Şimdi Ara

BOOT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, lg le50 notebook a format atmaya çalışıyorum. biosta boot önceliği cd de olmasına karşılık bilgisayar hiçbir cd den boot etmiyor direk hdd den açılıyor. windoes açıkken yeni win i kurmak istiyorum, şu anda yüklü olan daha yeni sürüm diye kurmuyo (yeniyse yeni, ben bunu istiyorum sana ne de mi). yardımınız lütfen

• xp cd inde problem olabilir,baska bi cd ile dene bi bakalım...
  • yada cd den baslıyodur ama su onyukleme için bir tusa basın ekranı cok hızlı gecıyodur yakalayamıyosundur aynı sey bana oluyo format atarken cdden baslatamıyorum sandım ama sonra cd den baslagıc sectikten sonra surekli enter a basıp yakaladım on yuklemeyi bide ole dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crpdiem82 -- 3 Ağustos 2006; 4:19:08 >
  • baktın yapamıyorsun bot 1 2 3 kısımlarını hepsini cd rom yap mutlaka çalışacaktır. sonrada düzelt harddıskide cd rom yap düzelir kurmaya başladıktan ve ilk yüklemeler bittikten sonra geri eski hale getir
  • xp cd si sağlam ve ayrıca kendi recovery cd si ile bile açılmıyor.
    açılışta entera basma metodu da işlemedi.
    bios ayarlarında sadece sıralama var, en başa cd sonra removable devices sonra da hdd yaptım gene olmuyor.
    kafayı yiycem...
  • sorun çözüldü, bios ayarlarında cd-rom tipi yanlış olduğu için açılışta görmüyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    13 yıl önce açıldı
    Recovery partition problemi.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.