Şimdi Ara

Bordeaux'da Gourcuff yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bordeaux'nun 19 kişilik kadrosu açıklanırken, yıldız oyuncu Gourcuff kadroda yer almadı.

Galatasaray'ın, UEFA Kupası 3. tur rövanşında Perşembe günü konuk edeceği Girondins De Bordeaux takımının 19 kişilik maç kadrosu açıklandı.

Girondins De Bordeaux'nun resmi internet sitesinde yer alan habere göre, teknik direktör Laurent Blanc'ın belirlediği aday kadroda, takımın oyun kurucusu Yoann Gourcuff ile sarı kart cezalısı savunma oyuncusu Franck Jurietti yer almadı. Blanc'ın, Gourcuff'u bu karşılaşmada ''dinlendirmek'' istediği belirtildi.

Takımdaki sakatlar listesinde ise Matthieu Saunier ve Henri Saivet bulunuyor.

Bordeaux'nun maç kadrosu şu isimlerden oluştu:

Kaleciler: Rame, Valverde
    Savunma Oyuncuları: Chalme, Diawara, Henrique, Placente, Planus, Tremoulinas
    Orta Saha Oyuncuları: Diarra, Ducasse, Fernando, Wendel, Traore, Sertic
    Hücum Oyuncuları: Bellion, Cavenaghi, Chamakh, Gouffran, Jussie

• yok artık ciddimi len
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saraveco

yok artık ciddimi len
    quote:

Orjinalden alıntı: silenThief

yok artık ciddimi len

yok eşek şakası
  • harbiden öyle yalnız şimdi baktım bordeaux nun resmi sitesine blanc gourcuff u getirmiyomuş istanbul a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achilles17

quote:

yok artık ciddimi len

yok eşek şakası

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Achilles17

quote:

yok artık ciddimi len

yok eşek şakası

• quote:

Orijinalden alıntı: arda1811

quote:

Orjinalden alıntı: Achilles17

quote:

yok artık ciddimi len

yok eşek şakası

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Alıntıları Göster
    bunların 1. ve 2. kalecileride sakat diyorlardı. yalan oldu galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

bunların 1. ve 2. kalecileride sakat diyorlardı. yalan oldu galiba.

Alıntıları Göster
    Orta Sahadaki Diawara'ya dikkat etmemiz gerekiyor. İlk maçta neredeyse tüm toplarımızı kesmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Orta Sahadaki Diawara'ya dikkat etmemiz gerekiyor. İlk maçta neredeyse tüm toplarımızı kesmişti.

Alıntıları Göster
    Bu bir taktik. Sakatlığı yok birşeyi yok adamı niye almasın. Getirecektir Gourcuff'u ilk maçtada yedek çıkacaz demiş kendini zeki zannediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Bu bir taktik. Sakatlığı yok birşeyi yok adamı niye almasın. Getirecektir Gourcuff'u ilk maçtada yedek çıkacaz demiş kendini zeki zannediyor.

Alıntıları Göster
    Laurent Blanc et Jean-Louis Gasset ont communiqué un groupe de 19 joueurs pour Istanbul. Matthieu Saunier et Henri Saivet sont blessés. Yoann Gourcuff restera également à Bordeaux pour se reposer alors que Franck Jurietti est suspendu. Tous les autres joueurs prendront l’avion en début d’après-midi.

Türkçe meali: gourcuff dinlenmesi için bordeaux'da bırakılacak.

• quote:

Alıntıları Göster
    Özür dilerim gelmişler bile.
  • quote:

Özür dilerim gelmişler bile.

Alıntıları Göster
    Chamakh ve diawara çok kalite gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Alıntıları Göster
    diawara 'yı diarra 'yla karıştırıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Alıntıları Göster
    Diarra da manyak topçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss of Life

Diarra da manyak topçu

Alıntıları Göster
    İLginç bişi farkettim Dünyada3-4 Tane Diarra var hepsi Ön liberoÇocuğunuz olursa ismini Diarra koyun belki oda ön libero olup zengin eder sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: kalomeira

İLginç bişi farkettim Dünyada3-4 Tane Diarra var hepsi Ön liberoÇocuğunuz olursa ismini Diarra koyun belki oda ön libero olup zengin eder sizi

Alıntıları Göster
    Geldikleri gibi giderler... M.Kemal ATATÜRK

• quote:

Orijinalden alıntı: kalomeira

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kalomeira

zenci olursa düşünürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: eblek

quote:

zenci olursa düşünürüm

Alıntıları Göster
    yalnız zenci kelimesi ırkçı anlam taşıyan bir kelime diye biliyorum.siyahi desek daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eblek

quote:

zenci olursa düşünürüm

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eblek

quote:

zenci olursa düşünürüm

İlahi

Konu hakkında ki görüşüm ise iyi bir oyuncunun olmaması bizim için bir avantajdır. Ama bizde de Servet yok. Servet > Gourcuff olduğu için onlar bu konuda daha avantajlı gidi gözükebilir ama tabi ki Ali Sami Yen'de Galatasaray her zaman favoridir ve avantajlıdır. İyi bir skorla eleriz inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

quote:

Orjinalden alıntı: eblek

quote:

zenci olursa düşünürüm

İlahi

Konu hakkında ki görüşüm ise iyi bir oyuncunun olmaması bizim için bir avantajdır. Ama bizde de Servet yok. Servet > Gourcuff olduğu için onlar bu konuda daha avantajlı gidi gözükebilir ama tabi ki Ali Sami Yen'de Galatasaray her zaman favoridir ve avantajlıdır. İyi bir skorla eleriz inşallah...

Alıntıları Göster
    Beyler daha güzel bir haber...

Kaleci Rome de kadroda yok...

3.kaleci ile geliyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.