine hitlerinize eklenir (yine mob ve sizin lvl inize göre) ... kill count sanırım adı bu sayının (power öle demişti yanlış hatırlamıyorsam) ama biz kendi aramızda hit diyoruz.. bu arada 5000 hite rağmen yine g.b düşmedi =)) charımda bi tuhaflık var sanırım çok şanssızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 5 Aralık 2006; 13:11:18 >
  • kac lvl e kadar skill book vardır ve nerden alınır skill book'lar. cevap? şimdiden tşkrler..(forumda aradım bulamadım)
  • lvl 10 ve 25 skill leri dc de book store dan alınır
    lvl 40 skill kitabı southern plain den alınır (ama bunu veren bi görev de var)
    lvl 60 kitabını anca stall dan alırsın npc de satılmaz düşer.. 15m civarı sanırım (daha 60 deilim idare et)
    75 dede son skiller açılıyo ama nasıl bilmiyorum.. ilk 75 olan yada öğrenen ark anlatır artık.. ii eğlenceler
  • 60 lvl skill book icin hemen para kasayım ozmn dusme işi cok zor gıbıme gelıyor cunku cok ceşit skill book var .
  • zaten lvl 65 de anca düşürürsün sanırım emin deilim ama öle bişeyler duymuştum... para biriktiremiyorum ben valla o zamn geldiğinde düşüncem :D
  • Oyundaki tüm kitaplar Silent Valleyden düşer... Bunlara Master Skillerin kitaplarıda dahildir BD FT Vio Toxic 5D DM SC bütün kitaplar ama FT ler Stone Valleydende düşüyor... yani mecburen satın alacaksınız. Bu arada o master skiller 15m değil btl cüüm :) 15m Master Axe - 40-50m Master Sword - 30m Master Rod - 30m-50m Master Fist ve Throwing - 25-30m Master Bow yani kısaca hepsinin fiyatları değişiyor :)
  • idare edin daha 60 olmadım demiştim.. nie baarıyosun.. =))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.