Şimdi Ara

Bora 2004 Full bi tesisat yardımmm !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 wolksvagen bora aracım var hiç bir sistem yok denecek kadar az orjinal fabrika çıkışı teypi vs vs var neler yapılabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar harcanacak nasıl ses bekleniyor ne tarz dinleniyor ona göre sistem tavsiyesi yapılır. Ama neler yapılır derseniz ucu bucağı yok açıkçası.

• burak9006 kullanıcısına yanıt
    çok büyük bütçeye sahip değilim ayrıca öğrenciyim ses sona dayadığımda dahi o tok sesi istiyorum yani seste kalite istiyorum ne tarz dinleniyor konusuna gelince neredeyse her tarz dinleyen birisiyim fakat genellikle yani çoğu zaman oyun havası ankara havası dinleyen birisiyim :)
    şimdiden saolun
  • hakkikocabas H kullanıcısına yanıt
    bunun için ciddi bi bütçe gerekiyor kaliteli bir ses istiyorsan
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Mesela ne kadar'dan bahsediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakkikocabas

Mesela ne kadar'dan bahsediyorsunuz ?

kaliteli bir ses istiyorsan toplam 500 600 lira civarı hoparlör tutar. bunun bir de 300 400 civarı amfisi olur. subwoofer da koyarsan + olarak 300 civarı gelir. teybi de değiştirmen gerekir temiz ses için ona da 250 desek, kablolamaya 100 lira versen hemen hemen bi 1600 lira gibi birşey çıkar ortaya.
    Eyvallah kardeş yaz ayını beklemek zorundayım o halde en iyisi bi tane teyp alayımda onunla idare edeyim yaza kadar😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vw grubunun orjinal hoparlörleri teybe ya da amfiye gelmiyor fazla dikkat et. bende de 2011 caddy vardı sistemi ilk orjinalin üstüne yaptım hoparlörleri yandı bidaha yeni sistem yaptırdım teyp dahil
    Eyvallah saolasın dikkat ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.