Şimdi Ara

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
759
Cevap
15
Favori
50.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunun Linki:
    http://store.steampowered.com/app/49520/

Yapımcı: Gearbox Software
    Yayıncı: 2K Games
    Tür: RPG
    Platform: Xbox 360, PC, PlayStation 3
    Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
    Steam Olumlu Oy: %96

Ekran Görüntüleri:

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]
     Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]

Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şu yan görevleri adam gibi yapsınlar o ne öyle her silahla 2500 kişi öldür
    Yan görevleri tamam edicem diye anam ağladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Şu yan görevleri adam gibi yapsınlar o ne öyle her silahla 2500 kişi öldür

oyunun türü böyle yapacak bir şey yok.
  • Diablonun farklı ileri bir evrende fps halinde geçişi.

Muhteşem, bağlayıcı ve renkli.

Bekliyoruz anacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kagore

Diablonun farklı ileri bir evrende fps halinde geçişi.

Muhteşem, bağlayıcı ve renkli.

Bekliyoruz anacım.

Mario nun 3 boyutlu 1. şahıs açısından görünümlü çok az rpg öğeleri eklenmiş ekşın versiyonu.
  • Kardeş marionun eli silah tutan delikanlı halinin .... şeklinde eklemeyi unuttun oldu mu şinci :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Oyun türü öylede hocam hani haritalarda 500-1000 düşman olsa amanne 15-20 tekrar yaparsın tamamdır ama en
    yoğun düşmanın olduğu haritada sanmıyorumki 100 den fazla olsun.
    2500 Rak öldürcem diye Skag Hive bosunu 3-4 saatte geçtim:):)
    Yanlış hatırlamıyorsan 8 frklı silah türü her birisi ile 2500 kill ve 4 farklı silah etkisi her birisi ilede 2500 kill
    araç ile ez 2500 ve aklıma gelmeyen daha niceleri 30.000-35.000 kill abartı bi rakam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wolfenstein (2009) [ANA KONU]
    17 yıl önce açıldı
    Borderlands (2009) [ANA KONU]
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Oyun türü öylede hocam hani haritalarda 500-1000 düşman olsa amanne 15-20 tekrar yaparsın tamamdır ama en
    yoğun düşmanın olduğu haritada sanmıyorumki 100 den fazla olsun.
    2500 Rak öldürcem diye Skag Hive bosunu 3-4 saatte geçtim:):)
    Yanlış hatırlamıyorsan 8 frklı silah türü her birisi ile 2500 kill ve 4 farklı silah etkisi her birisi ilede 2500 kill
    araç ile ez 2500 ve aklıma gelmeyen daha niceleri 30.000-35.000 kill abartı bi rakam.

diablo vb oyunlarda da böyleydi sonuçta çoğu kişi de aslında böyle çok düşman var diye alıyor oyunu.. grind tabanlı oyun yoksa, karakter geliştirme ve kasmaya bağlı her şey. normal bir fps oyunu değil..

• İlk oyunun çok fazla dayanamayıp silmiştim.Hep aynı şekilde ilerliyordu.İnş. bu oyunda bu olayı kaldırmışlardır.
  • Jerome Deboryoutube
    Borderlands 2 gameplay
    http://www.youtube.com/watch?v=jQF7GQjTjsM

İzleyiniz.

Bu karakterle önüme milyonlar dizin gene sıkılmam.

Ayrıca felaket ve şahane silahları geliştirmişler. Her firma kendine göre silah yapmış. Misal Tediore kurşun bitince silahı fırlatıyosun patlıyo. Çok dandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 21 Nisan 2012; 15:58:34 >

• Bekledigim oyunlardan birisidir Borderlans 2. Umarim yine ilki kadar iyi optimize edilmis bir oyun yaparlar. Bu sefer fare olayini yine ilki gibi gec tepki veren sorunu olmazsa iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

İlk oyunun çok fazla dayanamayıp silmiştim.Hep aynı şekilde ilerliyordu.İnş. bu oyunda bu olayı kaldırmışlardır.

aynen.gorevler hep aynı.ilk başlarda zevkliydi ama:))
  • quote:

Bencede
  • quote:

• 17.05.2012
    Borderlands 2 İçin 2 Ayrı Koleksiyoncu Sürümü
    2K Games, bugün Borderlands severleri mutlu edecek iki koleksiyoncu sürümü duyurdu. "The Deluxe Vault Hunter's Collector's Edition" ve "Ultimate Loot Chest Limited Edition" isimleriyle duyurulan paketlerin içeriklerinin fazlasıyla doyurucu olduğu söylemek mümkün.

"The Deluxe Vault Hunter's Collector's Edition" ismiyle duyurulan paketin içerisinde, karakter figürü, sanat kitabı, 4 adet sticker, oyunda bulunacak olan bölgelerden Pandora'nın haritası, dijital çizgi romanı indirmenizi sağlayacak olan kod ve tabii ki oyunun kendisi bulanacak.

"Ultimate Loot Chest Limited Edition" ismiyle duyurulan paketin içerisinde de, karakter figürü ve bu figür için bir kutu, sanat kitabı, 4 adet sticker, oyunda bulunacak olan bölgelerden Cloth'un haritası, dijital çizgi romanı indirmenizi sağlayacak olan kod, 4 adet posta kartı, bir gerçeklik sertifikası, Sir Hammerlock bölgesinden arazi notları, oyunun bulunacağı özel metal kutu ve bu pakete ismini veren ve oyunda bulunacak olan sandığın replikası bulunacak.

The Deluxe Vault Hunter's Collector's Edition:

Ultimate Loot Chest Limited Edition:

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2_icin_2_Ayri_Koleksiyoncu_Surumu-27896.htm

18.05.2012
    Borderlands 2'nin Final Kapak Resimleri
    Eğer yoğun bir heyecanla beklediğimiz oyundan bahsediyorsak, onun Collector's Edition sürümünü almaya çalışırız, öyle değil mi? Eminim, aranızda Borderlands 2'nin CE sürümü için pusuda olanlar vardır. Dün 2 ayrı koleksiyon paketi sürümü duyurulan oyunun, bu paketleri sayesinde son ve resmi kapak resimlerini de görme şansına erişiyoruz.

Aşağıdaki galeriden 3 platforma (PC, PS3, Xbox 360) geliştirilen yapımın kapak resimlerine göz atabilirsiniz. 21 Eylül'e göz kırpan Borderlands 2'yi heyecanla bekliyoruz. Yapımın Collector's Edition sürümleriyle ilgili detayları bu sayfadan öğrenebileceğinizi belirtelim.

Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]  Borderlands 2 (2012) [ANA KONU]
    kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2nin_Final_Kapak_Resimleri-27905.htm

• ilk oyunu deli gibi oynamıştım çok iyi hatırlıyorum bi yarım saat bakayım diye girmiştim oyuna 14 saat sonra başından kalkmıştım
    ikinci oyunu bekliyorum sabırsızlıkla.
  • bütün ek paketleriyle (mad moxxis hariç) halen durur bilgisayarımda.. silemem, kıyamam.. çok severim..
  • Borderlands 2 İlk Oyundan %50-60 Daha Büyük Olacak

CVG ile yaptığı bir röportajda, önümüzdeki ay raflardaki yerini alacak olan Borderlands 2 için konuşan Gearbox Software geliştiricisi Steve Gibson, Borderlands 2'nin orijinal oyundan daha büyük olmasına şaşırılmaması gerektiğini aşağıdaki cümleyle açıkladı:

"Ben olsam Borderlands 2'nin ilk oyundan %50-60 daha büyük olmasına şaşırmazdım"

Haritanın büyük olmasının getirisiyle uzayan oynanış süresi yüzünden oyuncuların sıkılmayacağını düşünen Gibson, "İçerik oldukça yoğun. Mesela Sanctuary'nin bir şehri olan Heck, ilk oyunda yoktu. Ama teknolojimiz bunu sağlamak için bir çok evrim geçirdi." sözlerini söyledi.

Borderlands 2, PC, PS3 ve Xbox 360 için 21 Eylül'de çıkışını yapacak.

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2_ilk_Oyundan_5060_Daha_Buyuk_Olacak-30277.htm

• İlk oyunu 2 kere bitirdim belki bu çıkana kadar birkez daha bitirrim :D gerçekten müthiş oyun ve inşallah buda öyle olur :)
  • Borderlands 2'nin Yetenek Ağaçları Ortaya Çıktı

Birincil kişi kamera açısı ve aynı zamanda içerdiği yoğun RPG dinamikleriyle farklı bir oyun olmayı başaran Borderlands 2'nin yetenek ağaçları gösterildi.

Geliştirici firmanın pazarlama kısmındaki bir çalışanı tarafından, Gearbox forumlarında açılan bir konuyla ortaya çıkan yetenek ağaçları, karakterlerinizi şimdiden planlamanıza olanak sağlıyor. Şimdiden bir favori sınıf belirlediyseniz, o sınıfa ait yetenek ağacına bakarak, hangilerini seçeceğinizi düşünmek için 13 gününüz var!

Axton sınıfının yetenek ağacı için buraya, Salvador sınıfı için buraya, Zero sınıfı için buraya ve Maya sınıfı için buraya tıklamanız yeterli.

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Borderlands_2nin_Yetenek_Agaclari_Ortaya_Cikti-31132.htm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.