Şimdi Ara

Bora Emission Workshop Arızası ve vites geçiş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Modelim 1.6 pasific otomatik 2003.

güvenli moda alıp 3e 4e geçmemesinden dolayı şanzıman devir sensörü 2 defa değiştirdim 3 yıl içerisinde. Değiştirince 1 ay duzgun gidip sonra tekrar bu arızayı verıyor. Bu aralar obd cihazıyla hatayı sildiğimde genelde vites geçişleri normale dönüyor. Ama direkt emission workshop arıza yazısı çıkar çıkmaz yine vites geçişleri anında güvenceye alıyor kendini ve 3e 4e geçmiyor. hız sensörü arızası ve oksijen sensörü arızası veriyor. (Bu sensörler geçe nsene orjınalleriyle değiştirildi) P0715 / P0171 / P1624 HATA KODU DA BUNLAR.

Bu arada vites normal durumdayken yani hata vermediği zaman geçişler gayet tutarlı ve iyi. Şanzımancılar direkt devir sensörünü değiştirelim bakalım diyorlar. Değiştirdim deyince şanzıman revizesi o zaman diyorlar.

Elektrik kaçağı ile ilgili birkaç yazı okudum. İstanbul da bu kaçağı yani kısa devre yaptıracak, sensörün ayarını oynatan her neresiyse bulacak bir tamirci önerisi de varsa sevinirim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizimatolyesi -- 18 Şubat 2020; 8:16:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.