Herkese merhaba arkadaşlar. Bir süredir 90'lardan kalma çok sayıda kaset arşivimi düzenli dinlemek için bir cihaz almak istiyordum. Şimdilik bütçem ve fazla yerim olmadığı için boombox cihazlara yönelmiştim. Geçtiğimiz günlerde Hitachi'nin çok nadir bulunan bir boombox'ına denk geldim, cihazın bazı sorunları olmasına karşılık kaçırmak istemedim ve satın aldım. Trk-7620e modeli temsili fotoğrafını da aşağıya bırakıyorum. Cihaz temsili fotoğraftaki kadar ultra temiz olmasa da olabildiğince temiz fakat Play tuşu çalışmıyor. Satıcı lastik değişimi yapılacak dedi. İleri ve geri sardırma çalışıyor, radyosu çalışıyor, kolonlarda bir sıkıntı yok gibi duruyor. Tuşlar sanıyorum oksitlenmiş, bazı tuşlar çok zor hareket ediyor, bazıları hareket etmiyor vs... gibi sorunlar mevcut. Bu cihazı alıp full restorasyon yaptırıp kusursuz bir hale getirtebileceğim bir yer biliyor musunuz ? Ben de araştırıyorum özellikle instagram çok fazla retro hi-fi sistem satan kişiler var hepsine tek tek mesaj atıp soracağım fakat sizlerin de bildiğiniz bir yer varsa öğrenmek isterim. |
Bildirim