Şimdi Ara

booking.com hakkında bilgi sahibi arkadaşlara bir sorum var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
8
Favori
58.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu biraz gıdıklamış olacağım ama başıma gelen bir olayı ifade etmem gerek ve bilgi sahibi olan arkadaşlardan da bilgi bekliyorum. Booking üzerinden amerika mineapolis hiltonda 370 dolarlık yerimi ayırttım ve gittim kaldım kredi kartından ödeme yaptım. Fakat internet bankacılığından yaptığım incelemede bizim 370 dolar dönem içi işlemlerde görülürken 300 dolarda ayrıca provizyonda 10 gündür bekliyor. Bu benim başımı ağrıtmaz değil mi ayrıca provizyondan kaç günde kalkacağı konusunda fikir verecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
  • ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin62 -- 24 Mayıs 2013; 22:37:52 >
  • kurafx K kullanıcısına yanıt
    Provizyonun kaç günde silineceği bankasına göre değişir. Muhtemelen şu anda silinmiştir hatta. Çok sürmez. Hele ki Hilton'da hiç sıkıntı olmaz. Rahat olun.
  • MAİL ORDUR İLE CALISTIKLARINDA REZERVE YAPTIGINIZ KREDI KARTI BILGILERINIZ SITEDE DURUR OTELE GİRİS YAPTIGINIZ DA OTELE ODEME YAPARSINIZ
    SAYET OTELE GİTMEKTEN VAZ GECERSENIZ OTELİN SUNDUGU REZERVASYON CEZALARINA GORE KARTINIZDAN PARA CEKİMİ OLUR
  • istanbulda bir otel 170 tl sabit fiyat verdi ve düşmedi, bookinge baktım fırsat fiyatı 100 lira dedim , ordan rezervasyon yaptırdım kredi kartımla. otele gittim rezervasyonum var dedim baktı inceledi 100 lira çekti , adamın morali bozuldu 100 liraya rezervasyonu görünce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sana tavsiyem sanal kartın limitini sıfırla. sıfırladıktan sonra rezervasyon yap. booking.com senin limitine bakmaz. diyelimki otele 5 gün rezervasyon yaptın ama 3 gün kaldın. otel aradaki 2 günlük tutarı tahsil etmek isteyebilir. o zaman kredi kartından tahsilat yapmayı denerler. limitin sıfırsa sorun yaşamazsın.
  • Yurt dışı otelleri için garanti uçuş hattına da bakabilirsiniz taksitlendirme yapıyorlar.
  • Merhaba arkadaşlar,

Booking.com üzerinden 3 ay önce kadar bir rezervasyon gerçekleştirdim. Fakat planlarım bozuldu ve rezervasyonumu iptal etmem gerekiyor.

Ancak rezervasyon iptali için yaklaşık 400 Euro'luk bir ücret isteniyor.

Sorum basit; bu ücreti ödemeden rezervasyonu iptal etmenin teknik olarak bir yolu var mıdır ?

Örneğin: Rezervasyon esnasında verdiğim kredi kartını, bankayı arayarak kaybettim desem ve banka bana yeni kart yollasa, yeni kartttan da ücreti tahsil ederler mi ?

Veya bu tazminat otel ile ilgiliyse, oteli arayıp rica mı etsem ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • vacheron81 V kullanıcısına yanıt
    Tek şansınız giriş gününüz gelmeden oteli arayın ve durumunuzu anlatın. Siz iptal edince kartınızdan çekim yapmasınlar. Booking ödemeleri otomatik sistem üzerinden çalışmaz, site otele kart bilgilerinizi gönderir otel de bilgileri elle pos cihazına girer ve çekim yapar. Bu yüzden oteli ikna etmeniz şart. Bir de merak ettim 3 ay öncesinden yapılan rezervasyona nasıl bir iptal prosedürü koymuşlar? Hangi otel bu? Yani normalde bir süre limiti olması lazım, atıyorum 8 hafta kala iptal edersen %25'ini ödersin 4 hafta kala iptal edersen %70 ödersin gibi..
  • Booking.com . türkiye den yetkili,yada müşteri temsilcisiyle irtibat telefonu bilen var mı acaba..?
  • 0212 377 60 17 Bildiğim kadarı ile santral değil sorumlunun direkt numarası bu. Santral numarasını bulamadım.
  • Arkadaslar

