Şimdi Ara

Boot Camp Hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bugün Macimi Boot Cample Windowsa Cevirmek istedim yarisini ama boyle bir hayatla karşilaştim Ve bilgisarayim 1TB tir ve bildigimde gore bolunmemiştir

"Windows yüklenebilmesi için, başlangıç diskinin tek bir Mac OS Genişletilmiş (Günlüklü) disk bölümü olarak biçimlenmiş olması veya Boot Camp Yardımcısı tarafından zaten bölüntülenmiş olması gerekir."Boot Camp Hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSword17 -- 18 Ağustos 2019; 12:54:24 >

• Diskinize bir de Disk İzlencesi uygulaması ile bakın.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Bunlar Boot Camp Yaptiktan sonra geldi bi kac kez denedim sifirdan 2 tane gelmiş anlamiyorum çok boyle şeylerden Boot Camp HatasiBoot Camp Hatasi lutfen yardım ederseniz cok mutlu olurum sirf bunun icin gidip USB Bellek aldim okadar ama olmiyorBoot Camp Hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSword17 -- 18 Ağustos 2019; 14:23:6 >

• RedSword17 R kullanıcısına yanıt
    İlginç bir durum. Bu CCCOMA'ların eject işaretlerinine tıklandığında kayboluyorlar mı? Google ile CCCOMA_X64 ile arama yaptığımda sizinkine benzer çok probleme rastladım. Çözüme ulaşmış olan var mı pek bakamadım, isterseniz siz de bir arama yapın.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    ingilizce çok bilmiyorum ve baktığımda bir şeyler bulamadim
  • Dual boot OS kurulumunu bir BootCamp ile yaparak kolaylaştırmak istiyorsunuz fakat Dual boot her durumu hesaplayıp ona göre çalışan bir program değil, temelde Windows sürücüleri içeren bir kod yığını.

Dual boot sistem oluşturmak için harddisk'i sıfırdan elle partisyonlamalısın, ki Windows'u kuracağın partisyonun sırası da önemlidir. Windows 'u ilk partisyona kurmak gerekiyor (hatırladım kadarıyla) formatı da DU ile yapmalı ve her adıma hakim olmalısın. Yoksa şekilde görüldüğü gibi binbir çeşit hata ile karşılaşabilirsin.

Şu ana dek bir dual boot , bir triple-boot bir de hackintosh + windows'lu sistem kurdum hepsi manuel ve hepsi yıllardır tık demeden çalışıyor. Bu işlemler otomatik yazılımla olacak şeyler değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.