Şimdi Ara

Boot ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben bir iki hafta önce bir sistem topladım ve iki üç gündür oyunuyorum, bügün oyun oynarken bir sıkıntı oldu bende yeniden başlatayım dedim windows, kasanın üzerindeki tuştan kapattım fakat tekrar açınca beni boot ekranına atmaya başladı bende biosa girdim ve baktım ssd ilk sıradaydı iki üç defa biosa girdikten sonra en son ilk sırayı boş seçtim sonra tekrar ssd seçtim ve save/exit dedim sistem açıldı acaba neden kaynaklanmış olabilir, ssd mi arızalı? sistemim aşağıdadır.(Crystal disk eklendi)

B450m S2H

RX 5700XT NITRO+ S.E

RYZEN 7 3700X

650 WATT 80+ PSU

ADATA SX6000 1TB SSD
    Boot ekranı
    16 GB 3200MHZ RAM

Not: Sistem sinerjiden toplanmıştır.Boot ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccplayerxx -- 18 Nisan 2020; 22:5:33 >

• hangisinin ilk sırada olduğunun bir önemi yok başka boot edebileceği bir şey yoksa. Tekrar ederse ssd yi garantiye gönderebilirsin.
  • boot ekranı dediğiniz kurtarma ekranı olabilirmi?
  • Sanmam çünkü ekranda şöyle yaziyordu: no bootable device insert boot disk and press any key

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccplayerxx C kullanıcısına yanıt
    Yukarıda yazdığın mesaj Windows'u boot edecek cihaz bulamadım diyor, bazen olabiliyor çok nadiren olsa da, bios üzerinden boot etmesini istediğin cihazı seçince geçer, sürekli yapıyorsa araştırmak lazım sorunun kaynağını.

Paylaştığın Cyristal Disk ekran görüntüsünde karalama yapmama gerek yoktu. Karaladıgın numaraların bir kıymeti yok.

Ek olarak konu ile alakalı olmasa da yazmak istediğim bir husus var,

5700 xt alıyorsun en premium model yani en pahalı olan 4000 lira üstü, 3700x alıyorsun üst seviye bir işlemci 2500 lira civarı, 1 TB M2 SSD alacak kadar bütçe musaitken neden 450 liralık anakarta teslim ettin ki sistemi, yani kimse sana demedi mi 3700x takıyoruz vrm kalitesi daha iyi ele avuca gelir düzgün bir B450 takalım demedi mi mesela?

Üstündeki anakart kullanılır ama ben olsam hemen anakartı satar düzgün bir B450 birde duzgun bir kule tipi alır keyfime bakarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• parcapincik kullanıcısına yanıt
    diğer parçaları yüksek tutunca az para kaldı anakarta ve az önce bu mesajı yazarken pc kitlendi maus klavye falan hiçbir tuş çalışmıyor ve oynamıyordu kasadaki tuşla res attım sanırım ssd yi servise yollayacağım.
    Ryzen master, msi after burner ve msi after burner ile gelen Riva tuner yüklü mü bilgisayarda?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster boot tuşu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ryzen master yüklü sadece.
    Revouninstaller ile kaldırıp,

Google üzerinden nihai performans diye aratıp çıkan sonuçlardan nihai performansı aktif edin, nihai performans modunu güç seçeneklerinden aktif edip deneyin belki sorun çözülür,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 19 Nisan 2020; 13:44:31 >
    tamamdır ryzen balanced idi artık nihai performans modunda.
    Benim anakartimda ASRock markasının VRM kalitesi en dandik ürünü B450M HDV R4.0 bende ilk PC aldığımda Ryzen Master yukledigimde yaşadım böyle bir sorun 2600X ile, Rivatuner ve Ryzenmaster kaldirinca düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.