|
Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (38. sayfa)
-
-
Yeni Borderlands 2 DLC'si yayınlanmış. Sınırlı süreliğine ücretsiz.
Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary
https://store.steampowered.com/app/872280/quote:
SINIRLI SÜRELİ PROMOSYON TEKLİFİ. 8 Temmuz saat 06:59:59 UTC'ye kadar (11:59:59 PDT) ücretsiz olarak alınabilir./>
Yakında çıkacak olan Borderlands 3 için zemin hazırlayan ve yepyeni bir macera içeren ödüllü nişancı-yağmacı oyununa geri dönmek için hazır olun! Sanctuary kuşatma altında, Vault Map çalındı ve Pandora'yı zehirli bir gaz sardı. Yeni patronlara karşı savaşın, yeni bölgeler keşfedin, yeni ganimetler toplayın (Legendary'nin ötesinde yepyeni bir kademe de dahil) ve gezegene hükmetmeye ant içmiş dengesiz bir düşmanı alt etmek üzere Lilith ve Crimson Raiders'a katılın./>
Geri dönen oyuncular 80 seviyelik artırılmış seviye sınırına kadar ulaşabilir ve yeni oyuncular ise otomatik olarak 30. seviyeye yükselerek doğrudan aksiyona katılabilir!
-
Op olayı ne olacak. Level 72 op8 olanlar 80. level mı olacak acaba? yoksa level 80 + 8 tane op seviyesimi olacak. -
Oyunu çok önceden satın almıştım ve deneme imkanım olmamıştı. Solo oynayacağım için sağdan soldan edindiğim bilgilerle Maya açtım. İlk seviyelerde elemental hasar vuran Torgue tabanca çıktı bununla idare ediyorum şimdilik. Hafif makineli tüfekler çok düzensiz bir şekilde ateş ediyorlar şimdilik :) Oyun çok detaylı bir görevden diğerine git gel aynı yerleri 3-5 tur attırıyor :)
Sorum olacak sizlere, bu başarımlarla kazandığımız jetonlar var ve ek özellik edinebiliyoruz bunlarla. Bu özellikler için izleyeceğiz bir strateji var mı yoksa özelliklerin hepsini mi açmamız gerekli.
Son olarak, yeni dlc paketiyle oyuna direk olarak 30 seviye başlayabiliyoruz. Dün deneyeyim dedim, ek pakete dair hikayeden başladı oyun ve yaması daha çıkmadığı için kapatmak zorunda kaldım. Acaba 30 seviye ile başlayıp oyunun en başından başlayamıyor muyuz hikaye olarak?
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xImR0 -- 12 Haziran 2019; 11:10:58 > -
maalesef bilgim yok -
Vay arkadaş, 8. seviyede haritada dolaşırken kutulardan mavi renk keskin nişancı tüfeği ile hafif makineli çıkmıştı. Ne güzel tekliyordum canavarları. Oyun birden bir kapandı, otomatik kayıt vs. olmasına rağmen çok başa attı oyun her şey gitti :) -
Oyunda hile kullananlar var sanırım, hızlı farm yapmak ve level atlamak için.
Dün bir oyuna girdim. Mermimiz bitmiyordu, hızlı hareket ediyorduk, ölümsüzdük falan.
Sanırım ana bilgisayarda hile yüklüyse oyuna katılanlarda aynı şekilde etkileniyor.
Son olarak arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Ben şuan ultimate vault hunter modunda oynuyorum. Jake ve The Warrior öldü 55 level oldum, hikaye görevleri de bitti sanırım. Şimdiye kadar dlc paketlerini oynamadım. 30 level iken bile insanlarda farklı tarzda parlayan silahlar mevcuttu. Bu dlc paketlerini oynayabilmek için ilgili haritaya mı ışınlanmamız gerekiyor yoksa görevleri beliriyor mu görev çubuğunda. Dlc görevlerini içeren haritaları ve takip etmem gereken sırayı yazarsanız sevinirim.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xImR0 -- 20 Haziran 2019; 11:33:56 > -
handsome edition satan varsa cüzi bir kar farkı ile satın alabilirim. -
Oyunu yeni almayı düşünüyorum beraber oynayıp destek olabilecek bir kaç kişi bulabilirsem eğer ? ilgilenenler özelden yazarlarsa sevinirim !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdurdag -- 27 Temmuz 2019; 9:48:38 > -
OYUNDA GELİŞMİŞ OLANLAR VE GAİGE OYNAYANLAR PLS HELP
Ben şuan oyunda 36 lv lim ve xp farm yapmaya çalışıyom. En bilindik yöntem the warrior u yendikten sonra robotu çağırıp xp kastırma. ama nen her öldürdüğüm kuştan 1xp alıyom. izlediğim videodakiler 128xp alıyo nden bana az veriyor.Şimdiden yardımınız için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görevler-Kupalar için ekleyebilirsiniz
PS4 PSN : kiyikoy -
Borderlands 2 VR 22 Ekim'de çıkıyor.
-
Remastered sürümüne başladım dlc paketleri ile birlikte uzun süre götürecek gibi duruyor. Şu 10 yıllık oyundaki kumaş ve parçacık fizikleri hala çoğu oyunda yok. Hatta bu konuda borderlands 3 den bile önde izlediğim videolara göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 23 Ağustos 2021; 23:59:3 > -
Ben de geçen kurdum. Baktım otuz saat gidecek, sildim. Tekrar kurdum demin. İlk oyunu bir haftasonu aralıksız 22 saat civarı oynayıp bitirmiştim. Çekirdek gibi bir şey.
-
Arkadaşlar merhaba..
Bu oyunun çalışan bir hilesi var mı ? Resmen bi yerde takılı kaldım tek oynuyorum ve öldükten sonra boss sürekli başa dönüyor gücü fulleniyor ve bıkkınlık geldi. Oyun zorluk ayarınıda değiştiremiyoruz resmen bıktım uzun zamandır. Sizden ricam varsa çalışan hile programı söyler misiniz baya bakındım ama çalışan birşey bulamadım..
-
PS3 oyun orijinal ve takıyorum bunlar çıkıyor tektek yüklüyor acılmıyor her girdiğimde katagorilere sürekli yükleme yapıyor ama açılmıyor neden olabilir PS3 6.7 tane oyun var yüklü
Hangi boss?
-
arkadaşlar oyunun başında zırhlı karakteri seçtim ışınlanıyor sandım onun yerine bir kaç saniyeliğine kendi hologramini yaratıyor pek hoşuma gitmedi, bu karakterin özellikleri değişecek mi? oyun sonuna kadar hologram kalacak değildir, yoksa baştan başlayip değiştireyim,
hangi karakterin hangi özellikleri oluyor nasıl öğrenebilirim
Değişmeyecek. Ben de onu seçip pişman olmuştum ama oyunu onunla bitirdim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X