oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyuna gırecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
quote:Orjinalden alıntı: StopME oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyuna gırecezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz +1546
quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ oyuna giremeyenlere müjde ( benim gibiler ) oyun patladı açılınca hücum anlamadım nası yani patladı
girseniz nolur bi kaç pachden sonra oyunu presizlere sereverler bomboş olsa tek bi çizgi bile olmasa bile on pre yazcaklar
quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ oyuna giremeyenlere müjde ( benim gibiler ) oyun patladı açılınca hücum anlamadım nası yani patladı dc oldu demek istedim
quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ oyuna giremeyenlere müjde ( benim gibiler ) oyun patladı açılınca hücum anlamadım nası yani patladı PLASTİK PATLAYICI KOYMUŞLAR MARADONA C4 NE SERVER KALDI NE KAPTAN KUNABAR ...
quote:Orjinalden alıntı: Exa_ quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ oyuna giremeyenlere müjde ( benim gibiler ) oyun patladı açılınca hücum anlamadım nası yani patladı PLASTİK PATLAYICI KOYMUŞLAR MARADONA C4 NE SERVER KALDI NE KAPTAN KUNABAR ... nerdeeee
quote:Orjinalden alıntı: Exa_ quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ oyuna giremeyenlere müjde ( benim gibiler ) oyun patladı açılınca hücum anlamadım nası yani patladı PLASTİK PATLAYICI KOYMUŞLAR MARADONA C4 NE SERVER KALDI NE KAPTAN KUNABAR ... beklediğim açıklama da buydu işte
quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ quote:Orjinalden alıntı: Exa_ quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ oyuna giremeyenlere müjde ( benim gibiler ) oyun patladı açılınca hücum anlamadım nası yani patladı PLASTİK PATLAYICI KOYMUŞLAR MARADONA C4 NE SERVER KALDI NE KAPTAN KUNABAR ... beklediğim açıklama da buydu işte Oyun patladı ne demek arkadas ... böyle hitaba böyle yorum ...
quote:Orjinalden alıntı: Exa_ quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ quote:Orjinalden alıntı: Exa_ quote:Orjinalden alıntı: sadulayev quote:Orjinalden alıntı: nitromaniac_ oyuna giremeyenlere müjde ( benim gibiler ) oyun patladı açılınca hücum anlamadım nası yani patladı PLASTİK PATLAYICI KOYMUŞLAR MARADONA C4 NE SERVER KALDI NE KAPTAN KUNABAR ... beklediğim açıklama da buydu işte Oyun patladı ne demek arkadas ... böyle hitaba böyle yorum ... 1 senedir ben böle kullanıyorum dc olmayı da ben sana bişi demedim ki esprili yaklaşmışsın sadece