Booking com ile rezervasyon yapmak istiyorum Ancak arama listesine 2 kisi yazinca cikan fiyatlar 2 kisinin bedeli mi yoksa kisi basi ucret mi

Mesela 3 kisi yazinca fiyatlar 2 kisilige nazaran biraz daha artiyor Bu artis odanin niteliginden mi yoksa 3 kisnin toplam bedeli oldugu icin mi artiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortés

Tek şansınız giriş gününüz gelmeden oteli arayın ve durumunuzu anlatın. Siz iptal edince kartınızdan çekim yapmasınlar. Booking ödemeleri otomatik sistem üzerinden çalışmaz, site otele kart bilgilerinizi gönderir otel de bilgileri elle pos cihazına girer ve çekim yapar. Bu yüzden oteli ikna etmeniz şart. Bir de merak ettim 3 ay öncesinden yapılan rezervasyona nasıl bir iptal prosedürü koymuşlar? Hangi otel bu? Yani normalde bir süre limiti olması lazım, atıyorum 8 hafta kala iptal edersen %25'ini ödersin 4 hafta kala iptal edersen %70 ödersin gibi..

Merhaba,
    Bende 3 ay önceden rezervasyon yaptırdım iptal koşullarına dikkat etmemişim iptal edersem param yanacak muhtemelen, bende kartımı iptal ettim önceki verilen tüm kart bilgileri değişti tabi henüz para da çekilmemiş.Bu durumda otelin bana karşı hukuki bir yaptırımı olur mu bilginiz var mı??

• merhaba arkadaşlar ben bu yaz bir otele gittim ve booking sitesi üzerinden yorum yapmak istiyorum ama o fonksiyonu bir türlü bulamadım. Nası olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

merhaba arkadaşlar ben bu yaz bir otele gittim ve booking sitesi üzerinden yorum yapmak istiyorum ama o fonksiyonu bir türlü bulamadım. Nası olacak?

Bir kaç gün sonra email ile link alacaksıniz, ancak o link üzerinden yorum yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanx1

quote:

merhaba arkadaşlar ben bu yaz bir otele gittim ve booking sitesi üzerinden yorum yapmak istiyorum ama o fonksiyonu bir türlü bulamadım. Nası olacak?

Bir kaç gün sonra email ile link alacaksıniz, ancak o link üzerinden yorum yapabilirsiniz.

ben booking haricinde bir yere gittim de yine de booking üzerinden gitmeden yorum yazmak istedim taze taze. Güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 27 Ağustos 2013; 20:12:46 >
  • quote:

quote:

quote:

ben booking haricinde bir yere gittim de yine de booking üzerinden gitmeden yorum yazmak istedim taze taze. Güzel olurdu.

Güzel olmazdi hocam giden gitmeyen yorum yapmasin diye bizim için uygulanan kurallar Edit: forumda uygun başlığı bulup yorum yapabilirsiniz yada yeni başlık açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanx1 -- 27 Ağustos 2013; 21:43:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel olmazdi hocam giden gitmeyen yorum yapmasin diye bizim için uygulanan kurallar Edit: forumda uygun başlığı bulup yorum yapabilirsiniz yada yeni başlık açabilirsiniz.

sağol, birşey söylemek istiyorum, bizim insanımız hiç güzel gözlem aktaramıyor gidip kaldığım otel hakkında 9 tane mesaj var hiç biri olayı tam anlatmıyor. O yüzden bunu çok istedim.

• Bu konuda çok haklısın ama sadece Türkler değil yabancılar da çok gereksiz kötü yorumlar yapıyor.. Bir sene otele gitmeden önce yorumlara bakmistim öyle kötü yorumlar vardiki kendimi herşeye hazırlamıştım, o sene en güzel tatilimi geçirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanx1 -- 27 Ağustos 2013; 22:15:25 >
  • quote:

Bu konuda çok haklısın ama sadece Türkler değil yabancılar da çok gereksiz kötü yorumlar yapıyor.. Bir sene otele gitmeden önce yorumlara bakmistim öyle kötü yorumlar vardiki kendimi herşeye hazırlamıştım, o sene en güzel tatilimi geçirdim

beklenti düşük olunca mucizelere tanık olmuş gibi hissediyorsun. Tam aksi ise çok methedinde fos çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.