Şimdi Ara

bor madeni radar ilişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-bambaska-bir-zevk-kendini-farkli-hisset-37403828/detay

"...bor uygulaması mevcuttur araçta hız yapmaktan radardan çekinmeyin 280 km hızla radara girdim ceza yemedim çeşmede aracın ön ızgarasında işlenmiş bor madeni mevcuttur radar sinyalını sıfırlayıp geri iletmektedir..."

Yukarıda belirttiğim ilanda geçen ifadeyi buraya alıntıladım.

Buna o kadar şaşırdım ki uzun zamandır takip ettiğim bu foruma üye olup sorma gereği duydum.

Bor madeni Türk coğrafyasına verilmiş bir nimet ve onun kurtarıcısı (!) denirken bu mu kastediliyordu?

• Radar daki memur arkadaşı felanmı acaba..

yada bir efsane doğuyor öyle değilse bir zamanların cd leri artık demode oldu aynanın oraya asarlardıya

şimdi bunun başına nano kelimeside eklenirse süper bir başlık olur çıkar.

Cem yılmaz diyorya ufo gören masum köylü amma güldüm ha akşam akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Radar daki memur arkadaşı felanmı acaba..

yada bir efsane doğuyor öyle değilse bir zamanların cd leri artık demode oldu aynanın oraya asarlardıya

şimdi bunun başına nano kelimeside eklenirse süper bir başlık olur çıkar.

Cem yılmaz diyorya ufo gören masum köylü amma güldüm ha akşam akşam
    İlan bana fake gibi geldi.tek fotoğraf üstüne böyle garip bi bilgi 280 le radara girdim falan tarzında bir de fiyatı.o kadar masraf yaptı madem 25.000 e nie satıyor bu arabayı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarperGenç -- 28 Aralık 2010; 0:38:58 >
  • Alakası yok üstat.Bir kere radar donanımını engelleyebilecek tek şey;koca uçağı bir kuş, koca gemiyi küçük bir tekne olarak gösteren özel bir geri yansıtıcı zırh ve boyadır.Dahası radar olan her yerde kameralarda var.Kameranın lensinden hiçbir süratte ki araç kaçamaz.Mythbuster adlı discovery channel programında neler denediler olmadı.Kısacası eğer f-117 ya da b2 ile otobanda toz attırmıyorsanız; değil bor kullanmak, soğuk füzyonla bile cezadan kaçamazsınız.Paylaşım için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

İlan bana fake gibi geldi.tek fotoğraf üstüne böyle garip bi bilgi 280 le radara girdim falan tarzında bir de fiyatı.o kadar masraf yaptı madem 25.000 e nie satıyor bu arabayı??

Alıntıları Göster
    Hani yakıt katkısı için bor kullanıyorlardı da radar olayını hiç duymadım büyük ihtimalle arkadaş saçmalamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Alakası yok üstat.Bir kere radar donanımını engelleyebilecek tek şey;koca uçağı bir kuş, koca gemiyi küçük bir tekne olarak gösteren özel bir geri yansıtıcı zırh ve boyadır.Dahası radar olan her yerde kameralarda var.Kameranın lensinden hiçbir süratte ki araç kaçamaz.Mythbuster adlı discovery channel programında neler denediler olmadı.Kısacası eğer f-117 ya da b2 ile otobanda toz attırmıyorsanız; değil bor kullanmak, soğuk füzyonla bile cezadan kaçamazsınız.Paylaşım için teşekkürler
    Ne bormuş be altını dövizi geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Hani yakıt katkısı için bor kullanıyorlardı da radar olayını hiç duymadım büyük ihtimalle arkadaş saçmalamış.

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa değil bor, ilanın kendisi küllliyen fyek. Araca bak, beygire bak, fiyata bak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Bana kalırsa değil bor, ilanın kendisi küllliyen fyek. Araca bak, beygire bak, fiyata bak...

Alıntıları Göster
    Bor madenini türkiye'de kullanamıyoruz diye yıllarca millet olarak ağladık, görüldügü üzere trafikte her role bürünen bir maden haline geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ar ge

Bor madenini türkiye'de kullanamıyoruz diye yıllarca millet olarak ağladık, görüldügü üzere trafikte her role bürünen bir maden haline geldi

Alıntıları Göster
    Turbo bilmemneyleyicisinden sonra daha fazla dayanamadım kapattım ilanı. Yazan 1 tane doğru şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Turbo bilmemneyleyicisinden sonra daha fazla dayanamadım kapattım ilanı. Yazan 1 tane doğru şey yok

Alıntıları Göster
    bor madeniyle ilgili birşey duyunca aklıma atatürkün "çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarının aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar" sözü gelir.

ne güzel değil mi, biz hiç birşey yapmayalım ama toprağın altından çıkan birşeyle bütün dünyayı yönetelim. zaten atalarımız da öyle yapmıştı!

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

bor madeniyle ilgili birşey duyunca aklıma atatürkün "çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarının aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar" sözü gelir.

ne güzel değil mi, biz hiç birşey yapmayalım ama toprağın altından çıkan birşeyle bütün dünyayı yönetelim. zaten atalarımız da öyle yapmıştı!

Alıntıları Göster
    Doğrudur..Yüzde 15 kadar performans artışına ,yüzde 20 kadar ekonomi yaptığına inanıyorsanız..Buna neden inanmıyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 28 Aralık 2010; 10:10:21 >

• Bor uygulamasini gectik bence ilan sacmaliktan baska birsey degil 3.30 u kim satar 25.000 tl ye
    O aracin zaten ederi 80.000 tl fln :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBdriftking

Bor uygulamasini gectik bence ilan sacmaliktan baska birsey degil 3.30 u kim satar 25.000 tl ye
    O aracin zaten ederi 80.000 tl fln :)
    quote:

aracın ön ızgarasında işlenmiş bor madeni mevcuttur radar sinyalını sıfırlayıp geri iletmektedir..."

burası işin kopma noktası zaten.

"radar sinyalini sıfırlamak..." vay beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

quote:

aracın ön ızgarasında işlenmiş bor madeni mevcuttur radar sinyalını sıfırlayıp geri iletmektedir..."

Alıntıları Göster
    deli midir nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccaparli

quote:

Alıntıları Göster
    545 hp yapmış aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: druc

545 hp yapmış aracı

Alıntıları Göster
    Elemanın tip nasıldır acaba onu merak ettim şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bafbaf

Elemanın tip nasıldır acaba onu merak ettim şimdi :)

Alıntıları Göster
    Arabanızı yıkarken suya biraz bor katkısı dökün ve inatçı radar cezalarından kurtulun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

Arabanızı yıkarken suya biraz bor katkısı dökün ve inatçı radar cezalarından kurtulun.

Alıntıları Göster
    bu ilan efsane olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: foramencanalis

bu ilan efsane olur

Alıntıları Göster
    Herşeyiyle bomba ilan işte budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: katzedie

"...bor uygulaması mevcuttur araçta hız yapmaktan radardan çekinmeyin 280 km hızla radara girdim ceza yemedim çeşmede aracın ön ızgarasında işlenmiş bor madeni mevcuttur radar sinyalını sıfırlayıp geri iletmektedir..."

çeşmede bor işleyen usta silahlı kuvettlerimizde işe başlasın. uçaklarımız, tanklarımız radar sinyallerini sıfırlayıp geri göndersin.

amerika ne diye görünmez uçak yapmak için tonla dolar harcamış ki. çeşme ye getirselerdi uçağın burnuna bir bor kaplama.. tamamdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.