Şimdi Ara

boot menüsü kilitlenmiş işlem yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizde az kullandığımız casper minibook var yakın zaman içinde ben bu bilgisayara format atmak istedim ama bios menüsünden boot ayarlarını değiştirmek isteğimde boot menüsünde ve bios içinde bazı yerlerde değiştirme yapamadım acaba neden kaynaklanıyor olabilir? bu arada bilgisayara kardeşimin ulaşamaması için bios şifresi konmuş ondan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

• Evet ondan olabilir. BIOS açılsa da admin modunda açılmıyordur. Admin modunda açılması için farklı bir kısayol tuş kombinasyonu + şifre ister.
  • ondan olabilir ama benim bildiğim biosa şifre konuldummu direk şifre ister girersin sonra bios seçenekleri önüne gelir
  • bios pilini çıkartın 5 dk sonra geri takın. anakartta saat pilinden büyükçe bir pil. şifreyi siler sizde bios menüsüne girebilirsiniz.
  • Ironpumper I kullanıcısına yanıt
    admin moduna nasıl gelebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: botakli

admin moduna nasıl gelebilirim acaba?

Şifreyi bilmen lazım.

The Time Lord'un söylediği daha kestirme bir yol. Bilgisayarı açıp anakart pilini çıkartıp 10 saniye bekleyip yeniden takın, böylece şifre kalkmış olacak.
  • Arkadaşlar aynı durum bendede vat ama pili cıkartip taktım hic bir ise yaramadı. Acil yardıma ihtiyacım var . Ayrica boot menusune ben sifre koymadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios'ta Boot menüsü yok
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.