arkadaşlar ilginize şimdiden teşekkürler ben bor ürünlerini merak ediyorum motor katkısı ve şanzuman katkısı ve diğerleri her neyse bunları alıp kullanan varmı şahsen bir sipariş verdim ama kulanma konusunda hala tereddütlerrim var. daha kötü sonuçlar doğururmu diye refaranslarına bakıyorun herkes onaylıyor sizlerden alıp kullanan varsa yorumlarını yazmalarını bekliyorum bir nebzede olsa birbirimizi aydınlatırsak güzel olur bence uygulayan yoksa mecbur ben uygulayıp sonucu yazacağım bakalaım ne olacak
merakla bekliyorum,inşallah kötübir süpriz olmaz ki olacaksa dahi belki gerekli altyapısı bor'a göre olmadığı için uzun vadede sorun çıkarma ihtimali olur kanatindeyim,tabi kullanılan katkı maddesinin türüne bağlı!!! mesela ben şu teflon adıyla satılan motor katkısı kullandım ama ne zararını gördüm ne çok çok bir faydasını ama tabi tüketici olarak izlenimim işin erbabları tekniksel olarak bir veri verebilir...
motor silk borondan bahsediyorsan gönül rahatlığıyla kullan işe yararlığı bir yabancı test kuruluşu ve laboratuvar tarafından kanıtlanmış bir ürün. bazı diğer ürünler gibi 3-5 kafadarın rakı muhabbeti sırasında ortaya çıkmış bir ürün değil.
quote:
Orjinalden alıntı: vasago
motor silk borondan bahsediyorsan gönül rahatlığıyla kullan işe yararlığı bir yabancı test kuruluşu ve laboratuvar tarafından kanıtlanmış bir ürün. bazı diğer ürünler gibi 3-5 kafadarın rakı muhabbeti sırasında ortaya çıkmış bir ürün değil.
Arkadaş sanırım bu Double Up borlu motor katkısından bahsediyor ?
nnt bor power olanından bahsediyorum motor silk iki katı fiyat aynısı dediler fazla paraya gerek yok dedik yok sipariş verdim
bahsettiğin ürün sanırım benim söylediğim motor silk boronun fasonu.
kaydırıcı özelliği var başka işe yaramıyor %10 gibi bir etki yapıyor yağını tam koy 444 şanzuman katkısı koy gerisi boş fazla para vermeyın değmez aynı işi görüyorlar
ben double up koydum 3 tane arabaya. 2 tane 1.4 motorlu corsa ve clio.dieri de 2.0 motor vectra. açıkcası vectrada diğerlerinde ki gibi etkili olmadı. ama 1.4lerde baya bir değişti arabanın gidişi.
Evet ben nnt bor power ürününü kullandım daha doğrusu kullanıyorum şu anda 3.000 km oldu ama ben yakıt ekonomisi felan görmedim işin doğrusu ama motoru koruyor diyor zaten yakıt tasarrufu sağladığını iddia etmiyor. Koruyormu dersen ? bakalım göreceğiz koruyormu :)
ben motora, şanzımana ve diferansiyele koydum. (motorsilk) sonuç; bence deymez. yakıt tasarrufu görmedim. çekişte bir fark yok. sadece diferansiyelden gelen ses biraz azaldı okadar. ha motoru koruyormuş diyorlar ya ona da pek inanmıyorum. çünkü yüzde 20 yakıt tasarrufu sağlıyor dediler yalan çıktı. gücü artırıyor dediler o da yalan. şimdi niye motoru koruduğuna inanayım ki? daha güçlü bir araba istiyorsan daha güçlü bir araba al.
Piyasaya yeni çıkan nano teknolojik BOR Power'ı kullandım (2004 Accent CRDI). Hiçbir faydasını göremedim. Fazla para vermeye hiç gerek yok, yeni çıkan yağlar örneğin castrol magnatec gibi zaten üstün özelliklerle donatılmış ürünler. iyi yağ alın, ek ürünlere para vermeyin. Yalnız 95 model 1.8 golf (III) variant'a double up kullandım, gerçekten faydasını gördüm, hem motordaki ses azaldı, hem de çekişi düzeldi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme