Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

herkese iyi forumlar...

uzun zamandır Borderlands 2 yi oynamadım bugün tekrar girdim fakat sağlık yenileme olayını bir türlü hatırlayamadım. şırıngalar vs. var fakat kullanmayı bulamadım :)

Nasıl sağlık yenileyeceğimi söylerseniz sevinirim.

Düşen canları üzerine geldiğiniz an canınızın artması lazım .Veya E tuşuna basarak toplayabilirsiniz direk can artar.Seçtiğiniz karaktere bağlı olarak bazı Skiller de can arttırma biçimleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

herkese iyi forumlar...

uzun zamandır Borderlands 2 yi oynamadım bugün tekrar girdim fakat sağlık yenileme olayını bir türlü hatırlayamadım. şırıngalar vs. var fakat kullanmayı bulamadım :)

Nasıl sağlık yenileyeceğimi söylerseniz sevinirim.

Düşen canları üzerine geldiğiniz an canınızın artması lazım .Veya E tuşuna basarak toplayabilirsiniz direk can artar.Seçtiğiniz karaktere bağlı olarak bazı Skiller de can arttırma biçimleri var.

Alıntıları Göster
    Golden keysiz oyunun bazı yerleri cidden zor oluyomuş, chest silahları baya iyi geldi

Steam: Nihonto, oynamak isteyen olursa baştan tekrar başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihonto

Golden keysiz oyunun bazı yerleri cidden zor oluyomuş, chest silahları baya iyi geldi

Steam: Nihonto, oynamak isteyen olursa baştan tekrar başladım

Alıntıları Göster
    13-14 saat kadar oynadım, şu an 16. seviyedeyim ama tek başına daha fazla oynanmıyor sıkıldım.

Hocam steam'den arattım ama bir sürü nihonto var, acaba hangisi sensin Oynamaya devam ediyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

13-14 saat kadar oynadım, şu an 16. seviyedeyim ama tek başına daha fazla oynanmıyor sıkıldım.

Hocam steam'den arattım ama bir sürü nihonto var, acaba hangisi sensin Oynamaya devam ediyor musun ?

steamcommunity.com
    Steam Community :: Nihonto
    https://steamcommunity.com/id/NihontoFTW

son 1 haftadır pek girmiyorum açıkçası dersler yüzünden ama fırsat buldukça girip oynarım büyük ihtimalle

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

nasıl 50 lvl oluyorsunuz arkadas ya anlamıyorum, bu arada oyunun ilk DLC si geldi Mechromancer Pack. pre-orderla alanların satın almasına gerek yok diyor ne sevindim ne sevindim anlatamam

Note: If you have pre-purchased the game and received the Premiere Club content, you do not need to purchase this content.

bundan sonrakileri sanırım satın almak gerekecek, şimdiden season pass alsam mı acaba, pek karlı gibi durmuyor ama..

edit: yeni bir klass eklenmiş şimdi onunla başladım bakalım nasılmış

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Tunngle üzerinden oynayan varsa halen beraber oynayabiliriz :) nickim marslan. Biraz geç farkettim oyunu ama zevkli gidiyor şimdilik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M_Arslan

Arkadaşlar Tunngle üzerinden oynayan varsa halen beraber oynayabiliriz :) nickim marslan. Biraz geç farkettim oyunu ama zevkli gidiyor şimdilik :)

Alıntıları Göster
    Oyuna ilk defa doğru düzgün başlayabildim fakat tek başıma oynamak istemiyorum. Yeniden başlayıp oynamak isteyenler için steam hesabım;

http://steamcommunity.com/id/reuel29

• quote:

Orijinalden alıntı: kav1nsky

Oyuna ilk defa doğru düzgün başlayabildim fakat tek başıma oynamak istemiyorum. Yeniden başlayıp oynamak isteyenler için steam hesabım;

http://steamcommunity.com/id/reuel29

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oynamak isteyen varsa yeni başladım
    http://steamcommunity.com/id/umutaskin/

• Merhaba arkadaslar, biraz hortlatmis gibi oluyorum ama simdi ben bo2 nin goty'sini almıştım. İçerisinde dlc felan var. 20 lvl siren'im. Ilk defa oynadigimdan dlc lere nasil gecebiliriz onu soracaktim. Tesekkurler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: BurunluVoldi

