Şimdi Ara

Bora mı Civic mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dun galeride kelepir fiyata 2001 Volkswagen Bora Comfortline otomatik vites 180.000 km duz 20.000 TL ye bir araç buldum. 1999 model otomatik ve lpgli Honda Civic ' imle takasa girdigimde 2.150 TL fark istedi. Ben Honda ma her turlu kefilim. Orjinal 167.000 TL de çok bakimli ve masrafsiz temiz bir araç. Acaba Bora ile gozum kapali takasa girsem benim için riskleri ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu gunceldir arkadaslar

• Bora vw nin urettigi en iyi biri fakat temizini bulabilirseniz.

• Otomatigi sorun cikarirsa aracin hic bir avantaji olmaz ki galeride ucuza araç vermez ederi odur bence aracın

• quote:

Orijinalden alıntı: 0mer Faruk

Otomatigi sorun cikarirsa aracin hic bir avantaji olmaz ki galeride ucuza araç vermez ederi odur bence aracın
    bence riske girmeye değmez, o 2.000 lira size 5.000 hatta 10.000 lere patlayabilir.
  • Aracı dun test ettim. Arka taraf dar geldi bana. Onun dışında Civic e göre lüks geldi. Kontağı çevirince vites kutusunun kilidinin açılması, almanca yol bilgisayarının devreye girmesi gibi özellikleri var. Orjinal 180.529 km de. Sol otomatik cam tuşlarının bulunduğu ünitede ki krom parça yerinden çıkmak üzere oynuyor. Onun dışında içini temiz buldum. Kontağı çevirince marş motoru sorunlu gibi geldi bana. İleri geri yaptığımda bir sorunla karşılaşmadım. Benzinciye kadar kullanıp U dönüşü yaptım. Yürürde bir sıkıntı hissetmedim. Civic e alıştığım için mi bilmiyorum ama Honda ' yı kullanmak daha kolay geldi. Bir de Civic te döndüğün zaman direksiyon kendini hemen toparliyor, Bora da bu yok.
    Galerici ön takım i baktir abi dedi. Bir de Bora Fluence takasından galeriye gelmiş. Sonradan şanzımanda sorun felan çıkacağını kestiremeyiz heralde, sürpriz bir olay biraz da şans. Aklım yine de Bora da kaldı. Civicten sonra lüks ve konforlu buldum. Karar veremiyorum bir türlü alırsam başımı ağırtmasın, Honda ' yı aramiyim sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanandirman

Aracı dun test ettim. Arka taraf dar geldi bana. Onun dışında Civic e göre lüks geldi. Kontağı çevirince vites kutusunun kilidinin açılması, almanca yol bilgisayarının devreye girmesi gibi özellikleri var. Orjinal 180.529 km de. Sol otomatik cam tuşlarının bulunduğu ünitede ki krom parça yerinden çıkmak üzere oynuyor. Onun dışında içini temiz buldum. Kontağı çevirince marş motoru sorunlu gibi geldi bana. İleri geri yaptığımda bir sorunla karşılaşmadım. Benzinciye kadar kullanıp U dönüşü yaptım. Yürürde bir sıkıntı hissetmedim. Civic e alıştığım için mi bilmiyorum ama Honda ' yı kullanmak daha kolay geldi. Bir de Civic te döndüğün zaman direksiyon kendini hemen toparliyor, Bora da bu yok.
    Galerici ön takım i baktir abi dedi. Bir de Bora Fluence takasından galeriye gelmiş. Sonradan şanzımanda sorun felan çıkacağını kestiremeyiz heralde, sürpriz bir olay biraz da şans. Aklım yine de Bora da kaldı. Civicten sonra lüks ve konforlu buldum. Karar veremiyorum bir türlü alırsam başımı ağırtmasın, Honda ' yı aramiyim sonra.
    2009 yılından 2012 yılına kadar 2001 golf comf manuel vardı bizde. Bora ve golf motor,şanzuman,alt takım ve iç mekan olarak aynı. Hiçbir değişikliği yok.
    Bizim golf aldığımızda 104 bindeydi çok temizdi. Fakat aracın karakterinden dolayımıdır nedir kullanırken sanki her an yolda kalacak hissiyle geziyordum. Bu psikolojik durum tabikide. Araç gitmiyordu ve fazla yakıyordu. Yol tutuşu biraz kötüydü. Konforu ve yalıtımı civice göre daha iyidir.
    O modeldeki bora,passat,golf,polo araçların hepsinin iç mekanlarındaki döşemeleri deforme olur. Bizim golfün kapı döşemeleri hep sarkmıştı.
    Bana sorarsan civic ile bora takası değmez derim çünkü sizinde dediğiniz gibi civic daha sade ve sürerken insan daha pratik araç sürüyormuş hissinde olur hep. Karar sizin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Jazz mı Getz mi Yaris mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinanandirman S kullanıcısına yanıt
    tam 180.000 kmde 2004 otomatik pacific bora aldım 2012 aralık ayında. iki ay önce 230.000de şanzıman sorun çıkardı 4.000 tl para gitti. onun dışında ufak tefek arızaları bitmiyor yaşından ve kmden dolayı ki bir de ben hep bakımlarını önce yaptırırım en ufak bir sesi bile ustaya götürür gösteririm, çok titizimdir. buna rağmen sanayiyle ahbap oldum. ama çok konforlu, kaliteli ve duruşu olan bir araba sizin aracınızdan tek eksiği sorunsuz olmaması.
  • bence macera aramayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik ise japondan sasmayin.Bir arkadasta vardi sanziman ariza acmisti,yolda kalmisti.Selenoid valf,sanziman uzerindeki elektronik parca bilmem neyi arizaya girmisti tamir ettirdi gene randiman tutmadi.Kac defa git gel yapti sanayiye en sonunda ne oldu bilmiyorum ama 4 bin tl ye yakin harcama yapmistir.

