Şimdi Ara

Boot mgr eksik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksik de ne eksikmiş. Her şeyi denedim bios ayarlarından başka bir yere girmiyor. Format atılmıyor. Sorun nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlattığı yollar benim için geçersiz. Çünkü bios dışı bi yer girilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cy Aqua

Eksik de ne eksikmiş. Her şeyi denedim bios ayarlarından başka bir yere girmiyor. Format atılmıyor. Sorun nedir

Selam
    Yeni Bootmgr yazdırlması gerekiyor HDD'ye.. Bunu Win7 DVD'si ile yazdırabilirsiniz.

İşlem 1;
    Win7 DVD'sini takın ve bununla boot edin. Ekranda Ülke ve Klavye seçenekleri kısmı geldiğinde, İleri yapın ve sonraki ekranın sağ altında onarma ile ilgili yazıya tıklayın. Başlangıç onarımını gerçekleştirin. Bunun bazen 2 veya 3 defa tekralanması gerekebilir.

İşlem 2;
    HDD'yi başka bir bilgisayar taın ve verilerinizi orada yedekledikten sonra HDD'yi biçimlendirdikten sonra, tekrar yerine takarak yeni Windows kurun..
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: Cy Aqua

Eksik de ne eksikmiş. Her şeyi denedim bios ayarlarından başka bir yere girmiyor. Format atılmıyor. Sorun nedir

Selam
    Yeni Bootmgr yazdırlması gerekiyor HDD'ye.. Bunu Win7 DVD'si ile yazdırabilirsiniz.

İşlem 1;
    Win7 DVD'sini takın ve bununla boot edin. Ekranda Ülke ve Klavye seçenekleri kısmı geldiğinde, İleri yapın ve sonraki ekranın sağ altında onarma ile ilgili yazıya tıklayın. Başlangıç onarımını gerçekleştirin. Bunun bazen 2 veya 3 defa tekralanması gerekebilir.

İşlem 2;
    HDD'yi başka bir bilgisayar taın ve verilerinizi orada yedekledikten sonra HDD'yi biçimlendirdikten sonra, tekrar yerine takarak yeni Windows kurun..
    Kolay gelsin..

1. Seçenek kesinlikle olmuyor zaten düz format atmaya çalıştığımda bu hata çıkıyor.
    2. Seçeneği denicem bugün teşekkürler

• Biostan boot ayarlarına gel harddiski yok et yani ''none'' yap harddisiki göremeyeceği için mecbur cd den boot yapıcak bu arada ''win xp'' cd sini tak harddisk ayarı ''none'' deyken win7 format atılmıyor.
    Sonra win xp kurulum başlayacaktır ordan diskleri sil yeniden oluştur biçimledir kurulumu kapat sonra bios tan harddiski aç ama yine cd den boot ederek '' win7'' kur aynısı başıma geldi dün

Kolay gelsin hocam.
  • selamlar ben hp 500b microtower bilgisayar kullanıyorum ve hp recovery ile bilgisayarıma format atacaktım ve yanlışlıkla recoverinin içindeki dosyaları sildim ve çok pişman oldum bilgisayara format atmaya çalışırken boot mgr eksik ctrl alt delete yeniden başlat hatasını alıyorum ve bi türlü çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vhd disk boot etmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komut İstemcisi'ne C: yazın ve Enter'a basın. (Windows, C dışında bir bölüntüde kurulu ise C yerine o bölüntünün harfini yazın. Eğer işletim sisteminin kurulu olduğu bölümün harfinin ne olduğundan emin değilseniz üstte d, e ve h adımlarını uygulayarak öğrenebilirsiniz.) Ardından alttaki komutları her satırdan sonra Enter'a basarak girin;

cd boot
    bootrec /FixMbr
    bootrec /FixBoot
    bootrec /RebuildBcd

her işlemde Enter a basın .

NOT : Alıntıdır

http://www.enpedi.com/2014/09/bootmgr-eksik-bootmgr-is-missing-hatas.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.