Merhaba arkadaslar, biraz hortlatmis gibi oluyorum ama simdi ben bo2 nin goty'sini almıştım. İçerisinde dlc felan var. 20 lvl siren'im. Ilk defa oynadigimdan dlc lere nasil gecebiliriz onu soracaktim. Tesekkurler ;)
    oyunun klasörlerinden, WillowGame içindeki CookedPCConsole adlı klasörde italyanca, ispanyolsa vs. dil dosyaları var. yaklaşık 2.6 gb boyutundaki bu klasörleri silerseniz oyun çalışıyor. ama English(US) adlı klasörü silmeyin sakın :)
    böylece hdd nizde 2.6 gb boş alan açılacak
  • Bu oyunun yenisi çıkar mı acaba. Yada Borderlands 2 oyunu 4 arkadaş için yeterli bir oyun mu. 4 arkadaş oynamak için birer tane alacağız galiba. Online oalrak nasıl bir oyun şekli var 4 kişiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 23 Ocak 2015; 10:35:33 >
  • Oyuna baslarken kasma olmuyor fakat 1 dk gecince fps 15e dusuyor medium ayarda.Sizce neden olabilir ?
    Islemci i5-4200u ekran karti gt840m ram 4gb

• DexterMorgan2p0 kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık değerlerin normal mi? birde nvidia physx en düşüğe al mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnzIrmk

Sıcaklık değerlerin normal mi? birde nvidia physx en düşüğe al mutlaka.
    Bir adet Op 2 (level 74) mayam, level 72 soldierım ve level 35 zerom var. En son Mayayı level 80 (op 8) kasıyordum ama ara verdim oyuna biraz. pre sequel'in güncellemelerini bekliyorum, orda da lvl 50 sona geldim. UVHM ve daha fazla level yok daha.

Oyunu oynayanlar (borderlands 2yi) mutlaka bee shild, sand hawk, lascaux, the sham itemlarını bulun, geçen sene onlarsız oynuyordum, resmen işkenceymiş :)
  • 1. Oyun ile 2. Oyunun hikaye olarak baglantısı var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorosman

1. Oyun ile 2. Oyunun hikaye olarak baglantısı var mı ?
    Hala oynayan varmı tek başımayım online girecek birileri arıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkanKhrmn

Hala oynayan varmı tek başımayım online girecek birileri arıyorum?

Alıntıları Göster
    ilk oyun yok bende. 2 oyundan başlasam sorun olur mu? hikaye bağlantısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

Sorun olmaz, hikâye bağlantısı ve ufak detaylar, referanslar var ama ikinci oyunu oynarken rahatsız olup "Keşke birincisinden başlasaydım." dedirtecek kadar göze batmıyor. İlkini de saatlerce oynamış ve ilkini oynamayan arkadaşlara önerip beraber oynayacağımız için oyun boyunca bu referansların önemini ölçmüş biri olarak başlasanız sorun olmaz diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

Sorun olmaz, hikâye bağlantısı ve ufak detaylar, referanslar var ama ikinci oyunu oynarken rahatsız olup "Keşke birincisinden başlasaydım." dedirtecek kadar göze batmıyor. İlkini de saatlerce oynamış ve ilkini oynamayan arkadaşlara önerip beraber oynayacağımız için oyun boyunca bu referansların önemini ölçmüş biri olarak başlasanız sorun olmaz diyebilirim.

teşekkür ederim yorumunuz için.
  • Merhaba arkadaslar. Ben bilmedigim icin level 33 civariyken pirate dlcsine girdim, oldum level 34. Ama hic bir esprisi yok, ne dusmanlar dusman ne itemlar item. Bir baska dlc daha ayniymis (galiba torgue'du). Size sorum, torgue icin ana hikayeyi bekleyim mi yoksa onu da bitir sonra ana hikayeye gec tvhm'da ikinci defa oynaman daha iyi olur der misiniz?
    Not: digerlerini tvhm'da oynayacagim ana hikayeye baslamadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Merhaba arkadaslar. Ben bilmedigim icin level 33 civariyken pirate dlcsine girdim, oldum level 34. Ama hic bir esprisi yok, ne dusmanlar dusman ne itemlar item. Bir baska dlc daha ayniymis (galiba torgue'du). Size sorum, torgue icin ana hikayeyi bekleyim mi yoksa onu da bitir sonra ana hikayeye gec tvhm'da ikinci defa oynaman daha iyi olur der misiniz?
    Not: digerlerini tvhm'da oynayacagim ana hikayeye baslamadan.

wikide pirate booty dlcsinde seraph silahları olduğu yazıyo gözden kaçırmışsın galiba :D

benimde kriegle alakalı merak ettiğim bişey var, empty the rage skillinde şarjör boşken veya kalkan bitmişken %bilmemkaç damage ilave ediyo ya, hem şarjör boş hem zırh bitik dolaşsak bu etkiler üst üste biner mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.