• Araca özel konuşmuyorum ama bora civicin üstünden atlar. Hem konforlu hem daha teknolojik, kaliteli. İki araçta bu paraları haketmiyor. Ama civictense bora daha iyi bir araba. Sadece performansta iyidir civic.

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

bence macera aramayın
    Aracınızdan herhangi bir şekilde sıkıntınız yoksa bence değiştirmeyin. Sonuçta belirli bir yaşa gelmiş araçlar ne olacağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

bence riske girmeye değmez, o 2.000 lira size 5.000 hatta 10.000 lere patlayabilir.

Sonuna kadar katılıyorum. Risk alınır ama daha üst segment araç olsa falan neyse.. Bora için risk alma, ülkemizde çoğu aracını arıza çıkardığında masraf açtığında allayıp pullayıp satıyor. Sizin aracın sıkıntısı yoksa binmeye devam edin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

Sonuna kadar katılıyorum. Risk alınır ama daha üst segment araç olsa falan neyse.. Bora için risk alma, ülkemizde çoğu aracını arıza çıkardığında masraf açtığında allayıp pullayıp satıyor. Sizin aracın sıkıntısı yoksa binmeye devam edin bence

Alıntıları Göster
    değmez bence civice binmeye devam edin

• Bora daha iyidir bence de. Ama saglamlik konusunda civic daha iyidir. Vites olarak da honda. Ama gel gelelim hic gerek yok

• Kendi arabaniz daha iyidir herzaman. 2 sene model yukseltecem diye kimin nasil kullandigi belli olmayan arac almayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bora daha iyidir bence de. Ama saglamlik konusunda civic daha iyidir. Vites olarak da honda. Ama gel gelelim hic gerek yok

Eski bora kullanıcısı olarak ya bora'ya hiç binmedin yada cıvıcı çok sağlam bir şey sanıyorsun?. Neyse konuya dönemlim 2001 model aracımız vardı 5-6 yıl kullandım bizim araç manuel olan versiyonuydu. İlk olarak aracın içi biraz dar tabi teknoloji olarak iyi frenleri vs sağlamdır ama aracın hızlanması zaman alıyor yanı seri bir araç değil uzun yolda ise tadından yenmez zevk veriyor 220.km hızda bile hissetirmiyor araç kendini savurmuyor hanı arkadaş sağlamlık konusunda civic demiş ya onu ciddiye almayın eski bora baya bildiğiniz tank gibi bir araç civice çarpsa baya yamultur, Bora'nın en kötü yanları ağır araç olmasıdır iç döşemelerde deforme oluyor farları sararıyor ve çok yakar.
    Bora'nın iyi yanı ise öncelikle gerçekten çok sağlam bir araçtır zamanında bizim araca yandan doblo çarpmıştı bizim araçta cizik dobloda ise baya kapıda göcük vardı uzun yolda konforlu bir araçtır yanı pek fazla şey beklememek lazım.

• A.B.D(azimBora) kullanıcısına yanıt
    Ariza verme ve sorunsuzluk acisindan diyorum. Bunun icin boraya ya da civige binmeye gerek yok. Al karsina kime sorarsan sor civic der sana sorunsuzluk acisindan. Yeri geldiginde her markayı yerin dibine sokarim sorun yok.

• Hitler öyle teknolojik bi makine ki sıkıştırınca 2.5 gibi yakıyor. Golfün hızlanmasını izlemistim ordan biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ariza verme ve sorunsuzluk acisindan diyorum. Bunun icin boraya ya da civige binmeye gerek yok. Al karsina kime sorarsan sor civic der sana sorunsuzluk acisindan. Yeri geldiginde her markayı yerin dibine sokarim sorun yok.

kullanmak başka öyle sağdan soldan laf duymak ile yorum yapmak başka bu arada hiç bir aracın fanı değilim vw kullandım şuan kullandığım araç hyundai beni burada diğer arkadaşlar ile karıştırmayın neyse 2001 model vw bora serilik hariç sağlamlık ve sorun çıkarmama konusunda honda cıvıctten her türlü iyidir kolay kolay sıkıntı çıkaran bir araç değil bora ikinci bir husus her türlü honda cıvıc diyenler asıl marka fanıdır 2.yaş büyük ve kaliteli sağlam araca kötü demek cahillik gibi bir şey benim gözümde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.